Kirjoittaja Aihe: Ilmarin laulu 21.-22.11. Haapavesi. (PHL)  (Luettu 2952 kertaa)

Icirtus

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 44
    • MSN Messenger  - jukka.jaaskela@gmail.com
    • Profiili
    • http://p1.foorumi.info/phl/index.php
Ilmarin laulu 21.-22.11. Haapavesi. (PHL)
« : 23.09.2009, 20:05:07 ip »
Ilmari oli kuin muutkin miehet; oli asuntolaina, duunarivaimo, kiva duuni kohtuulisella liksalla, tanssia harrastava tyttö ja mopolla pärräävä poika. Kaikki muutuu kuitenkin niin helposti. Varsinkin kun lauantain lottoarvonnasta rapsahti Suomen suurin päävoitto, 5,3 miljoonaa euroa.

Ilmari ei tyytynyt vain matkustelemaan, vaan ryhtyi toteuttamaan unelmiaan. Hän perusti uuden uskonlahkon, alkoi politiikoksi, rakastui uudelleen..

Vihattu, rakastettu, kiitelty, kiistelty. Ilmari on kuvaus koko kansasta! -Jymy 24/08

Ilmari antoi uuden elämän varpaansa murtaneelle pojalle kirkossaan! -Jymy 43/08

Viileä rakastaja kuumissa lomakuvissa! -Jymy 3/09


Nyt kuitenkin huhutaan että Ilmari olisi itsetuhon partaalla, jokin taho ajoi hänet kuilulle ja siitä olisi liian helppo astua tyhjyyteen...

-

Pelaajat kiedotaan matkalle hulvattoman tragikoomiseen mysteerin luokse jossa ei voi säästellä itkua eikä naurua, onko Ilmari sittenkään uusi messias tai Kekkonen..?

Peli pelataan 21.-22.11. Haapavedellä, pelipaikkana toimii pelaajan asunto Pirnesperällä. Kyyditys pelipaikalle luultavasti järjestyy autoilla.

Pelaajia, noin kaksikymmentä, katsotaan miten paljon saadaan mahtumaan peliin/pelipaikalle! Mutta sen lupaan, että kaikille halukkaille jos heitä on yli 20 ei välttämättä löydy unipaikkaa!

Pelimaksukaan ei tule olemaan hirmuinen, pelimaksulla katetaan ruoka, propit, juoksevat kulut ja vuokra.

Ilmottautuminen aukenee! Laitappa tarvittavat infot osoitteeseen ilmoamiset@gmail.com! Laittakaa postiin seuraavat tiedot:

Nimi,
Syntymäaika,
Sähköposti,
Puhelinnumero,
Asuinkunta,
Pelikokemus,
Kuva (kuten IRC-galleria nick),
Erityisruokavaliot,
Muut mainittavat seikat. (Sairaudet/muut tärkeät asiat, joita meidän tulisi tietää)

Valitettavasti hahmoihin ei voi hirveästi vaikuttaa. Mutta kyllä kuuntelemme jos jotain erityistä on. Jos tulee tilanne että pelaajia alkaa olemaan huomattavasti yli 20, raa'asti pudotamme pelaajia arvan voimin tai katsomme ketkä soveltuvat parhaiten annettuihin hahmoihin, ilmoamisjärjestykselläkin on merkitystä. Varapelaajiakin saa aina olla :)

Peli voi kuumotella eniten tuolla meidän foorumilla!

Tästä kaikesta on vastuussa Jukka Jääskelä ja Joni Karjalainen!
Jukka "IHKUPUPU" Jääskelä

PHL:n Kotisivut!