Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mau.

Sivuja: [1]
1
1800-luvulta peräisin oleva rakennus, nykyään OAKK:n saneeraama kahvila ja kokoustila. http://www.oakk.fi/index.php?p=villa_hannala

Kotisivulta: "Kokoukset ja juhlat - Ota yhteyttä myyntipalveluun: puh. 044 703 7888 tai villahannala@oakk.fi"

Kuvia Villa Hannalasta: http://alvari.typepad.fi/taide/2008/06/villa-hannala.html

2
Muu toiminta / Käsityöpiiri, kevät 2009
« : 03.04.2009, 08:51:21 ap »
Käsityöpiirin ensimmäinen kokoontuminen tälle keväälle onpi huomenna lauantaina 4.4. Linnanmaalla Kukan luona. Aikeena on testata bodynuken tekoa, eli toisin sanoen kääriä ihmisiä boffoteippiin.

Jos olette tulossa niin ilmoitattehan Maulle numeroon 044 522 3374.

3
Sanginjoen leirikeskus, lauantaina 20.12.2008.
Pelimaksu 3 euroa.

Joulun Odotusta Vanhassa Pappilassa.

Saima-mummo, Suutarin sukupuun sydän, asuu edelleen lapsuudenkodissaan Vanhassa Pappilassa. Sinne saapuvat Saiman aikuiset lapset perheineen aina joulunaikaan, auttamaan mummoa joulunalusaskareissa. Kotiinpaluu lämmittää Suutarien sydämiä, vaikka jouluvalmistelut tuppaavatkin hetkittäin heikentämään hermoja eikä perheen kesken aina jaksa kaunistella. Perheiden lapsikatraatkin raisuavat aina mummolassa sydämensä kyllyydestä. Ymmärtäähän tuon, joulu kun on lasten juhla ja odottavan aika on tiettävästi pitkä.

Pelin genre: kolmenkymmenen hengen pikkujoulupeli, with a twist of lemon.

http://hyperkitten.net

Ilmoittautumiset ja kysymykset pelin osoitteeseen vanha .piste. pappila {ät} gmail .piste. com. Peli on avoin kaikille OIEI:n tämänvuotisen jäsenmaksun (2€) maksaneille; kyseisen maksun voi suorittaa myös paikan päällä ennen peliä.

Ilmoitusasia
Kutsumanimi ja suvun nimi:
Puhelinnumero:
Syntymästä kuluneiden vuosien määrä:
Henkinen ikä:
Lapsettaako?:
Onko polvivaivoja?:
Muuta?:

Mummolasta heilutellen,
Saima (Elisa Repka) & Sukka (Mau Järvinen)

4
Muu toiminta / 7.6. Löytö-Pala-Retki
« : 06.06.2008, 10:19:04 ap »
Hipsis,

Tarjolla olisi opastusta kankaiden valintaan OSA I -pelin asustusta varten.
Tarkoitus on kokoontua Löytö-Palaan huomenna lauantaina kello 12,
lisäinfoa http://www.oiei.fi/tiehelvettiin/kauppakierros.html .

Ilmoittelettehan jos olette kiinnostuneita tulemaan, etten turhaan palloile Löytö-Palassa. =)

5
Kaikille avoin pajaviikonloppu kesäkuussa!

Sanginjoen tutuissa ystävällisissä maisemissa pidämme naamiopajan, puvustuspajan, tanssipajan, sekä bofferipajan. Osallistumismaksu 3e, ei sisällä ruokaa.

Lisäinfoa: http://www.oiei.fi/tiehelvettiin/paja.html

Pajaviikonlopun järjestävät Mau Järvinen sekä Kaisa Vainio,
Osa I: Hauskanpito vie Helvettiin -larpin PJ:t.

6
Muu toiminta / OIEI:n uusi kiiltävä elokuvakerho!
« : 05.05.2008, 21:30:30 ip »
Streffeillä juteltiin tänään elokuvista ja ihmeteltiin, mihin hautautui idea OIEI:n leffailloista. Niinpä ajattelimme kaikkien yhteiseksi iloksi katsoa elokuvia porukalla ja näin moninkertaistaa hauskuutemme. =)

Kerho pyörähtää käyntiin jo tänä torstaina 8.5. kello 18:00, Teron ja Hannen luona Tuirassa. Katsottavana ovat leffat Night Watch ja Day Watch (trailereita voipi katsella netissä, vaikkapa osoitteessa http://www.dvdplaza.fi/trailerit/etusivu.php).

..en huomannut kysyä josko OIEI tarjoaa jotakin pikkunaposteltavaa, mutta olettaisin että se järjestyy jos ollaan kilttejä. =)  Tervetuloa sohvalle elämöitymään!

7
Ketunhäntä on Sanginjoella tulevana viikonloppuna pidettävä low-fantsupeli. Peli alkaa näillä näkymin viiden aikoihin lauantai-iltapäivällä, ja kestänee muutaman tunnin.

"Ketunhännän taverna on talorykelmä metsäisellä maaseudulla, oiva valinta niille matkalaisille jotka kulkevat syrjäisempiä polkuja syystä tai toisesta. Takkatulen loimu lämmittää ja patjoissakin elelee vain pölypunkkeja - mitä muuta voisi tavernalta toivoa?"

Pelissä ei ole osallistumismaksua. Mahdolliset konfliktit voi selvittää NoRulesin sääntöjen mukaisesti.

Jos haluat vaikuttaa hahmoosi (ja mielellään muutenkin), ILMOITTAUDU etukäteen!

Ilmoittautuessa kerro
- etu- ja sukunimesi
- ikäsi (täysi-ikäisillä riittää "täysi-ikäinen")
- mailiosoitteesi ja mielellään myös puhelinnumero
- millaisia ominaisuuksia haluaisit hahmoosi (iloinen, ihmisrakas maahinkainen, sulokas pitkäikäinen luuka, metsänerakko tahi romanttinen nuori ihminen? Yksinkertainen tahi juonitteleva, kulkuri vai kaikkien kaveri?)

Ilmoittautumiset Maria Järvinen (PJ),
kuukissa@lazygnome.net
044-522 3374.

-Mau (Maria Järvinen)

8
Muu toiminta / Tanssia joka toinen maanantai!
« : 14.02.2007, 14:53:33 ip »
Moips,

S-Treffien yhteydessa on vuodenvaihteen jalkeen tanssattu kahdesti, ja aikomuksena on jatkaa tanssikertoja joka toinen maanantai. Seuraava kerta on ensi maanantaina, 19.2. kuudesta eteenpain, Tuiran nuorisotalolla.

Tahan asti opetellut tanssit ovat suht helppoja (useampi branle, seka maalaistanssit Jenny Pluck Pears ja Gathering Peascods). Ens kerralla ois tarkoitus ottaa ainakin Fickle Ladies, ja jos tanssijoita riittaa niin myoskin "varastelutanssi", joka tunnetusti tuottaa suurta hupia kaikin puolin. Kaydaan lapi myos jo opeteltuja tansseja, jotta uudetkin tulokkaat ne oppisivat ja vanhoilla menis askeleet selkaytimeen asti. Teretulemast mukaan!

  Mau

(P.S. Pahoittelen scandien puutetta. Mut hyvaa ystavanpaivaa kaikille! ^^ )

Sivuja: [1]