Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Swatninja

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry - OIEI
Hallituksen kokous 10/2006
6.10.2006 Klo: 18.30
Kaislatie 3 Q

§ 1 Kokouksen avaaminen

Mikko Heikura avasi kokouksen klo 18.06

§ 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla olivat: Lauri Gardner, Laura Leinonen, Mikko Heikura, Eeva Starck ja Lotta Vaattovaara

§ 3 Esityslistan hyväksyminen.
 
Esityslista hyväksyttiin

§4 Posti

Kaupungilta saapunut Oulu 400-v. DVD sekä varmistukset loppuvuoden leirikeskusvuoroista.

§5 Talous

OIEI:n kymmenvuotisgaalan budjetista jäi yli n. 100 e
Heräsin Pimeässä -Redux- budjetista jäi yli 1 e
Rahastonhoitajalla on lippaassa n. 300 e.

Päätettiin ottaa selvää paljonko Radiopuhelimiin on budjetoitu ja tarkastaa se seuraavaan kokoukseen mennessä jotta ne voitaisiin hankkia vielä tämän vuoden budjetista.

§6 Jäsenasiat.

Ei uusia jäseniä.


§7 Menneet tapahtumat

Heräsin Pimeässä -Redux- 2.9.2006 Lintula  järj: Mikko Heikura / OIEI ry
OIEI:n kymmenvuotisgaala 9.9.2006 Koskelan Walo järj: Eeva Stark

§8 Tulevat tapahtumat

Neljän Peuran Matalo 28.10.2006 Torniossa
Satujenmaa 2 uusi aika 25-26.11.2006 Rovaniemellä

§9 Syyskokous

Muutettiin syyskokouspäiväksi 30.10.2006 ja paikaksi Tuiran Nuorisotalo.
Otetaan selvää mitä sinne tarvitaan.
hallitus päätti että Lauri Gardner tekee syyskokouskutsun ja lähettää sen ajoissa. Kutsussa ilmoitetaan myös että hallitukseen otetaan uusia jäseniä.

§10 Uusi S-treffi paikka

Kalle Askola neuvotteli uuden S-treffipaikan Tuiran Nuorisotalosta. Hallitus on tyytyväinen omatoimisuuteen asian kanssa. Mikko Heikura hakee avaimet ja on toistaiseksi avainnakkina kunnes uusi löydetään.

§11 META

Ei muita esille tulevia asioita.

§12 Seuraavat kokoukset

Seuraava Hallituksen kokous 30.10.2006 klo 18.00 Tuiran Nuorisotalolla
Syyskokous 30.10.2006 klo 19.00 Tuiran Nuorisotalolla

§13 Kokouksen päättäminen

Mikko Heikura päätti kokouksen klo 18.32

47
Tervehdys.

Massiivisen muuttoliikkeen takia OIEI:n hallituksessa on enää minimimäärä jäseniä joka vaikeuttaa kokousten saamista päätösvaltaiseksi. Niinpä jo etukäteen kutsun kaikki ensi vuonna hallituksesta kiinnostuneet saapumaan syyskokoukseen joka pidetään 30.10 Tuiran nuorisotalolla Streffien yhteydessä.

Pääset tutustumaan hallitustoimintaan jo loppuvuoden ajaksi ja saamaan tuntumaa mitä sen toimiin kuuluu. Samalla autat järjestösi toimintaa sillä ilman toimivaa hallitusta ei toimi pelipaikkojen saaminen kuin varastokaan monen muuan asian ohella.

Samassa tapahtumassa valitaan myös ensivuoden hallitus joten paikalla olosi on olennaista. Ja sinun ei tarvitse olla 18 vuotias voidaksesi olla hallituksessa.

Hommaa auttaisi jos laittaisitte alle vahvistusta siitä että olette kiinnostuneita.

Kiitän

48
Muu toiminta / OIEI kangasmerkkejä
« : 11.09.2006, 15:40:08 ip »
Niitä on toivottu ja nyt ne on täällä.


OIEI hihamerkkejä on tehty iso satsi kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi.

Merkeissä on OIEI:n logo ja ne ovat muotiväreissä eli joko valkoisia tai punaisia mustalla pohjalla. Mikä parasta merkeissä on liimapohja ettei tarvi ommella jos ei osaa/tahdo.

Merkki maksaa 3 e ja niitä saa useimmista OIEI:n tapahtumista (pelit ja K+Streffit)

Kaikki tuotto merkeistä menee OIEI:n toiminnan tukemiseen..

