Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Swatninja

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Pyydettiin tiedottajan ominaisuudessa mainostamaan. En ole itse tekemisissä tapahtuman kanssa.

__________________

Maracon on kaikille 18 vuotta täyttäneille ilmainen koko viikonlopun mittainenpelitapahtuma Kaijonharjun nuorisotalossa, ja järjestetään nyt tulevallaviikolla 16-18 päivä, alkaen Perjantaina klo 20:00 ja päättyen Sunnuntaina klo15:00 Siellä voi pelailla ainakin rooli-, lauta-, figu- ja korttipelejä hyvässä,päihteettömässä, seurassa. Viralliset Maracon 19 webbisivut, josta pitäisi saada tarkempaa tietoa: http://www.student.oulu.fi/~cryo/maracon19/

17
AAA tulee taas!


Tuiran nuorisotalo muuttuu jälleen ympärivuorokautiseksi oheisharrastuksien tyyssijaksi. Japanilaisen animaatioviihteen ohella on paikalla lautapelejä, konsolipelejä ja boffereiden eli pehmomiekkojen rakentelua ja kalistelua.

Paikkana tuttu ja turvallinen Tuiran Nuorisotalo joka toimii myös Streffipaikkana. Löytyy osoitteesta Lassinkallionpolku 4

Tapahtumaan ei tarvi ilmoittautua erikseen ja se on ilmainen ja suunnattu vain OIEI:n jäsenille. Ruuat ja naksut omasta takaa. Tuttuun tapaan kahvin, teen ja pullan tarjoaa OIEI.

Tapahtuma on ikärajaton mutta alle 15 vuotiailta vaadimme lupalapun joka löytyy alempaa.

Paikalta löytyy jääkaappi, uuni, mikro, vedenkeitin, astiat, sohvia ja muuta pehmeää nukkumista varten (makuupussi mukaan) sekä PanOulun Wlan yhteys. Kaksi kauppaa ryömintä ja konttausmatkan päässä.

Aloitamme Perjantaina 16.11 klo 18.00 ja porskutamme aina sunnuntaihin saakka.

Viikonlopun aikana voit tehdä itsellesi ohjatusti oman turvallinen bofferin. Tekijä joutuu maksamaan vain materiaalit (korkeintaan 10 e ). Työkalut sekä ohjauksen tarjoaa OIEI. Boffotyöpajasta on vastuussa Tero Säkkinen.  Mikäli olet kiinnostunut miekan tekemisestä ota yhteyttä osoitteeseen: rahasto@oiei.fi

Viikonlopun varrella voi pelata erilaisia lautapelejä (saa tuoda myös itse)
lautapeliosuutta on järjestämässä Karoliina Kemppainen.

Lauantaina 14.00 aikoihin aloitamme pääohjelman joka tällä kertaa hieman varttuneempaan makuun sopiva historiallinen fantasiasarja "Mushishi"

Sarja pyörii mystisten "Mushi" olentojen ympärillä jotka usein omaavat yliluonnollisia kykyjä. Musheja on kaikkialla mutta yleensä niistä ei ole ihmisille mitään haittaa eikä suurinta osaa edes pysty näkemään. Mutta satunnaisesti Mushit aiheuttavat erinäistä haittaa ihmisille. Kun tavalliset lääkärit ja tutkijat ovat kyvyttömiä auttamaan kutsutaan paikalle "Mushishi" joka tuntee mushit ja yleensä myös tietää kuinka niiden kanssa tulee toimia.

Sarja on 26 osainen ja jokainen niistä on oma yksittäinen tapauksensa. Mitään suoranaista jatkuvaa juonta ei ole joten ei haittaa vaikka jakso tai pari jäisi välistä. Jaksot ovat hidastempoisia, oivaltavia ja tunnelmallisia mutta eivät läheskään aina pääty onnellisesti tai edes hyvin.

