Kirjoittaja Aihe: Jäsentiedote 2010  (Luettu 1356 kertaa)

Spielwut

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 202
    • Profiili
Jäsentiedote 2010
« : 16.03.2010, 14:53:47 ip »
Tervehdys, arvon Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n jäsen.       

Tämä on OIEI ry:n vuosittainen jäsentiedote, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme jäsenille. Tämän jäsentiedotteen sisältö koskee tulevia pelejä, tulevia muita OIEI:n tapahtumia sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.

1. JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT VUODELLE 2010
Jäsenedut

OIEI:n jäsenmaksu on tänäkin vuonna 5 euroa, ruokakunnille 10 e. Maksathan sen mahdollisimman pian! Jäsenmaksun voi maksaa OIEI:n omissa peleissä tai jossain muussa OIEI:n tapahtumassa jäsenvastaava Tero Säkkiselle tai rahastonhoitaja Hanna Puolakalle. Maksamalla jäsenmaksun saat monia hyödyllisiä etuja. Tällä hetkellä jäsenetuja saa seuraavista liikkeistä:
Löytö-Pala (-10% kaikista ostoista)
Ompelutalo (-10% ompelutarvikkeista)
Second Hand Store (pöytävuokrat opiskelijahintaan)
Fantasiapelit (-10% peleistä ja kirjoista)
Suomen kampaamotarvike oy (hiuskosmetiikka -10%, tarvikkeet -5% )
Pila-Pala  (-10% kaikista Grimasin tuotteista)
Pilailu-Puoti "Pilis" (asut ja asusteet -5%, maskeerausvälineet ja peruukit -10 %)

Matkakorvaukset

Oulussa asuva OIEI:n jäsen voi myös saada matkakorvauksia pelimatkoille, jotka suuntautuvat yli 50 kilometrin päähän Oulusta. Matkakorvauksen määrä lasketaan seuraavalla tavalla: matkakulut+pelimaksu / 4. Matkakorvausta voi kuitenkin saada korkeintaan 20 euroa. Matkakorvausta vastaan hakijan täytyy toimittaa hallitukselle kirjallisena tapahtumaraportti pelimatkasta sekä selvitys matkan kuluista sekä pelimaksusta. Kustakin korvaushakemuksesta päättää hallitus tapauskohtaisesti. Tapahtumaraportin ja kuluselvityksen voi toimittaa kenelle tahansa hallituksen jäsenelle esimerkiksi S-treffeille. Raportteja ei voi lähettää sähköisesti, vaan niiden on oltava paperisina hakijan allekirjoituksen kera. Matkakorvaushakemuksen ja tarkemmat ohjeet löydät täältä: http://oiei.fi/foorumi/viewtopic.php?t=804

Lainapropit ja –kirjat

Jäsenet saavat käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa, sekä saavat usein myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille (lautapelikerho ym. oheistoiminta)
Viime vuonna on jäsenten käyttöön avattu larp-kirjasto, josta jäsenet voivat lainata larppaamista sivuavia kirjoja ja lehtiä. Kirjasto toimii S-treffeillä. Tarkemmat tiedot lainattavasta materiaalista löydät foorumilta ja S-treffipaikalta. Kirjastosta löytyy muun muassa pelin kirjoittamista ja järjestämistä tukevia teoksia (esim. keskiaikaisen keittiön keittokirja), ja kirjastoon ollaan myös hankkimassa erilaisia pukukirjoja. Kokoelmia kartutetaan jatkuvasti lisää, ja ehdotuksia uusista hankinnoista otetaan vastaan osoitteeseen tiedottaja@oiei.fi. Listan lainakirjoista löydät osoitteesta: http://oiei.fi/foorumi/viewtopic.php?p=4938#4938
T-paidat
Nyt OIEI:n jäsenillä on mahdollisuus rikastuttaa vaatekaappiaan uudella OIEI T-paidalla. T-paidassa tekstinä on komea ”Liity Imperiumiin” ja siitä löytyy OIEI:n logo. T-paidan väri on musta, ja se on saatavana miesten ja naisten mallina. Paidat ovat Fruit of the Loomin malleja. Kokoja on saatavilla vaihtelevasti välillä XS-XXL.  Paidan hinta on 7 e ja sellaisen voi ostaa itselleen S-treffeiltä ja mahdollisesti myös muiden OIEI:n tapahtumien yhteydessä. Kuvan T-paidasta löydät osoitteesta: http://oiei.fi/foorumi/viewtopic.php?p=4939#4939

2. TULEVAT TAPAHTUMAT

OIEI:n tulevia pelejä ovat:
Ikihämärä, 21. –23. 5., Koppanan leirikeskus (täynnä)

