Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tarantella

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]
346
Periaatteessahan taivas on melko ajaton paikka, ja jumalolennot saavat kyllä pukeutua miten lystäävät. Ei taida olla hirmuisia toogabileitä tulossa, emme vaadi pelaajilta mitään erikoista  :wink:

347
Jaa, kyllä se on totuus että pelinjohto joutuu aina syömään sanansa siitä, milloin peli on täynnä. Ainakin yksi mies ja yksi nainen puuttuvat tällä hetkellä, toivoisimme että kiinnostusta vielä löytyy.

348
Peli on nyt täynnä. Mikäli mielesi larppaamaan vielä tahtovi, varalistalle pääsee mukaan. Eli jos joku jo aiemmin ilmoittautuneista peruu, niin sieltä sitten otamme uusia pelaajia.

349
Mikäpäs on teitin pelaajatilanne? Onko jokainen Suomen larppaaja haluamassa mukaan vai vieläkö mahtuisi yksi ääliö?

350
No-life / Larppaaja-paita sinullekin!
« : 23.06.2005, 12:03:26 ip »
Sanoin jo ircissä, mutta mulle kanssa!

351
Viimein - virallinen mainos. Pelinjohto pahoittelee lopullisen mainoksen myöhästymistä.

"Hyvät ystävät! Haluamme kutsua teidät tavalliseen tapaan (ruoan ja juoman äärellä, totta kai) viettämään Uuden syklin juhlaa Villa Harmoniaan.  Vaikka kyseessä on leppoisa illanvietto, toivomme tämän olevan hyvä tilaisuus selvittää kaikki mahdolliset erimielisyydet, erityisesti Suureen Pelilautaan liittyvissä asioissa. Pyytäisimme teitä vielä muistamaan, että koska tapahtuma on luonteeltaan kuitenkin epämuodollinen, asu on vapaa, mutta erittäin toivottava. Saapumisesta pyydetään ilmoittamaan etukäteen."

...

"Toimiikohan tämä? Luuletko tosiaan, että tämä tuo heidät kaikki paikalle?" "Kyllä se toimii. Jos johonkin voi luottaa, niin heidän turhamaisuuteensa. Heistä jokainen ilmestyy sinne taatusti esittelemään itseään, ja jos ei siksi, niin ainakin varmistaakseen ettei vastapuoli osaa edelleenkään käyttäytyä. Sitä paitsi, sen on pakko toimia, muuten me olemme kaikki hukassa."


Eli 9.7.2005 Villa Pukkila vallataan taivaallisilla voimilla. Vietä päivä jumalana - Pelaa kaikkien aikojen suurimmalla pelilaudalla. Jos tunnet kiinnostusta peliin, lähetä alla oleva lomake täytettynä meille. Kysymykset ja ilmoittautumiset osoitteeseen nukketeatteri@oiei.fi

Nimi:
Sähköposti:
Ikä:
Puhelinnumero:
Paikkakunta:
Pelikokemus:
Mahdollinen kuva:
Hahmotoiveita/pelkoja (mitään emme lupaa!):
Erikoisruokavaliot/allergiat ja sairaudet:

Pelinjohto:
Hanna Puolakka 050-4018185
Susanna Veijalainen

352
No-life / No-life älinää.
« : 17.05.2005, 20:17:56 ip »
Hmm. Nyt tuli ikävä italialaisia. Ne lähtivät reilu viikko sitten viivyttyään täällä kaksi viikkoa, ja me lähemmä ensi vuoden maaliskuussa sinne pariksi viikkoa. En olisi ikinä uskonut jotta vieraisiin ihmisiin voi kiintyä tuolla tavalla noin lyhyessä ajassa. Hyvin harvoin minä itken ihan yleisesti julkisella, mutta silloin kun niitä lentokentällä hyvästeltiin, en ollut ainoa joka siellä silmät punasena pillitti.

Life goes on. Olisi aika kerätä itsensä ja voisi pikku hiljaa alkaa katsella kesän larppeja sillä silmällä. Niitä onkin taas ihan kivasti tarjolla, kukahan niitä tekisi tänne Raaheenkin asti?

Jatkakaa..

353
No-life / Tänään ei ollut hyvä päivä...
« : 07.04.2005, 11:16:40 ap »
On ollut vähän huonoja päiviä viime aikoina. Kevätmasennus taasen iskee. Toivottavasti kohta menee ohi.