Tietoa sarjasta Wikipediassa

Mikäli "Kusti Polkee" niin Perjantaina esitetään elokuva "Ihmisen Pojat" (Children of Men) sekä yöspesiaalina "Stalker" (Tarkovskya)

18
Hallitus tiedottaa 2007 / Vuoden 2008 OIEI:n hallitus
« : 02.11.2007, 03:37:48 ap »
OIEI:n syyskokouksessa 29.10 valittiin vuoden 2008 OIEI:n hallitukseen seuraavat henkilöt:

Puheenjohtajaksi: Tero Säkkinen
Jäseniksi: Hanne Saarikoski, Elina Väänänen, Karoliina Kemppainen, Kaisa Vainio ja Matti Timonen
Varajäseniksi: Niina Kouva ja Mikko Heikura

19
Hallitus tiedottaa 2007 / Hallituksen kokous 6/07
« : 29.10.2007, 18:30:30 ip »
Oulun interaktiiviset eläytyjät ry
ylimääräinen Kokous 06/07
26.03.2007, Tuiran nuorisotila, Lassinkallionpolku 4


§1 Kokouksen avaaminen 19.32

§2 laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

paikalla Mikko Heikura, Tero Säkkinen, Minna Anttila, Kalle Askola, Kreetta Askola sekä Lauri Gardner

§3 Esityslistan hyväksyminen

Esityslista hyväksyttiin.

§4 posti

Ei postia.

§5 talous

Ei talousasioita

§6 Tilikauden 2006 hyväksyminen

Hallitus hyväksyi tilikauden taseen ja tuloslaskelman vuodelta 2006
Liitteenä tilikauden tase ja tuloslaskelma 2006


§7 tulevat tapahtumat -

Kettilmundsonin familian talvipäivä
 

bEdLam
4.-6.5.2007, Sanginjoen leirikeskus, Oulu

Arkhamin Unet
14.4.2007, Sanginjoen leirikeskus, Oulu

Hallituksella on suunnitteilla ekskursio Ruotsiin, Haaparantaan, jonka
tarkoituksena on hankkia lavasteita ja tarvikkeita. Ekskursio on tarkoitus
toteuttaa keväällä 2007 ja harkittiin yhteiskuljetuksen muotoja
esimerkiksi pienen pikkubussin vuokraamista.

Muut tulevat tapahtumat

Void - tyhjiö 20.-22.4.2007 Leirikari, Rovaniemi
Bom Bay Basan hovissa 26.5.2007, Tornio
Pitäjä 30.6.2007, Alavieska
Macnolten aika 13.-15.7.2007 Leirikari, Rovaniemi

§8 menneet tapahtumat -

EI menneitä tapahtumia

§9 Meta
 
Ei metaaa


§10 seuraava kokous

31.3.07 Tuiran nuorisotalolla

§11 kokouksen päättäminen

Kokous päätettiin klo 20.01

20
Muu toiminta / Näyttelijäksi opetus DVD:lle
« : 11.10.2007, 18:09:01 ip »
Tälläinen tuli listalle. Ottakoot jokainen joka on kiinnostunut yhteyttä omatoimisesti.
_____________


Moi!

Tervehdys!

Olemme ryhmä OAMK:n viestinnän opiskelijoita ja teemme lapsiperheille, neuvoloille ja sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksille suunnattua DVD:tä. Se koostuu neljästä eri videosta, joiden aiheet ovat pienen lapsen univaikeudet, synnytyksen jälkeinen masennus, keskenmenosta selviäminen sekä isän ulkopuolisuuden kokemukset perheessä.

Kukin video kestää arviolta 3-7 minuuttia, ja ne koostuvat mainittuja ongelmia käsitelleiden ihmisten haastatteluista ja fiktiivisistä, aiheita havainnollistavista kohtauksista, joiden päälle osittain luetaan spiikkejä. Spiikkien tekstejä kirjoitetaan yhdessä SOTE:n opiskeljoiden kanssa, jotta videoilla kerrotut asiat pitävät todella paikkansa.

Videoiden tavoitteena on saada mainituista ongelmista kärsivät katsojat tunnistamaan oman tilanteensa, huomaamaan etteivät he ole yksin sekä hakemaan ongelmaan apua oikeasta paikasta.

