Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Otto-K

Sivuja: [1]
1
Muu toiminta / Bofferireenit
« : 06.08.2009, 15:12:32 ip »
Vieläkös porukka on käynyt treenaamassa?

2

Väliaikatiedotus:
Peliin on tullut mukavasti ilmoittautuneita, kourallinen hahmoja on vielä jäljellä. Kannattaa siis ilmoittautua pikaisesti mikäli tahtoo peliin mukaan.

Kovasti on kyselty myös konfliktinmallinnuksesta: pelissä EI käytetä airsoft-aseita, silmäsuojaimia ei siis tarvitse. Proppina jos jonkinlaiset hitsarinlasit ovat toki suositeltavia.

3
Sivut auki ja ilmoittautuminen myös!

4
Matkustajat II: Tempus Fugit


”Vuosi 2354. Regalis-järjestelmässä sijaitsevaan Potvin´s End-kaivosasemaan ei ole saatu yhteyttä päiväkausiin. Asemasta on ennenkin aiheutunut ongelmia lakkoilun muodossa, kaivosmiehet ovat toistuvasti valittaneet kehnoja oloja, surkeaa ruokaa, heikkoa työturvallisuutta ja kaivoksen johdon epäpätevyyttä. Asioihin on luvattu useita kertoja parannuksia, mutta monen mielestä mitään ei ole tehty asioiden eteen. Työtaistelua on käyty paitsi lakkoilemalla, niin yhtiön mukaan myös sabotoimalla tuotantovälineitä. Mainareiden edustajien mielestä kyse on ollut normaalista välineistön kulumisesta ja että yhtiö ei ole toimittanut tarpeeksi huolto-osia. Tilannetta on kiristänyt myös mainareiden pääluottamusmies Mellerin kuolemantapaus murskaimen rutiinihuollon yhteydessä. Nyt yhteyden katkettua ERV-yhtiön piirissä pelätään että mainareiden pinna on lopullisesti katkennut ja että he ovat vallanneet kaivoksen. Paikalle on lähetetty valtuuskunta jonka tehtävänä on neuvotella kestävä sopu osapuolien välille. Odotettavissa on erittäin tiukka työtaistelu jossa molemmat osapuolet varmasti laittavat kovan kovaa vasten.”


Mitä: Kaivoshenkinen low-scifipeli, Marsin Sota-maailman tulevaisuudessa
Missä: entinen 4H-kerho Farmi, Oulu
Aika: 25.4.2009
Pelaajia: ~20
Pelimaksu: 5e-6e
Sivusto http://www.student.oulu.fi/~ottokaip/index.html




Terveisin pää-pj Otto Kaipainen

5
Pelijärjestämö / Sotahuuto-tyylistä tapahtumaa Ouluun?
« : 06.08.2008, 17:36:06 ip »
Hei,

olen miettinyt vanhana bofferin heiluttajana että olisiko Oulun alueella mahdollista järjestää Sotahuudon kaltaista isompaa mäiskettä? Uskoisin että Pohjois-Suomessa moiselle olisi varmasti tilausta. Tähän ketjuun saa laittaa omia ajatuksia, ideoita, vaatimuksia jne.

Itse olen ajatellut seuraavaa:

- Keskimaa-teema
- sisältää runsaasti live-elementtejä, ei pelkkää rytkettä
- max 120 henkeä
- ajankohta heinäkuussa

Sivuja: [1]