Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SpacedOut

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
No-life / Ilmaista tavaraa!
« : 12.08.2009, 08:50:02 ap »
Hei, kämppiksen oikeudella haluan eka nähdä sen pyörän ko omaa ei oo ollu olemassa pariin vuoteen. :)

17
No-life / Ilmaista tavaraa!
« : 11.08.2009, 09:57:33 ap »
Moi,

muutan Turkuun. Ensi viikolla täältä kämpältäni Linnanmaalta voi hakea ilmaisia huonekaluja joihin kuuluvat 80 cm leveä runkopatja ja valkoisia kirjahyllyjä. Koska olen onnellinen materialisti niin pienempi sälä muuttaa mukanani. Ottakaa yhteys vaikka numeroon 0405746573 tai spostiin kukka.hautamaki@gmail.com mikäli nappaisi edes kysellä tarkemmin kamoista tai vain suoraan hakea ne pois.

Muutan näillä näkymin 22. päivä kuluvaa kuuta joten siihen mennessä pitäisi objekteista päästä eroon. Mikäli teillä on lahjoitettavana muuttoon kelpaavia laatikoita niin otan niitä myös enemmän kuin mielelläni vastaan.

Edit. Lisäyksenä siisti tumma olohuoneen pöytä.

18
Varasto / Oh! Se tulee taas! Varaston siivous 2009! 20.-24.7.
« : 20.07.2009, 12:51:40 ip »
Oho, eipäs tulekaan. Ainakaan vielä. Siivoamisen sijaan teemmekin ompeluksia tällä viikolla. Asiasta enemmän tänään s-treffeillä.

19
Varasto / Oh! Se tulee taas! Varaston siivous 2009! 20.-24.7.
« : 15.07.2009, 12:02:06 ip »
Hei!

Täyttyykö teidänkin kesänne turhasta stressistä festareitten ja mökkireissujen kanssa? Tuntuuko kesäaurinko jo tympeältä ja kutkutteleeko rusketus jo ihosyöpärajoilla? Alkaako väsymys painaa kun kavereiden kanssa tulee pidettyä hauskaa yöt läpensä? Eipä hätää, tähän kaikkeen on lääke!

Varastonsiivousviikko! Koko ensiviikon sulkeudumme maan alle siivoamaan OIEIn rytöistä varastoa! Ei sukulaisia, kavereita, hauskaa tai aurinkoa! Liity sinäkin seuraan laittamaan varastoa kuntoon jotta joku muu sen voi taas sotkea!

Varaston siivousta 20.-24.7.2009 Paikalla on OIEIn evästä ja juomaa sekä hehkeä viransijainen varastovastaava Kukkis. Tarkempia aikoja voi ehdottaa tähän threadiin tai minulle vaikka sähköpostiin kukka.hautamaki@gmail.com tai puhelimeen 0405746573. Mikäli ehdotuksia ei tule niin laitan itselleni parhaiten sopivia aikoja tänne sitä mukaa kun sattuu nappaamaan. Tarkoitus olisi päivittäin ainakin viisi tuntia tuolla pyöriä. Liity siis seuraan. Fun fun.

20
Muu toiminta / Ropecon kyyditys
« : 08.07.2009, 14:56:19 ip »
Otan vaihtoehdon A.

21
Menneet tapahtumat 2009 / Hämärän varjot 4.7.09 Oulu
« : 02.06.2009, 07:34:09 ap »
Mieki tulisin mutta lupauduin jo hyvin muualle tuoksi viikonlopuksi. :(

22
Pitääkö erikseen mainita että pelipaikalla pystyy liittymään OIEI:n jäseneksi? No nyt se on mainittu.

23
Oli ja meni. Kiitos kaikille pelaajille. Pelinjohtajalla oli mukavaa ja kuulemma monella teistäkin oli. Järjestän pelejä varmaan toistekin sillä tämä oli mainettaan tuskattomampaa hommaa, ainakin minulle. Erityiskiitos Karoliinalle ja Mikolle jotka auttoivat hommassa loputtomasti ja Terolle joka oli väsymätön kyytinakki. Laitan löytötavaroista listaa myöhemmin kun jaksan käydä ne läpi.

24
Lähes kaikki hahmot on lähetetty. Muutama puuttuu sähköpostien toimimattomuuden tai muitten seikkojen takia. Homma on hoidossa.

25
Infomaili ilmoittautuneille. Jos ette ole saaneet niin kertokaa.

26
Ilmoittautuminen on nyt sulkeutunut. Jahka paranen hieman teen hahmojaon ja ilmoitan siitä pelaajille.

27
En ookkaan. Koijasin. Elekää ilimokko.

28
Ilta on laskeutumassa taloryppään pihapiiriin. Pakkasen paukkeen ja tuulen huminan sijaan yön äänet kuitenkin koostuvat tänään hiljaisesta kiroilusta ja puhinasta. "Elä pudota sitä. Tohtori ei oo oikein sillä tuulella tänään että jaksais kattoa virheitä. Laitat sen nyt vaan sinne ja tuut sitten sisälle ko ruokakin on kohta. Mie käyn siistimässä pihan." Miesten lähdettyä tahoilleen taivaalta alkaa satamaan kevään viimeiset lumet. "Ainakin tuon pitäisi peittää jäljet, jos nyt tästä säästä pitää jotain hyvää keksiä", mies ikkunassa toteaa takanaan istuvalle naiselle. "Kyllä tohtori", nainen sanoo ja nuolaisee huuliaan hermostuneena, "Aika ikävä tapaus tuo iltapäiväinen, mutta se oli kai odotettavissa." "Niinpä, mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Projekti etenee kuitenkin ajallaan ja parhaassa tapauksessa tästä välikohtauksesta on jopa hyötyä," mies sanoo ajatuksiinsa uppoutuneena. Nainen tarkkailee miestä hermostuneena, mutta mies vain kävelee avaamaan oven ja toteaa: "Tulehan, meillä on vielä pitkä yö edessä." Keittyvän lihan tuoksu leviää huoneeseen.

----------------

Veritahrat
18.4.2009
Sanginjoen leirikeskus
Ikäraja: 18 vuotta
Pelimaksu: Tuskin mitään normaalista poikkeavaa.


Veritahrat on tapahtumapainotteinen kauhuelementtejä sisältävä peli, joka on ottanut innoitusta muun muassa H.P. Lovecraftin teoksista. Peli on suunnattu kokeneille pelaajille ja se on tunnelman säilyttämisen vuoksi pelaajamäärältään melko pieni. Peli pelataan lauantaina ja näillä näkymin pelipaikalle voidaan perjantai-lauantaiyöksi majoittaa korkeintaan pitkänmatkalaiset proppauksen vuoksi. Lisäinfoa seuraa jahka sellaista tuotan. Ilmoittautuminen on auki maksimissaan 15.3.2009 asti, mutta saattaa sulkeutua jo aiemmin mikäli ilmoittautumisia tulvii ovista ja ikkunoista.

Ilmoittautumislomake
joka lähetetään osoitteeseen kukka.hautamaki@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Paikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:
Pelikokemus:
Hahmotoiveet:
Mitä et halua pelata:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä?
Sairaudet, erikoisruokavaliot:
Muuta?

Huomautan että pelaajia en ota suoraan ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan diktaattorin otteella annan hahmot henkilöille joille ne mielestäni sopivat.

Pelinjohtajanne: Kukka-Maaria Hautamäki

29
Asioista tulee hauskoja kun niitä toistaa.

30
Kuulostaa ehanalta. Pitänee tulla käymään.

Sivuja: 1 [2] 3 4