Tarvitsemme tuotantoomme siis näyttelijöitä esittämään tavallisia perheenisiä ja -äitejä tavallisissa arjen tilanteissa, kuitenkin omine persoonallisine taustoineen. Myös pienet lapset ( enintään 18 kk) ovat tervetulleita mukaan, jos sattuu niin sopivasti, että heitä samasta taloudesta löytyy! Rooleja on tarjolla neljälle nuorelle isälle ja äidille. Kovin kummoista kokemusta näyttelemisestä ei vaadita, mutta ei siitä haittakaan ole.

Kuvaamme fiktiiviset kohtaukset viikon 44 lopulla, eli 2.-4.11. Kuvauspaikat ovat Kempeleessä ja Kaakkurissa. Oman auton käytöstä johtuvat kulut voidaan korvata.

DVD:n tilaaja on oululainen Coronaria Media Oy, joka tuottaa terveys- ja hyvinvointiaiheisia nettipalveluja. Valmista DVD:tä voi tilata näiden palveluiden kautta, ja siitä tehdään myös jaksoja yrityksen Terve.TV –nettitelevisioon, Helistin.fi –kanavalle. (www.helistin.fi)

Annamme ilomielin lisätietoa. Otathan pikaisesti yhteyttä, niin tavataan ja sovitaan tarkemmin jatkosta!

Terveisin

Heikki Tikkanen
Terve.TV –työryhmä, tuottaja
040 5472589
heikki.tikkanen@coronaria.fi
m4tihe00@students.oamk.fi

21
Hallitus tiedottaa 2007 / Sinustako uusi nettivastaava
« : 04.09.2007, 12:49:59 ip »
Minä erosin nyt virallisesti nettivastaavan virasta mutta jatkan hommiani muuten ylläpidon osalta täsmälleen kuten ennenkin.

Eli oletko sinä se jota asia kiinnostaa ?. Teitä kyllä riittää mutta nyt olisi mahdollisuus tehdä asialle jotain. OIEI:n sivujen täysremonttia ollaan aloittamassa mahdollisimman pian.

Vapaat anomukset hallitukselle vaikka minun kautta: Tiedottaja (äät) Oiei.fi

22
Buu! sinä larppaaja läheltä tai kaukaa !

Perinteinen OIEI:n Halloween on taas täällä ja spookeimmassa paikassa ikinä, eli syksyisessä Koppanan leirikeskuksessa.

Asiaan kuuluvaa viihdettä ja oleskelua kynttilänvalossa.. Larppeja unohtamatta. Kaikkien ihmisten kauhuksi nimittäin on luvassa:

Zombie Survival 2.0

Kun pelastajat saapuivat Bizom OY:n Verikosken tutkimuskeskukselle, heitä odottivat vain hiiltyneet rauniot jotka olivat tuhonneet kaiken tiedon siitä mitä sinä iltana oli tapahtunut niille kymmenille jotka paikalle olivat saapuneet. Ainakin melkein....

Jostakin  tuhkan kätköistä löytyi lyhyt videopätkä jossa selvisi että yhtiö oli saanut aikaan jonkinlaisen suuren tieteellisen läpimurron. Nopeasti selvisi myös että Verikoski ei ollut ainoa Bizomin tutkimuskeskus...

-Selviytymiskauhua videopelien hengessä kaikille jotka vain osallistua haluavat.

- Itsetehdyt hahmot pelinjohdon opastuksella ennen peliä.

- Et tarvitse kuin normaalit ulkovaatteet päällesi.

- Sisältyy Halloweenin huikeaan  1 euron sisäänpääsymaksuun. (sama hinta kaikille)


Perinteiden mukaan paikalla myös mitä uskottavammin murhapiiri sekä muita enemmän tai vähemmän larpahtavia tapahtumia. Paikalla myös sauna. Kaikki ovat vapaita järjestämään ohjelmaa.

Tapahtumaan ei tarvi erikseen ilmoittautua.

Lisäinfoa tapahtumista tippuu myöhemmin

Tervetuloa!

