Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tarantella

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24
16
Ilmoittautuminen avattu! Otamme ilmoja vastaan 30.3. asti. Tervetuloa :]

17
Larppaaminen / Vs: Vuoden 2013 paras peli
« : 01.01.2014, 17:46:16 ip »
Miksi Andersson Peralta on ainoa ei-Oiein peli tuolla? Tai siis, onko tämä paras Oiein peli vai koko Suomen paras peli?

18
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Talven tilavuorot
« : 25.12.2013, 15:44:58 ip »
Huomio huomio!

Koska tuo maaliskuun Sanginjokivuoro sattuu yhden vuoden tärkeimmän kansainvälisen juhlapäivän (St. Patrick's Dayn) kanssa samalle viikonlopulle, jouduimme siirtämään Herra Hipkinsin huhtikuulle. Nyt olisi siis yksi maaliskuun Sanginjokivuoro vapaana eniten tarjoavalle. Tarjouksia otetaan vastaan osoitteessa hallitus at oiei.fi. (Hyvä tarjous olisi esimerksiksi "Jos saan Sanginjokivuoron, lupaan järjestää vuoden mageimman HP-pelin.")

19
Tästä siis puuttuu kokonaan pelipäviä, joka näyttää olevan 24.8.-25.8.2013.

20
Hallitus tiedottaa 2013 / Jäsentiedote 2013
« : 11.03.2013, 16:55:57 ip »
Jäsentiedote 2013

Tämä on OIEI ry:n vuosittainen jäsentiedote, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme jäsenille. Tämän jäsentiedotteen sisältö koskee tulevia pelejä, tulevia muita OIEI:n tapahtumia sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.

 
1. JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT VUODELLE 2013

Jäsenmaksu

OIEI:n jäsenmaksu on tänäkin vuonna 5 euroa, ruokakunnille 10 e. Maksathan sen mahdollisimman pian! Jäsenmaksun eräpäivä on 31. 3. 2013, ja sen voi maksaa OIEI:n omissa peleissä tai jossain muussa OIEI:n tapahtumassa jäsenvastaava Susanna Veijalaiselle. Jäsenmaksun voi myös maksaa suoraan OIEI:n tilille FI2380001670507384. Maksun viestiksi jäsenmaksu+oma nimesi.

Lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi :

Sukunimi:
Etunimet:
Syntymävuosi:
Kotipaikka:
Email:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2012?: kyllä/ei


Jäsenedut
OIEI:n jäsenenä saa tällä hetkellä jäsenetuja seuraavista liikkeistä:
- Pilailu-Puoti "Pilis" (Kauppurienkatu 34): -10% peruukit, naamarit, maskeeraus (ei piilarit), -5% asut, asusteet (hatut yms.)
- Pilapala Tmi (Rautatienkatu 22): -10% alennus tuotteista (ei koske asuja, diaboloja eikä diabolotarvikkeita)
- Suomen Kampaamotarvike Oy (Rautatienkatu 20): -10% hiuskosmetiikasta ja tarvikkeista
- Nappi Kikka Design Ateljee Oy (Pakkahuoneenkatu 18): -10% yli 5 €:n ostoksista.

Lisää jäsenetusopimuksia solmitaan kevään aikana.

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.

 
Matkakorvaukset

Oulussa asuva OIEI:n jäsen voi myös saada matkakorvauksia pelimatkoille, jotka suuntautuvat yli 50 kilometrin päähän Oulusta. Matkakorvauksen määrä lasketaan seuraavalla tavalla: matkakulut+pelimaksu / 4. Matkakorvausta voi kuitenkin saada korkeintaan 20 euroa. Matkakorvausta vastaan hakijan täytyy toimittaa hallitukselle kirjallisena tapahtumaraportti pelimatkasta sekä selvitys matkan kuluista sekä pelimaksusta. Jos samalla pelireissulla oli useampi jäsen, riittää että yksi osallistuneista palauttaa tapahtumaraportin. Kustakin korvaushakemuksesta päättää hallitus tapauskohtaisesti. Tapahtumaraportin voi toimittaa hallituksen sähköpostilistalle hallitus(at)oiei.fi. Matkakorvaushakemukset toimitetaan allekirjoitettuna rahastonhoitaja Susanna Veijalaiselle. Matkakorvaushakemuksen ja tapahtumaraporttipohjan löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

 
Varasto ja kirjasto

Jäsenten käytössä on laaja proppivarasto, josta löytyy vaatteita, astioita, ensiapuvälineistöä, taisteluvarusteita sekä muuta larppaajille hyödyllistä tavaraa. Lista ja kuvia varastolle olevista tavaroista löytyy OIEI:n internet-sivujen Varasto-osiosta. Varasto sijaitsee Limingantullissa ja avaintenhaltijoina toimivat varastovastaavat Markku Peltoniemi ja Kaisa Vainio, varasto(at)oiei.fi.

