Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nanniina

Sivuja: [1] 2 3
1
Pelin korporaatio on kuitenkin kaikesta huolimatta päättänyt siirtää tämän takautumapelin vähän kauemmaksi tulevaisuuteen, aina määrittelemättömäksi ajaksi. Kuitenkaan en ole hylkäämässä niitä, joita se olisi kiinnostanut, joten uusien inspiraatiopuuskien vallassa olenkin päättänyt sittenkin jatkaa sarjaa aivan pränikällä uudella osalla, jota ihmiset on kuitenki toivoneet enemmän. Tästä olen jopa yllättynyt.

Kaikkihan haluaa aina tietää kuinka hahmo kehittyy ja minä tietysti haluan kehittää niitä, joten - uutta mainosta odotellessa ja hahmolomaketta ja lärsäkettä - asiaa sekä tietysti systeemejä säätäessä, on pieni pähkinä purtavaksi teillekin. Koska mulla on ollu vuoden tauko pelaamiseen ja esimerkiksi Evil's Playground-ykkösestä on vähän enemmänkin aikaa, tahtoisin ystävällisesti muistutusta jutuista.

Eli (tämä on tärkein) - jos olet pelannut jossain näistä peleistä tai miksei vaikka kaikista, tässä on vähän jotain mitä nyt ajan saatossa haluan takaisin;
1. Hahmosi nimi, jengi ja jotain mielestäsi mainitsemisen arvoista siitä. Jos pelasit useampia hahmoja, myös mielellään niiden nimet ja jengit jos mieleen muistuu.
2. Hahmon/hahmojen pelissä/peleissä tapahtunut historia. Lyhyesti tai pitkästi.
3. Jos hahmosi kuoli, miten se/ne kuoli (tämän tiedon tarvitsen yksityiskohtaisesti, koska jotenkin ne menee aina niin eeppiseksi kun pelaajat pääsee vauhtiin). Tällä koitan siis kartuttaa elävien ja kuolleiden listaani.

Sitten pari pelinkehitystä kehittävää kysymystä; (vapaaehtoinen)
4. Haittaako, jos pidän pelin etelämmässä kuin Oulu?
5. Olisitko valmis auttamaan pelinjohtoa jotenkin? Apu tulee aina tarpeeseen, etenkin kun pelinjohto ei vielä tunne etelää kovin hyvin ja tarvitsee asioiden vääntelyssä ja kääntelyssä apua. Lopullisia napsuvia nakkeja jaossa sitten virallisessa ilmossa.
6. Oliko jotain muuta? Näkisitkö itsesi uudessa osassa, vaikka peli ei olisikaan tutulla tavalla pohjoisessa?

Toivon vastauksia jokaiselta pelanneelta, jos se ei ole liikaa vaadittu. Vaikka kyseinen pelaaja ei aikoisikaan tulla pelaamaan enää ikinä EP:hen, toivoisin silti vastauksia, koska tarvitsen jotain pohjaa, johon rakentaa kun lähden kehittämään uutta osaa. En halua toistaa samoja typeriä virheitä, joten siksi tällaisella vaivailen.

Vastaukset osoitteeseen: vanitsu (ät) gmail.com ja mielellään tässä mahdollisimman pian.


Rakkaudella, Anniina Yliniemelä
vanitsu (ät) gmail.com
p. 040 3215166
Vanitsu @ IRCnet/Quakenet. (kun kiinnostaa olla online)
MSN: werewolfskid (ät) hotmail.com


P.S. Vetoan myös nyt etelässä enemmän pelaaviin, sillä olen suunnitellut pitäväni pelin Kuopiossa, että enemmän tietävät jos ottaisivat yhteyttä vaikka sähköpostitse, joltain numeron tai meseosoitteen kaivamalla tai irkkiin tahtomalla. Yhteydenottoja tarvisin sen tiimoilta, että millaisia pelipaikkoja Kuopiossa ja sen lähiympäristössä, tai välillä Kuopio - Tampere ylipäätänsä on.

2
Ongelmat / Yksityisviestit ja roskaposti
« : 12.09.2010, 12:08:21 ip »
Ei ihan roskapostiin liittyvää, mutta yksityisviesteihin kylläkin.

Oon jo monesti saanu sähköpostiin ilmoituksen et mulle olis täällä yksityisviesti (tykkään siitä et saan e-mailiin siitä ilmoituksen) niin sit ku tuun kattoon, niin siellä on aina se sama Hanin muistutusviesti 2005 vuodelta, jossa mua muistutettaan et allekirjoitukseen olis hyvä pistää nimitiedot ainaki. :'D

Ei sillä et kokisin elämäni vaikeaksi ongelman kanssa. Ajattelin vaan, et ne jotka kaipaa ylimääräistä päänvaivaa, niin tässä olis yks sellanen ratkaistavana.

