Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ukkoslapsi

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
31
Älkää miettikö. Tulkaa tuulen siivin.

32
Joo Arttu ja muutkin jotka miettivät, että onko tarinan nimen vaihtuessa mennyt ilmoittautuminen hukkaan: Ei ole. Sanokaa erikseen, jos ei kelpaa tähän Tuulentuvat- episodiin tulla!

33
Menneet tapahtumat 2008 / Suuria muutoksia!
« : 17.01.2008, 16:09:56 ip »
Auringon Etuvartio II –
Tuulentuvat


”Ellös vainen, tyttö parka                                            
Huolta huoville pitäkö                                              
Mieltä miekan kantajalle,                                            
Huolet huovilla tupana,                                              
Miekan ponnet porstuina,                                              
Saapukka salitupina,                                                
Ummiskengät kellarina,                                                
Ruoska suolaisna kaloina.”  

(Kanteletar)

15. maaliskuuta 2008 Oulussa, Sanginjoen leirikeskuksessa herää uuteen elämään pohjoista mytologiaa ammentava Auringon Etuvartio – fantasiasaaga. ”Tuulentuvat” on toinen episodi liveroolipelijatkumossa, jonka ensimmäinen osa pelattiin Oulussa vuonna 2005.

Tarina jatkuu syrjäisellä Tuulenmaalla, kaukana niin Pohjolan Kartanosta, kuin päivöläisten rauhattomista asuinmaistakin. Kapinalliset ovat vetäytyneet tänne piilottelemaan raskaita tappioita kärsittyään.
Eläminen ja oleminen rinnan vanhan vihollisen, päivöläisten kanssa, ei ole ollut aivan ongelmatonta, joutenolo käy monenkin veteraanin sielunpäälle, eikä mahdollisilta liittolaisilta ole tullut sanaa.
Jos suurhyökkäys nyt alkaisi, kaikki toivo puhaltuisi nurin kuin lapsen risuista kokoama suoja.

Ainaisen uhan alla väki on tarttautunut elämäänsä tiukasti. Tänään, jollei Lempo soikoon jälleen taivas yllämme halkea tai manalan mustista syövereistä syökse matoja miestemme miekoille purtavaksi, tänään tanssimme häitä.  
___________________________________________________________

Peli alkaa Sanginjoella lauantaina kello 15.00 ja kestää pitkälle yöhön.  Osallistujia tapahtumaan odotamme noin neljääkymmentä.  Pelissä käytetään sovelletuin osin Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n NoRules-sääntöjä, ja konfliktinmallinnus tapahtuu lateksiasein. Pelimaksu on 7€, ja piiaksi taloon pääsee niinkin halvalla kuin viiden euron sijoituksella. Myös muunlainen työpanos voi alentaa osallistumismaksua. Pelimaksu kattaa ruuan ja muun välttämättömimmän huolenpidon.

Yhteistyössä OIEI ry:n kanssa, Sangen Monipuolisen Revontuliryhmän puolesta, Elina Väänänen.

Ilmoittautumiset voidaan lähettää osoitteeseen
elina (piste) punakettu (ät) gmail (piste) com

Ilmoittautumisesta kannattaisi käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Kuva löytyy:
Pelikokemus:

Mitä et suostu pelaamaan?

Minkä tyyppinen pelaaja olet? Kiinnostaako siis mättäminen vai juoruilu, fiilistely vai laskelmointi?

Minkälaisia toiveita sinulla on pelin suhteen?

Olitko edellisessä osassa? Mikäli olit, niin mitä pelasit?
Aiotko jatkaa samalla hahmolla? Onko hahmollasi huolia, murheita tai turhia toiveita?
Mitä sille ylipäätään kuuluu?

Mitä muuta haluaisit ilmaista? (tähän kategoriaan ruoka-aine-ilmiöt, peliseuraa rajoittavat sosiaaliset ilmiöt, verenvuototaudit, yllättävä halu tarjoutua työryhmään, sekä muu mitä en välttämättä keksi kysyä mutta minkä tiedätte kuuluvan asiaan.)