Vapaita paikkoja peleistä voi kysellä suoraan pelinjohtajilta. Täynnä olevaan peliinkin kannattaa koettaa kysyä varapelaajapaikkoja. Ei kannata murehtia, jos ei ehtinyt ilmoittautua tuleviin peleihin, sillä kesäksikin on luvassa pelejä. Tiedot tulevista larpeista päivittyvät jatkuvasti, muistathan siis tarkkailla foorumia. Foorumilta löydät ilmoituksia myös muiden paikkakuntien peleistä.
OIEI:n tapahtumat eivät suinkaan rajoitu larppeihin, vaan järjestämme myös paljon muuta toimintaa.
Muuta toimintaa:
S-treffit:
Joka maanantai klo 18 eteenpäin kokoonnutaan S-treffien merkeissä Tuiran nuorisotalolle (Lassikallionpolku 4) keskustelemaan ja tekemään kaikenlaista pikkupuuhaa kuten pelaamaan biljardia tai harjoittelemaan boffereiden käyttöä. Mukaan ovat tervetulleita tutustumaan myös OIEI:hin kuulumattomat jäsenet, joten tuo kaverisikin mukaan tutustumaan toimintaamme!

K-treffit:
Joka kuukauden toinen tiistai kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita Public House Graaliin istumaan iltaa K-treffeille. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja oleskelua. Seuraavat K-treffit ovat ??.??. Tervetuloa!

Alajaostot:
Alajaostotoiminta jatkuu tänäkin vuonna.
OIEI:n lautapelialajaostossa vietetään peli-iltoja ja tutustutaan uusiin peleihin.
Tanssi- ja musiikkialajaosto pitää historiallisten tanssien harjoituksia S-treffeillä ja musisoi yhdessä. Kannattaa uskaltaa mukaan vaikkei olisi ennen tanssinutkaan. Historialliset tanssit ovat helppoja ja nopeita oppia. Kevään mittaan on myös mahdollista harjoitella irkkutansseja S-treffien yhteydessä.
Käsityöpiiri puolestaan järjestää ompelu- ja propintekokursseja. Tänä vuonna luvassa on ainakin mallinuken tekoa. Tervetuloa mukaan!

Tarkempia tietoja tulevista peleistä ja muista tapahtumista löytyy OIEI:n foorumilta.

3. OIEI:N KOTISIVUT JA FOORUMI
OIEIlle on suunnitteilla uudet, toimivammat internet-sivut. Nopein viestintäkeinomme on kuitenkin OIEI:n oma foorumi, josta löytyy nopeiten uusimmat ja tarkimmat tiedot tulevista tapahtumista, aktiviteeteista ja muista jäsenillemme tärkeistä tiedoista. Foorumilla käydään myös keskustelua tulevista peleistä ja esimerkiksi kyytijärjestelyistä. Sitä kannattaa seurata mahdollisimman usein pysyäkseen yhdistyksemme asioista ajan tasalla. www.oiei.fi/foorumi
Myös OIEI:n sähköpostilistoille liittyminen kannattaa. Niiden kautta saat tietoa tulevista peleistä suoraan omaan sähköpostiisi. Käytössämme on kaksi sähköpostilistaa: "larp", joka on larppi-ilmoittelua varten, sekä "lista", joka on yleinen ja vapaamuotoinen keskustelulista.
Larp-listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa. Lista on moderoitu, joten viestit tulevat listalle pienellä viiveellä. Lista-listalle taas voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Kaikki larp-listalle lähetetyt viestit menevät suoraan myös lista-listalle, joten jos liityt lista-listalle, sinun ei tarvitse tilata larp-listaa erikseen.
Listoille voi liittyä netissä http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi (larp) ja http://oiei.fi/mailman/listinfo/lista_oiei.fi (lista).
Jos listojen kanssa tulee jotain ongelmia, ota yhteyttä listmaster@oiei.fi.

4. OIEI:N KEVÄTKOKOUS

OIEI:n kevätkokous järjestetään Tuiran nuorisotalolla (Lassikallionpolku 4) 29. 3. 2010 kello 18:30. Muistathan tulla paikalle päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista!

Nähdään peleissä ja muissa tapahtumissa!
Terveisin,
OIEI:n hallitus 2010
Karoliina Kemppainen, PJ
Jukka-Pekka Heikkinen, VPJ ja pelivastaava
Viivi Junno, sihteeri
Hanna Puolakka, rahastonhoitaja
Jenni Ronkainen, tiedottaja
Tero Säkkinen, jäsenvastaava
Maria Järvinen ja Markku Peltoniemi, varastonhoitajat
"If god gives you lemons, find a new god!"

Tero Säkkinen
0407498023