Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Visentti

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Rovaniemen live-roolipelaajat ry esittää:

Liveroolipeli Retkikunta Anderson

”Äkkiä kuulin minä jonkunlaisen hiljaisen huokauksen. Tunsin siinä kuolemanpelon huokauksen. Tuskan ja kauhistuksen voihkaus ei se ollut. Se oli tuo mykkämäinen puoliksi pidätetty ääni, joka nousee hätäytyneimmän sielun syvyydestä.

Tunnen tällaisen tuskan huoahduksen liiankin hyvin. Useana yönä, kun kaikki lepäsivät puoliyön sikeässä unessa, on se noussut omasta rinnastani, kauhistuttavalla ahdistuksellaan herättäen pelkoa, joka saattoi minut järjiltäni.”


-Edgar Allan Poe

Ote Ines Peraltan lähettämästä sähkösanomasta:

"...uskomatonta, että minulle on vihdoinkin käynyt näin; olen osa jotain suurta tapahtumaa! Tämä on aivan täysin jotain muuta, mitä kuvittelin meidän löytävän, jotain paljon tärkeämpää. Meidän kaivauksemme tulevat muuttamaan historiaa ja kaikkien käsitystä Etelä-Amerikan kansojen kehityksestä. Löytö on vain pieni osa jotain suurempaa kokonaisuutta, olen varma siitä. Pyytäisinkin teitä mitä nöyrimmin lähettämään lisää tutkijoita avuksemme, meidän resurssimme eivät ole enää riittäviä näin merkittävän löydöksen akateemisen järjestelmällistä tutkimusta varten..."

Mitä? Seikkailua ja jännitystä lovecraftiaanisessa hengessä.
Missä? Rovaniemellä, Rovajärven alueella.
Milloin? 12.-13.9.2014.
Kenelle? 14:lle innokkaalle pelaajalle.

Peli on K-17. Pelimaksu on Rovaniemen liveroolipelaajat ry:n jäsenille 12€, muille 17€.

Huomaathan ennen ilmoittautumistasi, että kaikkien pelaajien tulee olla alkubriefpaikalla perjantaina kello 19.00 mennessä. Peli kestää perjantai-illasta pitkälle lauantai-iltaan - yö nukutaan in game.

Kopioi seuraava ilmoittautumislomake ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen retkikunta.ap(ättä)gmail.com

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 27.7.2014.

*   *   *

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Nimesi:
Paikkakunta:
Syntymävuotesi:
Puhelinnumerosi:
Sähköpostiosoitteesi:

Oletko ensimmäistä kertaa larppaamassa?:

Mahdolliset allergiat, sairaudet, ruoka-aine- tai –valiorajoitukset ym. joista haluat ilmoittaa etukäteen (ilmoita tarkasti, jos haluat että voimme varautua muonitusasioissa; jälkikäteen on turha kitistä):

Osallistuitko Retkikunta Anderson & Peralta -larppiin? Jos osallistuit, mitä hahmoa pelasit? Haluatko ehdottomasti pelata samaa hahmoa uudelleen tai haluatko ehdottomasti eri hahmon?

Mitä ET MISSÄÄN NIMESSÄ toivoisi larppikokemukseesi sisältyvän:

Millainen on se larppihahmo, joka sinulle aina annetaan? Haittaako se sinua?:

Perinteisessä seikkailuromaanissa hahmosi olisi:  

Voitko/haluatko pelata Npc-hahmoa?:

Millä kuljet pelipaikalle? Onko sinulla käytössäsi auto? Voitko kyyditä ihmisiä?:

Vapaa sana:

Lähettämällä tämän ilmoittautumislomakkeen täytettynä pelinjohdolle osoitan ymmärtäväni ja hyväksyväni sen, että minun tulee olla Rovaniemellä alkubriefissä 12.9.2014 kello 19.00 ja tietäväni, että peli kestää perjantaista lauantai-iltaan.

*   *   *

Retkikuntanne turvallisuudesta huolehtivat pelinjohtajanne Laura ja Jansku.