Jäsenten käytössä on myös larp-kirjasto, josta voi lainata larppaamista sivuavia kirjoja ja lehtiä. Kirjasto sijaitsee S-treffipaikalla Tuiran nuorisotalolla. Tarkemmat tiedot lainattavasta materiaalista löydät foorumilta ja S-treffipaikalta. Kirjastosta löytyy muun muassa pelin kirjoittamista ja järjestämistä tukevia teoksia. Kokoelmia kartutetaan jatkuvasti lisää, ja ehdotuksia uusista hankinnoista ottaa vastaan kirjastonhoitaja Kaisa Vainio, varasto(at)oiei.fi

 
2. TULEVAT TAPAHTUMAT

OIEI:n tulevia pelejä:

Metaxis (loading) 20.4., Sanginjoki
Operaatio 417, 4.5., Sanginjoki
Haudan Heimoa – Tuuli Turjalta tulevi, 7.-9.6., Korouoma
Kosmos II – Tsaarin aikaan (toinen pelautus), 15.6., Muhos
 
OIEI:n tapahtumat eivät suinkaan rajoitu larppeihin, vaan järjestämme myös paljon muuta toimintaa:

Oiein kevätpäivät 22.-24.3. Sanginjoki

S-treffit:
Joka maanantai klo 18 eteenpäin kokoonnutaan S-treffien merkeissä Tuiran nuorisotalolle (Lassikallionpolku 4) keskustelemaan ja tekemään kaikenlaista pikkupuuhaa kuten pelaamaan biljardia tai tanssimaan historiallisia tansseja. Mukaan ovat tervetulleita tutustumaan myös OIEI:hin kuulumattomat jäsenet, joten tuo kaverisikin mukaan tutustumaan toimintaamme!

K-treffit:
Joka kuukauden toinen tiistai kaikki 18-vuotta täyttäneet ovat tervetulleita Public House Graaliin istumaan iltaa K-treffeille. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja oleskelua. Seuraavat K-treffit ovat 12.3. Tervetuloa!

 
Alajaostot:
Tanssialajaosto Louhen Korpit pitää historiallisten tanssien harjoituksia S-treffeillä. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi ennen tanssinutkaan! Historialliset tanssit ovat helppoja ja nopeita oppia. Seuraavat tanssikerrat: 18.3., 1.4., 15.4. Tanssia tarjolla siis joka toinen viikko!

Jäsenistön mielenkiinnon mukaan kokoonnutaan aika ajoin myös soittamaan historiallista tai muuta larppeihin sopivaa musiikkia.

Keskeneräisten proppien kerhossa ommellaan ja askarrellaan sekä tulevien tapahtumien proppeja että proppeja, jotka ovat joskus jääneet kesken. KPK kokoontuu joka toinen keskiviikko Kaijonharjussa (Kalervontie 1, kerhohuone). Seuraavat kerhopäivät: 13.3., 27.3., 10.4., 24.4.

Tarkempia tietoja tulevista peleistä ja muista tapahtumista löytyy OIEI:n foorumilta osoitteesta http://oiei.fi/forum/

 3. OIEI VERKOSSA

OIEI:n kotisivuilta löydät muun muassa tietoa tulevista tapahtumista, kuvia menneistä peleistä sekä lomakepankin, josta löytyy tärkeitä lomakkeita niin pelinjohtajille kuin muullekin jäsenistölle. Kotisivuja päivitetään koko ajan, joten jos uusia ideoita tulee, niin niistä voi kertoa foorumilla!

Foorumilta löytyy tarkempia tietoja tulevista tapahtumista sekä esimerkiksi kattava lista Oulun seudulla olevista hyvistä pelipaikoista ja muita vinkkejä larppaajille. Foorumilla on luettavissa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Foorumia ajantasaisempaa keskustelua käydään nykyisin OIEI:n Facebook-sivulla. (www.facebook.com/groups/oiei.ry) Facebookissa voi vinkata tulevista tapahtumista niin Oulussa kuin muuallakin tai avata keskusteluja larppaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Myös OIEI:n sähköpostilistoille liittyminen kannattaa. Niiden kautta saat tietoa tulevista peleistä suoraan omaan sähköpostiisi, mikäli et halua seurata Facebookia tai foorumia. Käytössämme on kaksi sähköpostilistaa: "larp", joka on larppi-ilmoittelua varten, sekä "lista", joka on yleinen ja vapaamuotoinen keskustelulista.