Kiitos

49
Synkässä tulevaisuudessa tuhansia ihmisiä katoaa jäljettömiin...

Osa heistä herää pimeässä...

Se alkaa taas..Pidetään alkuyöstä (yli puolenyön) Lintulassa lauantaina 2.9.06.

- Ilmainen
- Avoin niin uusille kuin vanhoille pelaajille.
- Hahmot jaetaan paikan päällä.


Ilmoittaudu osoitteeseen:
paranoia_82(mau)hot[tämäpois]mail(piste)com

Kerro:
- Nimi
- ikä
- sähköpostiosoite
- Oletko ollut aikaisemmissa osissa ?
- (jos olit) haluatko jatkaa samalla hahmolla ?
- (jos haluat niin) kerro mikä hahmo sinulla oli.

50
Larppileiri 12-16-vuotiaille
5.-9.6. Sanginjoen leirikeskuksessa.

Mukaan mahtuu 25 leiriläistä. Leirillä opetellaan larppaamista ja siihen liittyviä taitoja. Jokaisena leiripäivänä on uusi peli ja uusi maailma. Leirimaksu 40€/osallistuja. Lisätietoja p. 044 557 3440.

Linkki kaupungin sivuille ja ilmoittautumisohje:
http://www.ouka.fi/nuoriso/fiilis/leirit.html
http://www.ouka.fi/nuoriso/fiilis/ohje.html

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.5.06 joten pidä kiirettä.

Valitettavasti Leiri on vain Oululaisille nuorille.

51
Pelimainos ja ilmoittautuminen lähempänä peliä. Forum http://satujenmaa.kazorum.com

Pelimaksu ~10e
Pelipaikka Vanttauksen entinen kyläkoulu

Pelinjohtajan tavoittaa satujenmaa @ gmail. com

52
"Ihmiset, tuttavat, toverit, veriveljet, sukulaiset. Ystävät. Olemme vaeltaneet läpi pitkän ja synkän matkan. Monet tovereistamme ovat kaatuneet matkalla kohti valoa muistojemme ajoilta. Silti olemme jatkaneet kulkuamme. Olemme löytäneet uusia tovereita ja ystäviä paikoista, joista niitä vähiten odotimme löytävämme. Nyt veljiemme veren päällystämä tie on vienyt meidät takaisin kotiin. Olemme palanneet alkuun uusien ystävien kanssa ja uusien vihollisten takaa-ajamana. Olemme palanneet lähtöruutuun vain huomataksemme että peli on muuttunut. On koittanut aika jolloin mitataan taistelujemme merkitys ja unelmiemme realistisuus. On koittanut aika seikkailumme viimeiseen taistoon".


Neljä vuotta Tourniquet 2:den tapahtumien jälkeen taistelu lähenee loppuaan. Sota jatkuu ja paljastuu paljon laajemmaksi kuin mitä kukaan olisi osannut edes kuvitella. Miten päättyykään taistelu oikeudesta elää avaruuden tummassa hiljaisuudessa? Liity mukaan Tourniquet-trilogian viimeiseen osaan, jossa kaikki vanhat kysymykset saavat vastauksen ja totuus paljastuu.


Tourniquet 3: Hämärän Armeija
Hirvikarin Leirikeskus, Rovaniemi
14-15.7.2006
Osallistumismaksu ~8eTervetuloa Tourniquet-trilogian kolmanteen ja viimeiseen osaan. Larp-tapahtuma on Scifi-peli. Peli ei edellytä osallistumista edellisiin osiin, mutta aikaisemmissa kahdessa Tourniquet-pelissä pelanneilla on mahdollisuus (pienellä varauksella) jatkaa vanhan hahmonsa pelaamista jos näin valitsee. Taistelumallinnuksena käytetään tuttuun tapaan sekä tyhjiä softair-aseita kuin boffereitakin.


Ilmoittautumiset alkavat 1.4.2006
Ilmoittautumislomakkeet laitetaan ilmoittautumisajan alkaessa pelin foorumille osoitteeseen http://stetson.frozenhat.fi/~waltro/tq3/


Pelinjohto: Valtteri Niskavaara, Jonne Karila, Karoliina Kemppainen

Lisätietoja pelistä foorumilta, IRC:stä #tq3 (IRCnet), email-osoitteesta waltro@gmail.com tai puhelimitse 040-8453614 (Valtteri Niskavaara)

53
Muu toiminta / OIEI:n juhlavuoden kalenteri
« : 05.01.2006, 01:00:32 ap »
Moropäivää.

Olen pälissyt aiheesta ennenkin mutta olen täällä taas pälisemässä samasta aiheesta.