3
Muu toiminta / Larppaajakin tarvii lomaa!
« : 04.06.2010, 17:36:09 ip »
Ihih! <3

Kuulostais just niin hyvältä, mutta vain jos etelästä lähtee auto, johon mahtuisi tällainen olento vielä matkaan. Koitan olla viemättä paljon tilaa, olen tarvittaessa myös hiljaa ja osaan nöyrtyä käyttäytymään kunnolla. XD

Tukikohtani on tällähetkellä Tampere, mut tuohon aikaan mulla ei pitäisi olla mitään ja pakko sanoa, että larppaajia ja niitä piirejä on vuoden tauon jälkeen ihan älytön ikävä. Että jos ja vain jos, niin voisinpa ilmoittautua.

Mikäli siis kyyti löytyy, eikä ole mikään järjettömän kallis bensoiltaan ja osallistumismaksu ei juuri suurene. :3

4
Kiva tietää - eli hyvä, että kysyin!

Eli tiedänpä olla ilmoamatta ja stressaamatta. :)

5
Heiss!

Olisin kyllä kiinnostunut tästä, mutta en uskalla ilmota, näin etelän hedelmänä vielä, ennenkuin tiedän olisiko kyytipolitiikka etelästä mitenkä mahdollinen...?

Eli, jos etelän suunnalta (mun kohdalla Tampere on tukikohta, mutta siis jotenki ees lähempänä olevat kaupungit kuin Oulu on harkittavissa) olis lähdössä autoa/autoja niin olisin äärimmäisen kiitollinen, jos joku siitä hihkaisis.

Opiskelijabudjetilla on perseellistä lähteä pelkästään junaillen ja en viitti kenenkään paikkaa pantata, jos joku oikeesti kiinnostunut ja jo kyydillinen on kyseiseen peliin menossa. Mulla vaan vähän himottais larppaamaan vuoden tauon jälkeen, etenkin MacNolteen, sillä oon ollu muissaki osissa. Miusta kyllä tuntuu et revin rahat vaikka mistä, jos himo tarpeeksi suureksi iskee. ;D

Cheers,
Nanniina <3

(on ikävä jo kaikkia. <3)

6
Kiitos, kun korjasit! n__n

Pelin korporaatio on ikuisesti kiitollinen. <3

7
En ole varma, menikö tämä nyt oikeaan osoitteeseen, koska pelin ajankohdalla ei ole vielä tarkkaa sijaintia, mutta toivon, että OIEI:n hienot ihmiset auttaisivat tämän oikeaan paikkaan sitten ja eivät telottaisi mahdollisen mokan takia.


Evil’s Playground – Not Quite Just Like You Imagined It Happen.

Larppaajat - Med Larppare.

Vaikka kyse ei olekaan paljon odotetusta neljännestä osasta, jälleen palataan Evil’s Playgroundin hylätylle, sekä lohduttomalle huvipuiston tarjoamalle leikkikentälle. Tällä kertaa kyllä palataan hamaan harmaaseen historiaan, vaikka henkilöt tekevätkin siitä värikkään, sävyttäen uskomattomana legendana tuntuvan tarinan harmautta seitsemällä eri värillään todellisen ensikonfliktin siivittämänä. Kyseessä on siis paljon puhuttu aika, ennen Suurta Sotaa, ennen suurempaa konfliktia, jonka kukaan ei uskonut koskaan tapahtuvan vielä tuohon aikaan. Turtuminen siihen, että pienimmätkin kahakat tuntuivat äärettömän suurilta ja raadollisilta – olisivat tulevaisuudessa vain silmäräpäys, olkien kohautus tai tuulahdus menneisyydestä, jolloin Suuressa Sodassa kaatuneet ihmiset vielä hengittivät ja tunsivat jotain. Sanottiin, että tyyntä saattoi odottaa myrskyn edeltä, mutta tämä sanonta ei ole kohdannut koskaan tarkoitustaan Evil’s Playgroundin melodramaattisella mantereella, vaan jokainen eletty päivä on aina ollut omanlaistansa absurdia mielikuvaa, jota kukaan normaaliksi itsensä lukeva ihminen ei olisi koskaan kyennyt kuvittelemaankaan. Jokainen hengissä selvitty päivä varmisti sitä käsitystä, että oli alun alkenkin virhe astua tälle kirotulle maaperälle. Jokainen askel siitä kuvasti elävää helvettiä hetki hetkeltä paremmin, toiset vain kykenivät sopeutumaan menestyksekkäämmin ilman suurempia omantunnontuskia. Loput tulisivat kärsimään ikuisesti.

