Kirjoittaja Aihe: HÄMÄRÄN TULET 10.-11.9.2005, Pyhäranta  (Luettu 4915 kertaa)

Kertta

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 45
    • Profiili
HÄMÄRÄN TULET 10.-11.9.2005, Pyhäranta
« : 09.08.2005, 11:59:37 ap »
Olemme menossa tuonne autolla, ainakin jos saamme auton täyteen. Peliä edeltävä yöpyminen onnistuu Kallen porukoilla, jotka asuvat kätevästi lähellä. Mukana menossa tällä hetkellä allekirjoittaneen lisäksi Kalle ja ilmeisesti Lotta, eli kaksi paikkaa on vielä vapaana. Tässä mainos, käykää kotisivuilta katsomassa lisätietoja. Pelissä on vielä hahmoja vapaana.

Niin ja vastailkaa mulle jotakin kautta jos olette lähdössä mukaan.

"Mitä täällä oikein tapahtuu? On tapahtunut niin paljon... Aikuiset ovat varovaisia, lapsetkaan eivät enää leiki. Jos tarut todella ovat totta ja hämärän tulet syttyvät, voi olla liian myöhäistä. Muistan kun olin pieni ja
mummu kertoi tarinoitaan. Hän kertoi jostain tulista, jotka saattavat varottaa, mutta jotka saattavat myös tuoda tuhon mukanaan. Äiti sanoi mummun olevan vain höperö, mutta viime aikoina monet mummun tarinoista ovat palanneet mieleeni..."

Hämärän Tulet on jännittynyttä, pelokasta ja ahdistavaa tunnelmaa hakeva alhaisfantasiapeli. Fantastiset piirteet tulevat lähinnä suomalaisesta ja skandinaavisesta kansanperinteestä, taruista ja mytologioista, sekä Pyhämaan seudun omasta historiasta ja uskomuksista.

Hahmoja 20-25, pelimaksu 10-15?, sisältäen propatun pelipaikan, ruokaa ennen ja jälkeen pelin, sekä pelin aikana pientä suuhunpantavaa, yösijan ja saunan. Pelin viitteellinen, joustava ikäraja 16, mahdolliset konfliktit
nyrkkitappeluin ja hidastetusti puukoin tms.

*PJt Tiina Rantamaa, Hanna-Kaisa Sadwinski ja Mika Lindqvist

*Kotisivut: http://xy.utu.fi/hamarantulet/index.shtml

*sähköposti: hamaran_tulet@suomi24.fi
Kreetta Askola

"Nuori äiti on eroottinen, kaunis väsymys silmissään." - André Wickström