2
Vielä varmistusviesti tännekin:

- kaikkien osallistujien olisi pitänyt saada jo hahmonsa (ainakin ne on lähetetty ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin) muutamia NPC-hahmojen pelaajia lukuun ottamatta

- kaikille osallistujille on lähetetty hahmonsa mukana tai erikseen seuraavat liitetiedostot maailmankuvausta koskien (ota huomioon hahmosi rotu rotuinfojen suhteen): rotuinfo (ihmiset/puolhaltiat/haltiat/elethit), lyhyt rotuinfo kaikista roduista, historiasta nykypäivään -liite, maantiedeinfo, Erreàn kartta, lista Erreàn jumaluuksista, taistelusääntöjä koskeva lisäys NoRuleseihin sekä proppausohjeita ja -ehdotelmia sisältävä dokumentti

- magiaa käyttävien hahmojen pelaajille on lisäksi lähetetty erillinen magiaa koskeva info (hahmokohtaiset loitsulistat tulevat myöhään tänä iltana, jahka ne kertaalleen vielä tarkistetaan)

Jos näin ei ole, ota hetimiten yhteyttä pelinjohtoon, niin saat dokumenttisi sähköpostitse.

Jansku-PJ

3
Vielä tarvittaisiin osallistujia, joten hop hop ilmoittautumaan!

4
Ilmoittautuminen

Jokaisen ilmoittautujan on täytettävä kohta PAKOLLISET TIEDOT. Muut osiot ovat vapaaehtoisia - näissä on tietoja, jotka ilmoittautuja mahdollisesti kokee tärkeäksi tuoda pelinjohdon tietoon, sekä hahmotoiveita koskevia tietoja. Huomaathan, että jättäessäsi HAHMOTOIVEENI-osion tyhjäksi, oletamme sinun haluavan pelinjohdolta valmiin hahmon. Pidäthän mielessäsi, että kyseessä ovat nimenomaan hahmotoiveet, jotka toki pyrimme ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Ymmärräthän myös, että voimme varautua esim. larpissa tarjottavan ruoan suhteen ainoastaan niihin rajoitteisiin, joista meitä on etukäteen informoitu.

Kopioi alla oleva ilmoittautumislomake, lue ja täytä se huolellisesti ja lähetä meille sähköpostitse osoitteeseen kievari(ät)oiei.fi  -  laita sähköpostiviestisi aiheeksi ILMOITTAUTUMINEN KKK: (Oma Nimesi).

*   *   *

PAKOLLISET TIEDOT:

Nimi:
Syntymävuosi:
Asuinpaikkakunta:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Haluan larpata: a) sekä perjantai-illan että lauantain, b) vain lauantain vai c) kummin vain, kunhan pääsen mukaan?
Sallin itsestäni larppiviikonlopun aikaan otettujen kuvien julkaisemisen internetissä: (kyllä / ei)?

*   *   *

VAPAAEHTOISET LISÄTIEDOT:

Aikaisempi larppikokemukseni:
Minkälaiset seikat tekevät larpista minua kiinnostavan ja mielestäni onnistuneen?
Mahdollinen linkki kuvaani:
Huomioon otettavat sairaudet/allergiat/erityisruokavaliot/fobiat ym. tekijät, joista pelinjohdon tulisi mielestäni olla tietoinen:
Muuta:

*   *   *

HAHMOTOIVEENI:

1. Haluaisin:    
     a) ehdottomasti pelinjohdolta valmiin hahmon (hahmotoiveeni huomioon ottaen)
     b) ehdottomasti pelinjohdon kanssa hahmovalmennetun hahmon
     c) vain päästä larppaamaan, joten kumpi tahansa ed. vaihtoehdoista käy
     d) vain tulla mukaan ilman varsinaista hahmoa järjestelemään, väsäilemään, kokkailemaan ja muutenkin auttelemaan