Tarkoitus olisi siis kasata OIEI:n 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kalenteri jokunen vuosi sitten ilmestyneen poikakalenterin jatkoksi.

Tällä kertaa voitaisiin tosin mennä astetta parempaan eli otetaan sekä poikia että tyttöjä ja pidetään maku hyvällä tasolla. Tällä ei tarkoiteta ulkonäköseikkoja vaan sitä ettei karvaiset sedät hytky kuvissa banaaneja kelkereillään.

Vaikkei paljasta pintaa "Strategisilta alueilta" olla näyttämässä niin lienee fiksuinta pitää mallit yli-ikäisten puolella. En viitsi alkaa miettimään lakitekstejä vaikka äiti antaisikin luvan.

Kalenteri painettaisiin mustavalkoisena jossain painattamossa ja siihen pyydettäisiin mainoksia joiden hinta olisi suhteellisen alhainen, mutta tarpeeksi että siitä on jotain hyötyä Kalenterin hinnan pudottamisessa.

Kaikille aktiivisille osallistujille annettaisiin palkkioksi mahdollisuuksien mukaan ilmainen tai alennettu kalenteri.

Ollaan aktiivisia ja osallistutaan.. jookosta !

Ois äärimmäisen pop josko saataisiin homma aikaan ennen kesää.

Haluaisin nyt palautetta ihmisiltä siitä että he olisivat mielellään osallistumassa ja tekemässä jotain eikä pelkkää "Huippua, tuskin maltan odottaa että te teette sen "

Kysymykset ja muu tähän perään.

Kiitoksiva.

54
Proppilandia / Kasiraudat
« : 27.11.2005, 20:10:59 ip »
Jesh..


Joo.. Onko jollakin lainata (mieluiten laadukkaita) käsirautoja.
Tosin kunnollisten puutteessa myös pehmopornoversiot käy. (Jos annatte mulle karvaiset niin otan karvat pois, ne saa takaisikin)

Olen menossa nääs larppaa ...  siis sitomisleikkejä aion harrastaa itsekseni.

Jos ette halua paljastaa larppaamistaipuksianne täällä niin voi laittaa henk kohtaisempaa messua..


Kiitän.

55
Uudelleenlämmittely 2002 pelatusta pelistä OIEI:n juhlavuoden kunniaksi.


On vuosi 2301. Pitkään jatkuneiden erimielisyyksien jälkeen terraformattu Mars irtautuu Maan hallinnon alaisuudesta, mikä nopeasti johtaa näiden väliseen sotaan. Historian taas toistaessa itseään, satoja vuosia ilman suuria sotia ollut ihmiskunta on jälleen uuden vaiheen ja näin ollen uusien koettelemuksien edessä.


Kuukausia kestäneiden pommitusten jälkeen Marsin maaseudun asukkaita aletaan kerämään turvataloihin lähialueelta kerätyn nostoväen suojelukseen. Sektorin 148/67  turvatalo on vain yksi niistä monista, joihin siviilit ovat pakkautuneina ahtaasti patjoilleen. Radion kohinasta he voivat kuunnella ympäristön tapahtumia, televisiosta tulee vain propagandaa.  Pian tämänkin paikan ylle on taas laskeutumassa pimeys. On edessä jälleen yksi yö sotatoimialueella ja se voi ihan hyvin olla heidän viimeisensä.

 
"Taas yksi uninen päivä ohi. Jostain syystä vihollinen liikkuu enemmän yöllä joten nukumme päivisin. En ole kuullut miehestäni sen jälkeen kun tämä lähti taistelemaan. Joka päivä tarkastan listat ja joka kerta pelkään löytäväni hänet siitä. En tiedä onko kadonnut parempi kuin kuollut. Oikeastaan en edes haluaisi ajatella koko asiaa. Monet täällä ovat lohduttomia, kuin huomista ei olisikaan. Yritän kannustaa heitä jaksamaan sillä samassa tilanteessa me kaikki täällä olemme. Ihan kuten minä ja tyttärenikin. Vielä tulee päivä jolloin me kaikki olemme yhdessä ja vapaita. Niin ainakin halua uskoa.. loppuun asti. "

- Madeleine Andersson"MARSIN SOTA REPLAY"
24.-26.3.2006
Sanginjoen leirikeskus, Oulu
Tunnelmallinen liveroolipeli ihmisistä tulevaisuuden sodan jaloissa.