Huom! Tältä tapahtumaa ei pidä sekoittaa Zombie Walkin kanssa.

23
Muu toiminta / Ropecon 2007 yhteiskyytiin mahtuu!
« : 06.08.2007, 13:57:14 ip »
OIEI järjestää tänäkin vuonna yhteiskyydin Ropeconiin. Asuntoauton sijaan tällä kertaa matkustamme hulppealla tila-autolla jossa on tilaa yhdeksälle matkustajalle.
Lähtö tapahtumaan on torstaina 9.8 ja paluu su-ma (12. -13.8) yönä.

Näistä paikoista on tällä hetkellä vielä vapaana kolme paikkaa. Kaipaamme kyytiin ensisijaisesti aktiivisia OIEI:n jäseniä jotka asuvat Oulussa tai välittömällä lähiseudulla. Ajokortillisuus ja 18 vuoden ikä lasketaan myös ehdottomaksi plussaksi. Minä kyydin järjestäjänä teen valinnat siitä ketkä matkaan pääsevät puhtaalla kylmällä logiikalla.

Koska OIEI tukee matkaa avokätisesti on jokainen kyytiin osallistuja velvoitettu ylläpitämään vuorollaan OIEI:n ständiä ja kertomaan tarvittaessa kysyjille OIEI:n toiminnasta.
Huomautettakoon myös että autossa voi nukkua mutta se tulee olemaan luultavasti ahdas yhdeksälle hengelle joten kannattaa varautua lattiamajoitukseen Conin sisätiloissa tai lähellä asuvien ystävien ja sukulaisten luokse.

Matkalle tulee hintaa (täydellä autolla) 60 euroa / osallistuja + mahdolliset lisäkulut jotka jaetaan osallistujien kesken (esim: bensakorkin häviäminen sekä ruuhkien tai eksymisen aiheuttama ylimääräinen polttoaineenkulutus)

Tiedustelut minulle sähköpostiin

24
"Keskus kaikille yksiköille. Sanginjoella päällä 73.  Kaikkia vapaita yksiköitä käsketään siirtymään paikalle eritämään aluetta ja odottamaan lisäohjeita."

Larpahtava softiskenaario jossa sekä aseellisia että aseettomia hahmoja.

Viikonlopun aikana myös muita kevyempiä air-soft skenaarioita sekä kiinnostuneille kevyttä oppimäärää aseenkäytöstä, sotilastoiminnasta ja taktiikoista täydentämään omaa eläytymistä sotilashahmoille tulevissa peleissä.

Ikäraja 15 vuotta. Alle 18 vuotialta lupalappu

Peleihin osallistujilta vaaditaan suojalasit.
Jos haluat aseellisen hahmon niin sinun pitää omistaa(tai lainata) air-soft ase

Ilmoittaudu osoitteeseen Piiritys[a]oiei.fi

Kerro ilmoittautumisessa seuraavaa:

Nimi:
Ikä:
Haluatko olla: (poliisi/siviili/aseistamaton poliisi tai aseistettu siviili)
Hahmotoive: (Kerro myös mitä et missään nimessä halua)

hahmot ovat lyhyitä mutta täsmälleen niin monipuolisia kuin itse haluatte.

Pelinjohtajana toimii allekirjoittanut.HUOM!. Jos omaat "kunnollisen larpin" jonka haluat pitää tässä niin vuoro on käytettävissä.

HUOM^2: Tiedämme että peli on Qstockin kanssa päällekkäin.

25
PUNK!
On vuosi Kahdeksankyt jotain. Oulunsalon kovimmat punkkarit pistävät ranttaliksi tutun kaavan mukaan. Pää täyteen, nainen kainaloon ja sitten tapellaan.. tai edelliset missä järjestyksessä tahansa. PARTY ANARKIAA!

Kärjistettyä mutta ei turhan vakavaa Suomipunk meininkiä. Revi vaatteet, vedä tussilla anarkistimerkki selkään ja lisää reipas asenne .. Valmis!