Larp-listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa. Lista on moderoitu, joten viestit tulevat listalle pienellä viiveellä. Lista-listalle taas voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Kaikki larp-listalle lähetetyt viestit menevät suoraan myös lista-listalle, joten jos liityt lista-listalle, sinun ei tarvitse tilata larp-listaa erikseen.

Listoille voi liittyä netissä:
http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi (larp) ja
http://oiei.fi/mailman/listinfo/lista_oiei.fi (lista).

Jos listojen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä webmaster(at)oiei.fi.


4. TIEDOKSI PELINJOHTAJILLE
Tänä vuonna OIEI on ottanut käyttöönsä kaikille pelinjohtajille yhteisen budjettipohjan. Tulevaisuudessa kaikkien pelien ja muiden tapahtumien (sekä alustavat että toteutuneet) budjetit tulee tehdä tälle valmiille pohjalle. Viime vuoden tapaan kulukorvaukset haetaan kulukorvaus-lomakkeella. Budjettipohjan ja kulukorvauslomakkeen löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

Aiemmista vuosista poiketen polttoainekuluja maksetaan ajetun reitin mukaan 20snt/kilometri. Laskelma tulee toimittaa toteutuneen budjetin yhteydessä. Lisätietoja foorumilla Hallitus tiedottaa 2013 -alueella.

Pelinjohtajia auttaa budjetin laatimisessa sekä muissa käytännön asioissa hallituksen pelivastaava Viivi Junno, pelivastaava(at)oiei.fi.
 

5. OIEI:N KEVÄTKOKOUS
OIEI:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Tuiran nuorisotalolla (Lassikallionpolku 4) maanantaina 25.3. klo 18.30.

Muistathan tulla paikalle päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista! Esityslista lähetetään myöhemmin sähköpostitse jäsenille ja lisätään foorumille.
 

Nähdään peleissä ja muissa tapahtumissa!

Terveisin,
OIEI:n hallitus 2013

Leena Heikkinen, puheenjohtaja
Jori Hiltunen, varapuheenjohtaja
Jarkko Iisakka, sihteeri
Susanna Veijalainen, rahastonhoitaja, jäsenvastaava
Viivi Junno, pelivastaava
Jenni Ronkainen
Anna-Maija Räihä, tiedottaja
Elina Väänänen, S-treffivastaava
Markku Peltoniemi, varastovastaava

21
Hallitus tiedottaa 2013 / Vuosikokouskutsu
« : 11.03.2013, 16:52:45 ip »
Kutsu lähetetty sähköpostilla kaikille jäsenille. Mikäli et ole saanut omaasi, ota yhteyttä osoitteeseen jasenvastaava at oiei.fi

KUTSU

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n vuosikokous 2013

25.3.2012 klo 18.30

Tuiran nuorisotalo (Lassinkallionpolku 4, Oulu)

 

Käsiteltävät asiat:

§1 Kokouksen avaaminen

§2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen, läsnäolijat

§3 Esityslistan hyväksyminen

§4 Kokouksen järjestäytyminen

 

Kokouksen puheenjohtajan valinta

Kokouksen sihteerin valinta

Esitys: Valitaan kokouksen sihteeriksi yhdistyksen sihteeri.

Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Ääntenlaskijoiden valinta

Esitys: Valitaan tarvittaessa.

 

§5 Vuoden 2012 toimintakertomuksen vahvistaminen

§6 Vuoden 2012 tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus

§7 Vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2012 hallitukselle ja toimihenkilöille

§8 Kokouksen päättäminen

22
Hallitus tiedottaa 2013 / Vuoden 2013 jäsenedut
« : 11.03.2013, 14:42:31 ip »
OIEI:n jäsenenä saa tällä hetkellä jäsenetuja seuraavista liikkeistä:
- Pilailu-Puoti "Pilis" (Kauppurienkatu 34): -10% peruukit, naamarit, maskeeraus (ei piilarit), -5% asut, asusteet (hatut yms.)
- Pilapala Tmi (Rautatienkatu 22): -10% alennus tuotteista (ei koske asuja, diaboloja eikä diabolotarvikkeita)
- Suomen Kampaamotarvike Oy (Rautatienkatu 20): -10% hiuskosmetiikasta ja tarvikkeista
- Nappi Kikka Design Ateljee Oy (Pakkahuoneenkatu 18): -10% yli 5 €:n ostoksista.
- Public House Graali: alennusta Crowmoor- sekä vaihtuvasta Koff-hanasta

Lisää jäsenetusopimuksia solmitaan kevään aikana.