2. Haluaisin: (Tässä voit valita useammankin vaihtoehdon, eivät välttämättä sulje toisiaan pois.)
     a) eläytyä rauhassa samaan hahmoon koko larpin ajan
     b) mahdollisuuden vaihtaa hahmoa kesken larpin (mahdollisesti myös NPC-hahmoksi)
     c) toimia myös ‘minipelinjohtajana’, eli toimia pelinjohdon apuna joidenkin juonellisten elementtien toteuttamisessa
     d) majatalon väkeen kuuluvan täysipainoisen hahmon, jolloin eläytymiseen kuuluu myös majatalon toimista huolehtiminen omalta osaltani
     e) toimia vain ja ainoastaan NPC-hahmo(i)na

3. Haluaisin:   
     a) osallistua esiintymisiin (laulanta, soitanta, akrobatia, tms.)
     b) olla osallistumatta esiintymisiin

     Jos valitsit a), niin miten voisit osallistua:

4. Kuinka paljon haluat panostaa ja/tai pystyt panostamaan hahmosi proppeihin ja/tai maskeeraukseen? Millä tavalla? (Esim. panssari,    
     lateksiaseet, vaativa maskeeraus, jne.)

5. Onko sinulla erityistaitoja, joita haluaisit/voisit mahdollisesti hyödyntää larpissa? Jos, niin mitä?

6. Larpissa ollaan toisten kanssa tekemisissä tiiviistikin. Onko joku henkilö, jonka kanssa ET MISSÄÄN NIMESSÄ halua kontaktihahmoa?

7. Halutessasi täsmennä vielä omin sanoin, miten ja millaisessa roolissa haluat osallistua larppiin:


*   *   *

JOS HALUAT PELINJOHDON KIRJOITTAMAN HAHMON TAI SINULLE KÄY SELLAINEN:

1. Aseta nämä hahmotoiveesi suhteen mieluisuusjärjestykseen (1 mieluisin, 4 vähiten mieluisa)
   Ihminen
   Haltia
   Puolhaltia
   Anything goes - eläydyn tarvittaessa vaikka kärpässieneksi

2. Aseta nämä hahmotoiveesi suhteen tärkeysjärjestykseen (1 tärkein, 8 vähiten tärkeä):
     Eräily ja ulkoilmaelämä
     Henkisyys/hengellisyys
     Ihmissuhteet (ei romantillissävyiset)
     Juonittelu ja mysteerit
     Magia, taikuus ja muu ylimaallinen
     Rakkaus ja romantiikka
     Rauhallinen fiilistely
     Taistelu ja uhoaminen

3. Onko jotain, mitä et MISSÄÄN NIMESSÄ haluaisi tai mitä EHDOTTOMASTI haluaisit hahmoosi sisällytettävän?

4. Kerro halutessasi vielä omin sanoin toiveistasi hahmon suhteen. (Esim. Millaiseen hahmoon eläytymisestä pidät/et pidä kovasti?
    Oletko toivonut pitkään jotain tietynlaista hahmoa? Oletko liian usein saanut samanlaisen hahmon - jos, niin millaisen? jne.)

*   *   *

5
Kievarin hämärä kietoi asiakkaat hellävaroen viittaansa ja kätki heidän kasvonpiirteensä toisilta. Sali oli suuri ja hämyisä, valoa toivat vain pari ikkunaa ja sytytetyt kynttilät. Tämä sopi hyvin hieman salaperäisemmillekin puuhille - kaikki kievarin asiakkaat kun eivät halunneet tehdä asioitaan jokaisen läsnäolijan tiettäväksi. Nämä olivat tavallista levottomampia aikoja. Maantierosvot, sudet, pimeyden olennot ja, mikä pahinta, veronkantajat, vaanivat pahaa-aavistamatonta matkalaista. Kievarissa nämä huolet saattoi kuitenkin heittää hetkeksi syrjään ja nauttia kaikessa rauhassa maukkaasta ruoasta, kuohuvasta oluesta sekä kodikkaan mukavasta majoituksesta.