Bileet pärähtää käyntiin maanantaina 2.7.07  Ingame punkkibändin voimin kello 18.00 ja loppuu viimeistään 22.30. Voi siis tulla vaikka olisi töitä aamulla!

Ikäraja: 15 (ainakin jos emme tunne sinua)
Pelimaksu korkeintaan 2 e.

Lyhyet mutta asenteelliset hahmot tarjolla kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu osoitteeseen: punk@oiei.fi

Ilmoittautuessa kerro kuka olet, millaisen hahmon haluat ja/tai millaista et missään nimessä halua.


____

Vanhemmille ja muille tiedoksi:

Pelissä ei ole oikeaa viinaa eikä oikeaa väkivaltaa. Kaikki on simuloitu OIEI:n hyväksi todetuilla NoRules säännöillä

26
Proppilandia / Niittikamaa EP:hen
« : 11.06.2007, 01:55:55 ap »
Hola.

Kyselisin näin yleisluontoisesti että omaako joku (mieluiten EP:hen tuleva) niittivyötä tai muuta vastaavaa niittitavaraa lainaan niin ei tarvis ostaa kun en siviilissä moisia käytä :)

Vielä toivotaan että ne sopii hahmoon .. Jengiin ainakin heheheh...

27
Pelinjärjestäjän apuvälineet / Tanssimattoja peleihin
« : 05.04.2007, 13:46:26 ip »
Irkissä tultiin kertomaan OIEI:lle että Oulussa toimii Oulun tanssipellaajat niminen järjestö joka ihan puhtaasta tanssipelien ilosanoman levittämisen ilosta tulisi tuomaan peleihin tai muihin tapahtumiin sekä tanssimaton (laadukkaat tanssilevyt ehkä paremminkin), pelit ja niitä ylläpitävät henkilöt. Siis ilman mitään kulukorvauksia tai vastaavia.

Eli jos vaikka jonain päivänä järjestetään jonkinsorttinen pelin johon ajattelet moisen sopivan niin ottakaa yhteyttä heihin ja sopikaa tarkemmin.

Kotisivut löytyvät täältä:
http://tanssipellaajat.kapsi.fi/

28
Arkhamin valitettavan peruuntumisen vuoksi järjestetään tilalla viime vuodeltakin tuttu OKA eli OIEI:n kesäkauden avajaiset ´07 edition ja Arkhamin hengessä.. Cthulhu teemalla.. Tänä vuonna vähän aikaisemmin mutta yhtälailla on kevätkin edellä samalla tavalla.

Milloin: 13. - 15.4.2007

Ovet avautuvat perjantaina kello 16.00 tai sen välittömässä läheisyydessä. Siis neljältä. Ei esim Kolmelta tai kahdelta vaan NELJÄLTÄ. Huomioi tämä varsinkin jos tulet muiden kyydillä. Jos et ole puhelinyhteydessä Suskaan niin suosittelen tulemaan vasta viideltä

Grillailua, Chillailua, Cthulhuilua ja minipelejä viikonlopun edestä. . Tule ja nauti.


Luvassa on minipelejä. Muutama epävarma, ehkä muutama spontaani, mutta varmasti ainakin seuraava (olettaen että pelaajia riittää)

Tyrssonin krouvi

fantasialarppi yrmeän eloisaan viikinkihenkeen majataloympäristössä, mystisen muinaisessa Norjassa.

On koittanut kevät ja armeijoiden on hyvä marssia aukeaa maata. Seikkailijat ovat kokoontuneet keräämään joukkojaan maailman ääriin ulottuville retkilleen, joilta palaavat tuovat kunniaa, vaurautta ja uusia saagoja tuleville sukupolville. Thorin uskolliset keräävät uhrirovioitaan saadakseen jumalten huomion ja tilalliset valmistautuvat kevätkylvöön. Etelä-Norjan takamailla sijaitsevassa Tyrssonin krouvissa tapaat juuri tänään mielenkiintoista väkeä ja vaikka osa heistä näyttää varattomalta ja kuppaiselta, älä anna ulkonäön hämätä äläkä jatka matkaasi yön selkään, sillä tänään lauletaan huomisen lauluja ja tanssitaan keväisen kiiman kiemuroissa. Kunniattomat vaietkoot, sillä ennustusten mukaan tästä paikasta lähtee niin pahaisia hunsvotteja kuin sankareitakin, jotka
vapisuttavat valtakuntia ja antavat korpeille verta juodakseen.