Pelissä siis palataan Evil’s Playgroundin historiaan jännittävänä syventävänä osana ennen mieltäräjäyttävän neljännen osan valmistumista. Niille, joiden korviin ei ole vielä legenda kantautunut, Evil’s Playground sijoittuu hylättyyn huvipuistoon San Franciscon mailla, eikä maailma poikkea muutoin meidän maailmastamme, ellei synkkyyttä, raadollisuutta tai korruptoituneisuutta oteta huomioon, toisaalta – on ihmiset tappaneet toisiaan ennenkin jopa typerimmistäkin syistä. Leikkikenttää pitää yllä salaperäinen voima, jonka olemassaolosta ei ole mitään käsitystä vielä. Kukaan ei tiedä mikä sen on saanut autioksi ja paikat sen näköisiksi, että sieltä on lähdetty suunnattomalla kiireellä, mutta se on mahdollistanut tämän pelin tapahtuman onnistumisen. Pelissä siis käsitellään kuinka kaikki seitsemän jengiä sai alkunsa ja mikä jengien välistä vihaa pitää yllä. Kuinka sanomattomia sääntöjä noudatettaessa kuulaisuus sekä uskollisuus saavat oman arvoasemansa ja kuinka taas sanomattomien sääntöjen rikkomisesta seuraa armoton teloitus tai jotain kuolemaakin pahempaa. Synkkyyden vuoksi, pelin ikärajoitus on valitettavasti K-15 ainakin, ellei toisin päätetä.

Ja tässä tärkein osa:
Peli tullaan pelauttamaan jossain kohti kuluvaa vuotta 2010, todennäköisesti Kuopiossa ja näinollen pelinjohto haluaakin tiedustella, onko tällaiselle pelille markkinarakoa? Onko pelaajat yhä kiinnostuneita ja onko mahdollisesti kiinnostuneilla pelaajilla jotain omia ideoita tai yleensäkin sanottavaa kyseisestä asiasta? Kaikenlainen palaute otetaan vastaan ja luetaan tarkasti, mutta ei todellakaan ole takeita, että saataisiin jokaisen hienoa visiota tai ideaa toteutumaan itse sitten pelissä. Pelinjohto toivoo kuitenkin reaktiota mahdollisilta pelaajilta, jotta voisi tehdä pelistä entistä paremman ja tietysti kaikenlaisia anteliaita aputarjouksia otetaan tietysti vastaan.


Terveisin pelinjohto,
The (Brainless) Main Leader, Anniina Yliniemelä
eplarp@gmail.com
vanitsu @ quakenet

8
Hei!

Eka viesti on päivitetty uusin tiedoin ja mm. puhelinnumeroin!

Ja niin. Toinen infopläjäys lähti tässä pari päivää sitten kaikille peliin ilmonneille. Haluan viimeisen varmistuksen niiltä lopuilta joilta en ole varmistusta vielä saanut, että käykö kaikki muutoksista huolimatta. Elikkä edellinen oli tiedustelua, tähän nyt kun vastaat myöntävästi tai kieltävästi niin se on sitten melkein jopa sitovakin. Eli kipin kapin kertomaan.

Myöskin haluan muistuttaa että ilmoittelut ja pelimaksut kerätään 30.4 mennessä. Ellei sinulla on syytä kerrottuna miksei pelimaksujutut onnistu niin ole hyvä ja ilmoita niistä niin neuvotellaan. Pelimaksujutut on tosi tiukkapipoiset ihan pelin ajankohdan takia. Eli on mahdollista maksaa yli päivämääränkin, mut siitä pitää tosiaan ilmoittaa. Muuten katson ihmisen peruneeksi viikon varoajalla.

Kertokaa minulle mikäli ette infomailia ole saanut.

Kiitos. Nam.

<3 : Vani-hime

9
Voi anteeksi oikeasti. :/ Tämä vain on pakko pitää nyt, sillä luultavasti syksyllä ei ole aikaa ja en välittäisi odottaa vuotta tämän kanssa... :/

Olen aidosti oikeasti pahoillani. Mietin tätä pitkään, mutta tulin siihen tulokseen, että pelaajilla on täysi oikeus valita ja tämä syö kyllä omienkin pelaajieni pääsymahdollisuuksia. Onhan lakkiaiset ym. lähellä niillä jotka lakin saa ja joillakin on töitä.

Ei muistella pahalla, jooko? <3

10
Ui sori. Väärin muistin. :3

Mutta ihkis sais kyllä ilmota.

11
Tällainen sähköposti lähti liikenteeseen.

Hei!