Pieni joukkio tuoreita seikkailijoita oli matkannut jo useamman päivän Pohjoistietä pitkin kohti etelää ja lähestyi nyt viimein kievaria. He olivat kuulleet paikasta paljon tarinoita - niinpä sekä heidän mielialansa että odotuksensa olivat korkealla.
          “Seikkailut saavat alkunsa juurikin tämänkaltaisissa paikoissa!” Tanin sanoi, tutkastellen kievarin julkisivua hyväksyvästi. Sitten hän astui ystävineen sisään kievarin ovesta ja antoi salin lämmön, äänien ja tuoksujen virran tulvia ylitseen.


*     *     *

Halajaako mielesi tunnelmallista turinointia bardien laulua ja soittoa kuunnellessa vai vetääkö veresi ennemmin rehvakkaaseen rehentelyyn toisten tosimiesten ja -naisten kanssa, olutkolpakoiden kolahdellessa pöytään kerta toisensa perään? Molempia on tarjolla Kultaisen kolmikärjen kievarissa, eikä hauskuus todellakaan tähän lopu.

Kievari avaa ovensa perjantai-iltana - tule siis kanssamme nauttimaan talon vilskeestä ja vilinästä yön yli, aina lauantai-iltaan asti. Voit levätä matkan rasituksista ja yöpyä kievarin mukavissa makuusaleissa, mutta ei mikään myöskään estä sinua tulemasta vasta lauantaina viettämään vapaapäivääsi mukavassa seurassa, kievarin hyvän ruoan ja juoman parissa. Tule avoimin mielin, sillä koskaan ei voi tietää missä jännittävä seikkailu vain odottaa löytäjäänsä!

Mitä larpataan?   
     Fantasiaa nostalgisissa merkeissä majatalomiljöössä.
Missä larpataan?   
     Sanginjoen leirikeskuksessa.
Milloin larpataan?   
     15.-17.6.2012. Osallistuminen joko perjantaista lauantaihin tai vain lauantaina.
Miten larpataan?   
     OIEI:n NoRules-sääntöjärjestelmää käyttäen.
     Larpissa käytetään vain lateksiaseita.
Kuka pääsee larppaamaan?   
     Yön yli larppaaminen vain täysi-ikäisille, lauantaina ikäraja 14 vuotta.
Kuka larpatuttaa?
     OIEI ry, suitsissa Jansku, Jarkko, Jori, Mikko, Suska ja Viivi.
Mitä maksaa?      
     OIEI ry:n jäsenille hinta on perjantai-illalta ja lauantailta 15 € tai vain lauantailta 10 €. Ei-jäsenille hinnat ovat 20 € ja 15 €.
     Paikalla on mahdollisuus liittyä OIEI ry:n jäseneksi, jolloin olet heti oikeutettu jäsenhintoihin. Jäsenmaksu vuodelle 2012 on 5 €.
     Hinnat ovat alustavia; ne voivat laskea, mutta eivät nousta.
Mitä maksuun sisältyy?
     Larppiin osallistuminen - joko perjantai-iltana ja lauantaina tai vain lauantaina.
     Molempina päivinä on tarjolla lämmin ateria, lauantaiaamuna lisäksi kevyt aamiainen.
     Perjantai-iltana saattaa olla mahdollisuus saunoa in-game, lauantai-iltana sauna lämpiää joka tapauksessa sitten pelin jälkeen.
     Kaikki osallistujat voivat halutessaan yöpyä leirikeskuksella lauantaista sunnuntaihin.

*     *     *

Tuntuuko larpissa joskus siltä, ettei hahmollasi ole enää järkevää syytä olla paikalla, muttet oikein voi poistuakaan? Tarjoamme larpissamme mahdollisuutta ‘non-stoppailuun’ - voit siis pyytää hahmoa, joka ei ole korvaamaton osa juonta ja joka voi näin ollen vapaasti lähteä kievarista, jos se tuntuu loogiselta. Varaamme tällaisia larppaajia varten hahmoja, joiden saappaisiin he voivat hypätä vanhan hahmon poistuttua paikalta. Näitä hahmoja varten pyrimme myös varaamaan tarvittavat propit.