23
Ilmoittautuminen on auki! http://tanssi.dy.fi/Tanssileiri_2013_kevät#Tanssileiri_2013_kev.C3.A4t

24
Onko peli koko viikonlopun peli, vai pelataanko vain lauantaina?

Haluatteko mainoksenne larp.fi:n kalenteriin?

25
Tervetuloa taas historiallisten tanssien kevätleirille huhtikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna! Tanssipaikkana toimii tuttuun tapaan Juhlatalo Majakoski.

Leirille ovat tervetulleita kaikki historiallisista tansseista kiinnostuneet. Leiripaikat täyttyvät yleensä nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa! Ilmoittautumisen aukenemisesta tiedotetaan Facebook-ryhmän sekä tanssiwikin kautta.

Tanssileirin hinta tulee pyörimään tutuissa summissa, n. 30-40€:n kieppeillä.

Tanssileirin pääjärjestäjänä toimii Hilla Haapamäki, joka tekee leirin järjestämisestä produktityyppisen opinnäytetyön. Kevään aikana tullaan ilmoittautumisen yhteydessä tekemään kysely, jonka pohjalta tanssileiriä muokataan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon osallistujien toiveita vastaavaksi. Opinnäytetyön tuloksena syntyy "Opas historiallisten tanssileirien järjestämiseen", joka toivottavasti innostaa muitakin kokeilemaan tanssileirien ja muunlaisten tanssitapahtumien järjestämistä. Opas tullaan todennäköisesti julkaisemaan historiallisten tanssien tanssiwikissä.

Jos olet kiinnostunut opettamaan tai muuten toimimaan leirillä yhteiseksi hyväksi, tai olet kiinnostunut tekemään tanssiporukkasi kanssa esityksen lauantai-illan tanssiaisia varten, otathan minuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tehdään meille yhdessä vuoden paras tanssileiri!

Tervetuloa!

Fb-sivu: https://www.facebook.com/events/403996989680242/

26
Onko oululaisia lähdössä minkälainen poppoo? Oliko peli jo täynnä?

27
Irkkiin oli tullut pelipäivä. Onko muuta tietoa jaettavaksi tännekin? :]

28
Jälleen uusi vuosi, edelleen vanhat tanssit.

Tanssiharjoitukset pidetään joka toinen maanantai, alkaen noin klo 19.00 Tuiran nuorisotalolla. Samassa paikassa pidetään myös joka maanantai OIEI:n S-treffit alkaen klo. 18.00, joten paikalle saa tulla jo ennen tanssitreenejä vaikka vaan hengailemaan.

Harjoitukset ovat kaikille kiinnostuneille avoimia. Harjoitusohjelmistossa on muunmuassa branleja, italialaisia tansseja, barokkitansseja, englantilaisia maalaistansseja, renesanssitansseja sekä historiallisia tansseja jäljitteleviä bordonialaisia tansseja. Harjoiteltavat tanssit vaihtelevat osallistujen kiinnostuksen mukaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, sillä tanssit on helppo ja nopea oppia, ja opetus aloitetaan aina alusta.

Kaverin saa tuoda mukaan! Eikä maksa mitään!

Facebook-ryhmä päivittyy myös, jos sieltä haluaa saada muistutuksia tansseista: https://www.facebook.com/events/308081692561547/

Vetäjä vaihtelee halun ja vapaa-ajan mukaan, mutta kaikille lienee yhteistä se, että toiveita saa esittää. Itse voin vetää seuraavat reenit 21.1., mutta en uskalla taas sen jälkeen luvata töiden takia mitään.

Seuraavan kerran
21.1.
4.2.
18.2.

29
No-life / Vs: Larppi-ideoita
« : 11.01.2013, 12:09:26 ip »
Mää en vastannu sen takia, ko en oo nyt varma, että etsikkö nyt toista pelinjohtajaa kaveriksi? Sillonhan kannattaa tuonne pelinjärjestämö -osioon käydä postailemassa asiaa niistä peleistä.

Ainahan kannattaa siis jakaa ideoita, jos haluaa niistä peliä. Mutta kuten Karo sanoi, että vaikea sanoa juuta tai jaata, kun ei pelistä vielä tiedä mitään :)

30
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry
Syyskokous 2012
Maanantaina 24.9.2012 klo 19.00
Tuiran nuorisotalo (Lassinkallionpolku 4, Oulu)

§1 Kokouksen avaaminen
Hallituksen puheenjohtaja Leena H avasi kokouksen klo 19.01.