Saimme mahdollisuuden pitää mahdollisesti pelin Koppanan Leirikeskuksessa,
Oulussa ajankohtana 23.-25.5 (ei todellakaan vielä satavarmaa...)
joten kysynkin, että kuinka moni olisi pääsemässä tuohon aikaan pelaamaan.
Tiedän, että viikonloppu on hankala, koska noihin aikoihin on kouluissa kokeet,
seuraavana viikonloppuna on monien lakkiaiset ja valmistelut aiheuttavat tietysti päänvaivaa
ja sitten on myös tuo Kuolleen Kukon Majatalo-larppi Nivalassa juuri samaan aikaan.
En ole tahallani sabotoimassa toisen peliä asettamalla oman pelini kilpailutilanteeseen pelaajista,
vaan tämä yksinkertaisesti on pidettävä nyt tai sitten se menee elo-syyskuulle tai ensi vuodelle.

Uskon, että kaikille ei sovi ja saa reilusti sanoa. En todellakaan kanna kaunaa ja olen itse tosi pahoillani,
että tämä meni tällaiseksi soosaamiseksi. En vain voi miellyttää tällä hetkellä kaikkia. :)

Senpä takia toivonkin HYVIN PIKAISTA vastausta sähköpostilla tai puhelimitse (p. 040 3215166, saa soittaa joka päivä 8-22) minulle,  
että sopiiko kyseinen viikonloppu vai ei. Otan myös valituksia vastaan. :'D

Luultavasti pidän pelin tuolloin jos pelipaikasta päättäville osapuolille sopii, mieluiten Oiei:n.  
On minulla tarpeeksi pelaajia tai ei. Asioilla on tapana järjestyä!

Rakkain terveisin,
Nanniina

Edit: Vaihdoin Haapaveen Nivalaksi. T.Karo

12
Menneet tapahtumat 2008 / Dome, 12.4, Oulu, Sanginjoki
« : 02.04.2008, 22:38:22 ip »
En voi missata domea. 8D I'm in.

13
Tilannehan on se, etten saa Leirikaria kuin tuolle Heinäkuun viikonlopulle, jota en halua tehdä kun pelaajamäärää syö sekä Iron Maidenin keikkailu ja seuraavana viikonloppuna mahdollisesti herra Waltron toimesta pidettävä Avalon.

Juuman Leirikeskusta olen koittanut kosiskella ja jos vain sen saan kohtuulliseen hintaan niin uskoisin pitäväni pelin Toukokuussa. Toivottavasti mahdollisimman moni pelaaja mahdollisesti pääsisi. Voin tietysti pitää pelin Oiei:n jäsenenä pelin Oiei:n nimissä, jos siitä olisi vielä enemmän hyötyä. Mitä pienempi vuokra, sen parempi proppaus ja ruoka.

Kommentointia? Kiitos.

14
Ei se ole kyllä ihan varmaa, mutta toivottomalta näyttää tämä korvaavan pelipaikan etsintä...

15
Laitan tään sähköpostin nyt foorumeillekkin.

"Heissan!

Tulipa tällainen eteen, että Rovaniemen kaupunki olikin heivannut kesän kaupungin leirit koko kesä- ja puoleksi heinäkuunkin puolelle, joten meillä on kriittinen ongelma pelipaikan suhteen. Olisi äärimmäisen harvinainen tuuri, että saisimme EP2:lle pelipaikan juuri samalle viikonlopulle ja se menisi luultavasti Rovaniemi - Oulu akselille... Nakittamani ihmiset kyllä hoitavat asiaa koko ajan, mutta en usko, että saamme Leirikarin veroista pelipaikkaa samalle viikonlopulle. Olen heille hyvin kiitollinen tästä. <3

Mutta kysymys siis kuuluukin näin. Kumpi sopii paremmin? Otetaanko aikaisemmin vai myöhemmin? Olisi kaksi tarjousta Leirikarista, jotka luultavasti pitävät myös huomenna paikkaansa kun marssin paikalle keskustelemaan vuoroista.

16.-18.5 << plussaa olis, että ehdin viimeistellä pelin kaikesta huolimatta. Miinuksena olisi, että ei ole välttämättä kovin lämmintä ulkona ja saattaa myös luonnonvoimatkin puskea päälle.
18.-20.7 << plussaa olis, että vois olla jopa lämmintä ja kesäloma kaikilla. Miinuksena nuo luonnonoikut ja sitten kun kesän peleistä ei ole vielä mitään tietoa.

Laittakaapa siis pikaista vastausta aiheesta, että kumpi sopii paremmin niin tiedän kumman varaan vai tyydynkö pienempään pelipaikkaan ja -porukkaan.

Kiitos!

<3 : Nanniina"

Sivuja: [1] 2 3