___________________________________________________________

”Hyväpä täss' on miesten olla, armas naistenki elellä.
Ei tässä surulla syöä, ei eletä huolen kanssa;
tässä syöähän surutta, eletähän huoletoinna
iällä tämän isännän, elinajalla emännän.”
(Kalevala)

34
ILMOITTAUTUMINEN

Peliin saapi tässä vaiheessa ilmoittautua ihan vapaasti kuka vain lystää. Toivoisin, että ne viimeiset edellisen osan pelaajat, jotka ovat jättäneet vastaamatta viesteihini, kaivautuisivat esiin kiviensä alta ja ottaisivat yhteyttä. Koska pelin aika ja paikka on muuttunut, toivoisin, että kaikki tulijat varmistaisivat saapumisensa, varsinkin jos siitä on jossain vaiheessa sovittu vain suullisesti.
Pelissä ei ole varsinaista ikärajaa, mutta täällä päässä pyritään käyttämään tervettä järkeä roolittamisen ja peliinhuolimisen suhteen.

Pelimaailmaan liittyvät materiaalit ovat tarjolla tammikuussa. Tämä ilmoitus taas jo nyt siksi, ettei moneen otteeseen siirtyneen tapahtuman henkilöstöpolitiikka mene entistä hassummaksi.

Perjantain peli on miltei mahdottoman täynnä, ja jokaisen kahden päivän pelaajaksi pyrkivän kanssa neuvotellaan erikseen.  

Peliin voi ilmoittautua osoitteeseen elina (piste) punakettu (ät) gmail (piste) com

Ilmoittautumisesta kannattaisi käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Kuva löytyy:
Pelikokemus:

Mitä et suostu pelaamaan?

Minkä tyyppinen pelaaja olet? Kiinnostaako siis mättäminen vai juoruilu, fiilistely vai laskelmointi?

Minkälaisia toiveita sinulla on pelin suhteen?

Olitko edellisessä osassa? Mikäli olit, niin mitä pelasit?
Aiotko jatkaa samalla hahmolla? Onko hahmollasi huolia, murheita tai turhia toiveita?
 Mitä sille ylipäätään kuuluu?

Mitä muuta haluaisit ilmaista? (tähän kategoriaan ruoka-aine-ilmiöt, peliseuraa rajoittavat sosiaaliset ilmiöt, verenvuototaudit, yllättävä halu tarjoutua työryhmään, sekä muu mitä en välttämättä keksi kysyä mutta minkä tiedätte kuuluvan asiaan.)

35
Menneet tapahtumat 2008 / PELIMAINOS
« : 13.12.2007, 01:22:08 ap »
HUOM! Rajatapparan mailla - siirtyy kesälle. Tämän sijaan kyseisenä ajankohtana pelataan Tuulentuvat.

Auringon Etuvartio II
 - Rajatapparan mailla


"Ukko, julkinen jumala,
 
 itse taatto taivahinen!
 
 Tuo mulle tulinen turkki,
 
päälleni panuinen paita,
 
 jonka suojasta sotisin
 
 ja takoa tappeleisin,
 
 ettei pää pahoin menisi,
 
 tukka turhi'in tulisi
 
 rauan kirkkahan kisassa,
 
 terän tuiman tutkaimessa!"


14. – 15. maaliskuuta 2008 Oulussa, Sanginjoen leirikeskuksessa jatkuu väkevästi pohjoista mytologiaa ammentava Auringon Etuvartio – fantasiasaaga, toinen episodi liveroolipelijatkumossa, jonka ensimmäinen osa pelattiin Oulussa vuonna 2005. Tarina jatkuu kaukaisella Tuulenmaalla, jossa ajojahtiin lähetetyt peikkolaumat viimein yhyttävät kapinallisen Rajatapparan joka jo auringonkierron ajan on piilotellut Pohjolan Kartanon lain rautaiselta kouralta kirotun päivänväen hepenissä. Kolmen viikon luminen vaellus on pian päättynyt ja leiri pystytetään. Hämärän laskeuduttua on aika kohdata petturiveli kirves kädessä Loviattaren nimeen.

Kapinallisten, eli edellisessä osassa mukana olleiden peli alkaa perjantaina kello 19.00 Sanginjoen leirikeskuksessa ja uusien pelaajien muodostama laillinen esivalta aloittaa lauantaina 16.00 myöhemmin ilmoitettavalta leiripaikalta. Peli päättyy lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja majoittautuminen sekä saunominen pelipaikalla on mahdollista.