§2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen, läsnäolijat
Läsnä olivat Leena H, Jenni R, Jori H, Markku P, Susanna V, Viivi J, Jarkko I, Karoliina K, Maria J, Anni S, Essi P, Katja V, Felix I ja Elina V. Ilkka P saapui kokoukseen klo 19.30, Ari S klo 19.54 ja Kaisa V klo 20.13. Ari S poistui klo 20.31, Leena H klo 20.41.

§3 Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

§4 Kokouksen järjestäytyminen
Kokouksen puheenjohtajan valinta
Ehdotettiin Maria J:tä. Kannatettiin ja hyväksyttiin.

Kokouksen sihteerin valinta
Esitys: Valitaan kokouksen sihteeriksi yhdistyksen sihteeri Jarkko I.
Hallituksen esitys sai kannatusta ja se hyväksyttiin.

Pöytäkirjan tarkastajien valinta
Tarkastajiksi ehdotettiin Karoliina K:ta ja Susanna V:tä. Kannatettiin ja hyväksyttiin.

Ääntenlaskijoiden valinta
Esitys: valitaan tarvittaessa.
Hallituksen esitys sai kannatusta ja se hyväksyttiin.

§5 Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle

Hallituksen esittämä toimintasuunnitelma käytiin läpi ja hyväksyttiin korjauksien jälkeen. Tyylin ja kielen hiomisen lisäksi merkittäviä korjauksia olivat maininta pienten pelien erityisestä tukemisesta sekä OIEI:n kesäpäivät korvaavasta, larppaamiseen erikoistuvasta yleisötapahtumasta (Larpcon).

Hallituksen esittämä talousarvio käytiin läpi ja hyväksyttiin korjauksien jälkeen. Jäsenmaksuista koituvat tulot arvioitiin korjauksessa hieman vähäisemmiksi ja kaupungin tuki vastaavasti hieman korkeammaksi. Jäsenmaksun korottamisen eduista ja haitoista käydyn keskustelun jälkeen jäsenmaksuksi vahvistettiin 5 euroa ja liittymismaksuksi nolla euroa. Näin ollen vuoden 2013 maksut säilyvät
muuttumattomina vuoteen 2012 nähden.

§6 Määritetään hallituksen koko sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
Hallituksen kooksi ehdotettiin kuutta vakinaista ja kolmea varajäsentä. Kannatettiin ja hyväksyttiin.

Hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2013 ehdotettiin Leena H:ta. Kannatettiin ja hyväksyttiin. Muiksi jäseniksi ehdotetut: Jori H, Jenni R, Susanna V, Markku P, Viivi J, Elina V, Jarkko I ja Anna-Maija R. Kannatettiin ja hyväksyttiin.

§7 Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
Toiminnantarkastajiksi ehdotettiin Anna-Kaisa P:tä ja Anna-Mari V:tä, varatoiminnantarkastajiksi taas Anni S:sää ja Essi P:tä. Kannatettiin ja hyväksyttiin.

§8 Muut mahdolliset asiat
Karoliina tiedusteli, onko tämänvuotinen hallitus suunnitellut säästävänsä ajoittain keskusteluissa esiin nousseita suurempia hankintoja (esimerkiksi viikinkitelttaa) varten. Jori vastasi, että koska sellaisia ei ole merkitty talousarvioon, ei niitä varten olla säästämässäkään.

Karoliina ilmaisi huolensa viime aikoina kasvaneista pelimaksuista ja tiedusteli hallitukselta, onko kehitykseen olemassa jokin selkeä syy. Hallituksen jäsenistä Leena ja Jori kommentoivat muun muassa, että pelinjärjestäjät ovat kuluvan vuoden aikana laatineet suuria budjetteja ja käyttäneet muita kuin kaupungin ilmaiseksi yhdistykseen käyttöön lainaamia pelipaikkoja, mikä selittää myös
korkeat pelimaksut. Lisäksi Anni huomautti, että myös peliruoan määrän kasvulla sekä ruoan hintatason nousulla on vaikutusta asiaan.

Kaisa vetosi ensi vuoden hallitukseen, jotta tämä huolehtisi pelien tasapuolisesta kohtelusta myös rahallisesti ja mahdollistaisi näin muun muassa sen, etteivät muualla kuin Sanginjoella ja Koppanassa järjestettävien pelien varat hupenisi pelkästään pelipaikan vuokraan. Vuoden 2012 hallituksen jäsenet kommentoivat tähän, että budjetteja käsiteltäessä on pyritty – ja pyritään jatkossakin – ottamaan huomioon se, onko kyseessä Sanginjoki- tai Koppana-peli.

§9 Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.47.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24