Osalle osallistujista tarjoamme myös hahmovalmennusta, eli mahdollisuutta kirjoittaa oma hahmonsa yhdessä pelinjohdon kanssa. Tällaisia hahmoja on rajattu määrä. Hahmovalmennettavilta odotetaan aktiivisuutta, johon on sitouduttava kunnes hahmo on valmis. Hahmon luomiseen menee noin 3 viikkoa, jona aikana keskustellaan hahmovalmentajan ja muiden osallistujien kanssa.

Ilmoittautuminen avataan lähiaikoina. Tarkkaile foorumia!

6
Pelijärjestämö / Vs: Majatalolarppi
« : 20.03.2012, 10:53:04 ap »
Pirteä ja reipas pelinjohtaja etsii tositarkoituksella reilua ja luotettavaa siivousvastaavaa sekä samankaltaisin luonteenpiirtein varustettua turvallisuusvastaavaa. H-hetki näiltä näkymin kesäkuun puolen välin tienoilla, sikäli mikäli leirikeskusarpa voittaa.

Yst. vast. yv. Terv. PJ-Jansku

PS Foto ois kiva.

7
Okei, sehän kuulostaa hurjan hyvältä! Toivottavasti saadaan pian se avuksi :)

8
Onko tuo Pelinjärjestäjän ABC edelleen löydettävissä jostain? Nuo linkit eivät ainakaan minulla avaudu :(

9
Joo. Ja mitä hintoja vähän netissä katselin, niin tuo kevlar ei ole edes hirvittävän kalliskaan ratkaisu. Lisäksi tuttavani sanoi, että sen samaisen kevlarin pitäisi kestää useita polttokertoja - sen puuosan keston raja kuulemma tullee vastaan nopeammin.

10
Keskustelin aiheesta hieman pyrojuttuja tehneen tuttavani kanssa, ja hän ehdotti tuohon soihtuun polttonesteen imeyttämistä varten kevlaria, jota käytetään juurikin noissa tulishow-vermeissä. Se ei kuulemma luultavasti valuttaisi samalla tavalla kuin tuo ohjeen mukainen materiaali. Mitäs olette mieltä?

11
Sepä se! Villa,pellava ym.ovat varmasti turvassa syttymiseltä,mutta keinokuituja ei taatusti auta tuoda lähellekään. Se öljyn valuminen on se,mikä tuossa juuri huolettaakin. Eli pystyisikö sen estämään imeyttämällä vähemmän öljyä. Omalla vastuullahan toki kaikkien tuollaisten käyttäminen,mutta jos se saattaa muutkin vaaraan,niin ei se sitten sovi.

Tulen kanssahan on tietysti aina omat riskinsä,mutta niin on toisaalta monessa muussakin asiassa. Ja eihän sillä ole tarkoitus ketään osoitella ja huitoa. Olisipa vain oikeasti valaiseva ja hyvän näköinen apuväline yöaikaan. Tuollainen soihtu olisi aika bueno pimeässä metsässä pakkassäässä :)

12
Toivottavasti joku kokeilee, niin saadaan ensikäden kokemuksia :) Tuo olis kyllä ihan huisi pelikäytössä, jos vain ne turvallisuusseikat täyttyvät.

13
Muu toiminta / Vs: Larppileiri!
« : 01.03.2012, 23:13:50 ip »
Niin ja toisaalta se kuulosti aika hyvältä, että nuorisoasiainkeskuksessa edelleen muistetaan ne (toivottavasti hyvällä), vaikka aikaa on kulunut kohta kuusi vuotta :)

14
Joo, melkoinen liekki siinä on, mutta toisaalta jos imeyttää sitten vähän vähemmän sitä polttonestettä siihen? Muistelinkin jonkun sanoneen, että ne bambuvartiset soihdut valuttavat - sillä noita netistä katselinkin.

Jos turvallisuusseikat täyttyvät, niin tuo olisi aika huikea minusta. Sen kanssa selviäisi pimeässä metsässäkin (ei toki mitään asiaan metsikkoon kulovaroituksen ollessa voimassa).

15
Kannattaisiko tämä lisätä myös Pelinjärjestäjän apuvälineisiin? Itse ainakin sieltä katsoin ensimmäisen ohjeita.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6