Tapahtuma tullaan viettämään osin ulkosalla joten talvivarustus on suositeltava. Pidempään peliin voidaan vielä ottaa muutamia pelaajia erillisestä anomuksesta. Hyökkääjien briiffaaminen tulee tapahtumaan Oulun kaupungissa ja siirtyminen pelipaikalle tulee tapahtumaan organisoidusti. Osallistujia tapahtumaan odotamme noin seitsemääkymmentä.

Pelissä käytetään sovelletuin osin Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n NoRules-sääntöjä, ja konfliktinmallinnus tapahtuu lateksiasein. Pelimaksu vaihtelee osallistujaryhmästä riippuen: kahden päivän mittainen pelikokemus maksaa 10 €, päivän mittainen 7€, ja piiaksi taloon pääsee niinkin halvalla kuin viiden euron sijoituksella. Myös muunlainen työpanos voi alentaa osallistumismaksua. Pelimaksu kattaa ruuan ja muun välttämättömimmän huolenpidon.

Yhteistyössä OIEI ry:n kanssa, vuosikymmenen vaihtelevalla kokemuksella, Sangen Monipuolisen Revontuliryhmän puolesta, Elina Väänänen ja J-P Heikkinen.

36
Tuokin on aivan totta. Sitäpaitsi jouluna pitää juua glögiä eikä tuunata kynnet verillä sotabannereita. Älkää huoliko, kyllä tästä vielä spektaakkeli saadaan.

37
Menneet tapahtumat 2008 / AE II SIIRTYY
« : 27.11.2007, 04:11:15 ap »
Johtuen pelinjohtajatiimissä tapahtuneista valitettavista muutoksista
Auringon Etuvartio II - Rajatapparan mailla - siirtyy  myöhempään kevättalveen.


Pahoittelen tapahtunutta.

38
Pelipaikka nähty ja hyväksi havaittu.
Kuvia:
http://s100.photobucket.com/albums/m9/Ukkoslapsi/arskan%20pelipaikka/

(Henkilöstöpolitiikka yhä vimmatun setvinnän alla!)

39
Jo vain! Tervetuloa!

Tänään ollaan muuten menossa katsomaan pelipaikkaa.
Lupaamme ottaa paljon valokuvia!

40
Minäkin olisin suostuvainen jollen jopa innokas osallistumaan ensivuoden hallitukseen.

41
Hoi, ajo-ohjeista ja muusta:
Lokakuun puoleen väliin mennessä on tarkoitus saada pelin nettisivut pystyyn ja sieltä tulevat löytymään peiliinliittyvät asiat ilmoitautumisesta ajo-ohjeisiin ja maailmankuvauksiin. Kärsivällisyyttä, parahin kansa!

42
UUTISIA!!

Rantsilassa sijaitseva leirikeskus Ristironkkeli on varattu pelipaikaksi Auringon etuvartio II:lle 18-20 Tammikuuta! Päivän voipi jo laittaa kalenteriinsa. Lisäinffoa seuraa pian.

43
<3
Hyvä että ootkin, ei näin isoa potkukelkkaa yksinänsä jäistä nosteta!
Noudattakaapa kaikki nyt Luomalan periaatetta ja ilmoittautukaa hyvissä ajoin! Vielä puuttuu raportteja vanhoiltakin pelaajilta.

44
Näinpäs on päässyt käymään. Itseasiassa koko pelimateriaali oli hetken aikaa kadoksissa, kun pääpelinjohdon pikku tietokone meni läppäritaivaaseen. Onneksi suurin osa hahmoista on saatu palautettua vimmatulla pohelinrumballa: apukirjoittajien hahmoit tietenkin ovat näillä tallessa, ja suurin osa omista hahmoistani on ollut samalla sakilla referenssimateriaalina. Tämäpäs mokoma tilanne ei sitten tule enää kuuna  päivänä toistumaan kun allekirjoittanut on siirtynyt gmailiin.

Arttu R, laitatkos minulle maililla sen hahmonmokoman paluupostissa kun se löytyy? Mokomaa pitäisi päivitellä ja uudelleenlinkata, ainakin!

45
No-life / Amerikoissa viela
« : 13.08.2007, 14:10:25 ip »
Hyvä kuulla!

Laitappa viestiä kun olet taas tallessa kotomaan kamaralla!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6