Peli on aloittelijaystävällinen.

Ilmoittautumisia aletaan ottamaan vastaan vuodenvaihteen jälkeen.

Pelistä voi keskustella Foorumilla ja irkissä kanavalla #marsinsota   (ircnet

56
OIEI:n enemmän tai vähemmän perinteiset Halloween bibbalot (vaihtoehtoisesti Kekri, Shamhai tai Pyhäinmiesten päivä jos Halloween käsitteenä ahdistaa)
lauantaina 29.10.2005 Snellman-talo (Joulumerkintie 2, Mäntylässä), Oulu
    Naposteltavaa nyyttäriperiaatteella
    Kevyttä vapaamuotoista ohjelmaa.
    Pukeutuminen sallittua ja suositeltavaa.
    Saunominen mahdollista.


Toiveita ja ehdotuksia ohjelmasta otetaan vastaan. Sitä saa myös järjestää itse. Paikalla voi yöpyä sunnuntaiaamuun.

Tarkempia tietoja ohjelmasta ja aikatauluista myöhemmin.

järj. Mikko Heikura / OIEI ry

57
OIEI 10 vuotta / OIEI:n 10-vuotisjuhlalarp
« : 11.08.2005, 21:08:10 ip »
Elikkäs meikäläinen on ollut ainakin toistaiseksi järkkäämässä sitä isoa peliä.

Heti alkuun voin sanoa että isot on suunnitelmat, mutta jos Pirates saatiin kasaan kahdessa viikossa, niin tämä mene vuodessa.

Peli olisi 150-200+ hengen "markkinapeli" joka sijoittuisi vaihtoehtoiseen maailmaan jossa useat erilaiset rodut ovat yhteydessä toisiinsa eräänlaisella tähtiporttijärjestelmällä. Pelissä ei olisi ainuttakaan ihmistä tai geneerisiä soturi tai kauppiarotuja, vaan rodut ovat monipuolisia ennenkaikkea hyvin kirjoitetulla lähdemateriaalilla toteutettuja. Teknologinen kehitys on varsin matala ja vaikka rodut ovat rauhaa rakastavia on rikollisuutta tms olemassa.

Pelissä pyrittäisiin luomaan basaarimainen miljöö missä on paljon nähtävää ja koettavaa käsinkosketeltavalla tunnelmalla.
Interaktio erilaisten rotujen ja kulttuurien välillä on tuomassa oman monipuolisen vivahteensa.Proppaus olisi korkealaatuista ja se kustanneittaisiin korkealla pelimaksulla


Elikkäs tarvittaisiin motivoituneita kirjoittajia, ja muita värkkääjiä. Jos ei kirjoittaminen kiinnosta niin proppaaminen ja muiden käytännön asioiden tekemiseen tarvitaan porukkaa.

Lisäksi tarvisin toisen vieläkin motivoituneemman ihmisen hoitamaan "käytännön asioiden johtaminen" joka vastaisi käytännön järjestelyn onnistumisesta.  Itse olisin "taiteellinen johtaja" eli johtaisin itse kirjoittamisprosessia ja yleisilmettä.


Tällä hetkellä olemme tilanteessa missä etsimme edellämainittuja järjestäjiä. Vielä pystyy olemaan mukana ilman sitoutumista ideoimassa ja suunnittelemassa. tarkoitus olisi kerätä asiasta kiinnostuneet yhteen paikkaan miettimään projektia alustavasti missä katsottaisiin onko koko proggiksella minkäänlaisia ennustetta eloon.

Valitettavasti useimmat asiat tapahtuvat vasta suuressa kiireessä jota en pysty tekemään.

Mutta laitan lisätietoja asiasta nettiin HP:n jälkeen.

Keskustelua aiheesta tähän perään.. Kiitosh

58
HERÄSIN PIMEÄSSÄ
19.8.2005
Oulu

"Avasin silmäni vain nähdäkseni pimeyttä. Jokin kiristi kaulaani, en tiennyt mikä se oli. Kun silmäni viimein alkoivat tottua pimeään, tajusin etten ollut enää siellä missä minun piti olla."

Tunnelmallinen ja eläytymispainoitteinen liveroolipeli 19.8.2003.

Peli on ilmainen ja sopii aloittelijoille.
Myös edellisessä pelissä olleet ovat tervetulleita.


Lisätietoa:
Paranoia_82@hotmail.com

järj. Mikko Heikura / OIEI ry

Sivuja: 1 2 3 [4]