Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - GiiGi

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]
271
Hehei,
jos joku on lähdössä tuonne autolla Oulusta päin, niin minä voisin lähtä mukaan :) En vielä ilmoittautunut, koska lähtemiseni riippuu täysin siitä, onko joku muu sinne menossa..

Ilmoittele siis kiireesti, jos olet lähdössä ja olisit halukas minut kyytiin ottamaan(bensarahojen jakajaksi)!

272
No-life / No-life älinää.
« : 24.12.2006, 14:18:48 ip »
Minunkin puolesta kaikille makoisaa joulua! : >

273
Kiitos taas mukavasta illasta, yöstä ja aamusta kaikille :wink:
Yhdessä koomailu on aina loistavaa ajanvietettä!
Oli ikävää olla petturi ja lähteä jo lauantaina, mutta sovittu mikä sovittu :( Selvisin kuitenkin ihmeen kaupalla toisista pikkujouluistakin ja mukavaa oli myös siellä.

274
Viikonloppuna erinäiset ihmiset saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että pikkujouluihin täytyy minunkin tulla, vaikka lauantaina joutuisin jo lähtemään enkä peliin harmikseni pääse :(

Niinpä: olen halukas tulemaan viettämään pe-la yön Sjoelle, mutta lauantaina täytyy rientää eri suuntaan. Kyse nyt on vaan siitä, löytyykö kyytiä perjantaina paikalle keskustasta ja lauantaina viimeistään viiden aikaan takaisin? Tietysti maksan vaivannäöstä sen, mitä se vaatii pyytää.
Toivon vastauksia ja yhteydenottoja kuskeilta mahdollisista kyydeistä perjantaihin mennessä  :wink:

Innolla odottaen
Maikki

275
Viikonloppu on turvallisesti ohi ja kivaa oli. Kiitos tapahtuman ja ohjelman järjestäjille sekä paikallaolijoille mukavasta viikonlopusta  :) Vaihteeksi tuli koomailtua oikein urakalla, mutta ehtihän siinä välissä kaikenlaista mielenkiintoista pelaillakin.
Ystäväni Heli ei sitten päässytkään nauttimaan seurastamme, mutta ei hätää. Satujenmaassa nähkäämme sitten!

276
Heijaa!
Suunnitelmiin tuli muutoksia ja tulenkin jo perjantai-iltana paikalle eli huomennahan se jo on \o/ Mikki-setä lupasi kyydin niin sekään ei ole enää ongelma minulla  :)
Heli tulee myös, mutta vasta lauantaina jos jonkun kyydin saa vain. Siitä voimme vaikka ajokortillisten kanssa puhua paikan päällä  :wink: Ja tietysti rahallista korvausta vastaan kaikki, olen ihan samoilla linjoilla Teron kanssa tuosta kyytipolitiikasta.

Huomisiin siis!

277
Olen myös saapumassa paikalle ja näillä näkymin otan mukaani myös lisävahvistuksena ystäväni Helin. Muistakaamme olla Helille mukavia, ettei se saa liian pelottaa kuvaa :D
Saavumme vasta lauantaina aikaan X, kyydillä X. Mahdollisimman aikaisin kuitenkin, jos se minusta on kiinni.


Kyytiä kaupungista saa tarjota! Tietysti maksamme ajelun vaatimat kulut.

278
No 8:lla olen tulossakin eli jos se päätepysäkki on niin lähellä niin luulen selvityväni  8)

279
Täytyipä vihdoin rekisteröityä tännekin.

Eli olisin myös huomenna tulossa tuonne viettämään viikonloppuni hyvissä merkeissä. Saavun varmaan joskus illalla, kuitenkin ennen keskiyötä. Täytyy kaupungissa nähdä kavereita ensin. Toivottavasti kuitenkin otatte vastaan minunlaiseni nyypän. Kerran olen ollut OIEIn järjestämässä larpissa ollut (Kinoksessa kilisee). Siksi vähän jänskättääkin tämä.

Olisi kiva, jos joku voisi puhelinnumeronsa laittaa minulle esim. yksityisviestinä, niin voin soitella jos en löydä paikalle. Tulen bussilla enkä koskaan ole ennen ko. paikassa edes käynyt, joten voin ihan hyvin eksyä. Minun suuntavaistollani se onnistuu helposti, nimimerkillä ajanut vahingossa Oulun keskustan läpi bussilla jäämättä pois kyydistä.. Kiitos.
Joten näkemisiin!

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]