Tietokone on vähän kärsinyt ja pitäisi uusia tai korjata. Äh. Äippä myös meni eilen sairaalaan. Sillon selkäleikkais, eikä kukaan tiedä ihan varmasti, että millon se pääsee sieltä kotio.

Koulujutut alkaa taas vähän ahistamaan. Viimeinen jakso ihan virallisia aineita on nyt päättymässä, jonka jälkeen alkaa italia-aineiden jakso. Mutta koska koulua on vain 20h/viikko sitten, en aio viettää ylimääräistä 6 h perjantai-iltapäivänä koulun jälkeen täällä teatteroimassa (3 h odottelua, 3 h harkkoja), joten menee siinä vissiin ne haaveet ylimääräisestä kurssista, jota varten on töitä koko talvi tehty. Syksyllä voi tulla eteen valinta, että joko jatkat ranskan lukemista (jonka olin suunnitellut kirjoittaa) tai sitten jäät pois isosta musikaali-projektista, jonne olisit päässyt lauleskelemaan ja näyttelemään.

Toivon mukaan posti on kuitenkin luotettava ja pääsisin pian julistamaan ääliömäisyyttäni kaikille.

354
No-life / No-life älinää.
« : 29.03.2005, 14:11:53 ip »
VOVO = sympaattinen, vahva luonne, määrätietoinen ja pitkäjännitteinen

Oikein hupaisa tuo Riffin laittama linkki. Olen lomalla harrastanut käsitöitä ja kahtellut Lotreja.. Nyt puhun sujuvaa ranskaa. Olisi kiva saada myös ensi syksynä edes yksi saksan kurssi, näyttäisi aika hyvältä "kyllä, opiskelin lukiossa viittä kieltä"...

355
No-life / No-life älinää.
« : 22.03.2005, 21:54:44 ip »
Whuuu.... Olen tehnyt tänään viikon hyvän työn. Opetin kaverin irccaamaan. Että jos törmäätte ircissä johonkin teinipeeloon, joka tulee hyppimään nenällenne, niin tiedätte ettette koskaan luota siihen, mitä Suska opettaa.

Alan pikku hiljaa olemaan kilon paloina. Ihan kaiken kanssa. Hajoilua on harrastettu tarpeeksi, kevät masennus on pirteää. Mutta onneksi voin melkein laskea että on 68 h koulua, ja sitten miulla alkaa kesäloma. Melkein.

On nimittäin 68 h normaalia koulua, ja sen jälkeen vähän helpompaa loppukevät, koska sieltä saapasmaasta tulee pariksi viikoksi pyörähtämään 16 gigoloa tänne. Ja mä pääseen sitten riehumaan alpeille vuoden päästä. Joskus elämä on kivaa.

Ja onnea kaikille, jotka tänä keväänä elämässään jotain suurempaa saavuttavat.

356
Ongelmat / Foorumi heittää pihalle...
« : 09.03.2005, 21:05:46 ip »
Myös minun Operani nakkasi ulos eilen.. Ei ole ikinä ennen tuollaista tehnyt, vaan en tiedä oliko se sitten vain koneeni häröilyä. Päätin silti huomauttaa.

357
No-life / Koska olen ääliö - t-paidat
« : 07.03.2005, 20:45:08 ip »
Kyllä, minä tykkään kanssa vaihtoehdosta numero kaksi. Tuolla kaunokirjoitusfontilla moni asia näyttää nätiltä, mutta "Koska olen ääliö" ei ole asia, minkä pitäisi sellaiselta näyttää. Ou numéro deux.

358
Kiitoksia kovasti viikonlopusta järjestäjille. Oli kivaa. Ja nyt minutkin on käännytetty Nanaca Crashin addiktoiville poluille...
Mutta nyt olisi niitä kuvia... Pahoittelen systeemiä, se on tosi huono. Mutta se on ainoa, jolla minä saan kuvia nettiin.

Edit: Kuvat ovat nyt hieman kätevämmässä kansiomuodossa.

359
Olisiko mahdollista saada ajo-ohjetta tai jotain? Ko minulla ei ainakaan ole hajua että missäpäin koko paikka sijaitsee.

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]