Mitä? Hä? Missä?

viikinkifantsua (700-800)
keihäs ja ketjupaita -look (Vähemmän värikkäät fantsupropit)
iltapäivästä iltaan14.4 Sanginjoen leirikeskus, ingeim n. 4-5h  
osa ”OKA´07” tapahtumaa

Itsekehitellyistä hahmorungoista räätälöidään paikan päällä oikeat hahmot
Ilmainen OIEI:n jäsenille (Paikalla voi liittyä). Muille 2 e


Tervetuloa olet sitten uusi tai vanha. Kaikille tarjolla Makkaraa ja tikkupullaa.

29
Hallitus tiedottaa 2007 / kesän leirikeskusvuorot
« : 26.03.2007, 18:20:30 ip »
Leirikeskusvuorot Koppanaan ja Sanginjoelle pitää hakea tämän kuun loppuun mennessä.

Hallitus on jo pyydettyjen vuorojen ohella anomassa yhden viikonloppuvuoron jokaiselle kuukaudelle.

Jos haluat leirikeskusvuoron kesälle peliäsi varten niin ilmoita tähän perään milloin se sinulle sopisi parhaiten vaikka päivämäärän tarkkuudella. Mitään varmuutta siitä että haettuja vuoroja saadaan ei ole. Ainakin ennen olemme saaneet juurikin yhden vuoron jokaiselle kuukaudelle.


Huomioikaa sitten että Koppana on rempattu. Kuvia täällä

30
Kävin eilen "läpällä" tutustumassa Koppanan Leirikeskuksekseen joka oli ollut remontissa syksyn. (Väärä päivämäärä vain harhautustarkoituksessa)

Selkein muutos lienee että katos on nyt kokonaan suljettu lasituksella. Katoksessa oli myös kattovalot.

Toinen muutos on talon etuosaan rakennettu uusi osa suihkuille


"Päähuoneen vanha ovi on korvattu suurella ikkunalla katokseen. Uusi sisäänkäynti on syvennyksessä jonka kohdalla ennen oli varasto. Samasta syvennyksestä pääsee suihkuihin.


vanha kakkosovi on yhä paikallaan. Uudet suihkutilat oikealla


Yläkertaan pääsee nykyään (myös?) ulkokautta.

- Ikkunoista en havainnut sisätiloissa mitään uutta. Unohdin katsoa keittiöön että onko se uusittu kuten oli luvattu.

- Muita muutoksia oli että keittokatokseen oli vedetty uudet vesijohdot (?) ja rakennettu uusi puutakka.

- Jokaisessa rakennuksessa oli ulkovalo.

- Saunan huurrelasit oli uusittu ja laatikoista päätellen kiuskivet.

- Purettujen huussien tilalla oli uudet "kemialliset vessat" eli käytännössä paremmat huussit. Tietojeni valossa paikalla on nykyään myös ihan kunnollinen vessa.

- Rannalla ei ollut Sanginjokimaista nuotipaikkaa. Sen sijaan siellä oli betonirengas ja suuria suorankaiteenmuotoisia kivia joista edellämainittu koostuu. Ehkä se on vasta rakenteilla.

- Epämääräinen pömpeli talon edestä oli purettu. Talon etuosa vaikutti muutenkin hieman avarammalta. Puita lienee katkottu.

- Uusi kiikku ja uudet jalkapallomaalit.


Lopuksi totean että vaikka paikan fantsupelillinen arvo ehkä hieman putosi ovat muutokset kyllä toivottuja. Ollaampa sitä ennenkin leikitty olevamme avaruusaluksessa jossain koulussa pahviomenoiden keskellä.


Ei muuta. OIEI:n tiedustelu päättää raportin tähän.

Sivuja: 1 [2] 3 4