Kirjoittaja Aihe: Yön Kansa - pelisarja jatkuu isosti! Pelipäivä 28.8.2010  (Luettu 2391 kertaa)

Nuppu

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 9
    • Profiili
EDIT: Pelipäivää on muutettu, koska samalla päivällä oli iso Rajakatse-larppi ja ilmoittautumisia ei ehtinyt tulla tarpeeksi. Nyt kaikki tarkistakaa mahtuisiko omaan kalenteriin tälle uudelle päivälle larppisäpinää!

Allekirjoittanut on tähän tietoon lähdössä peliä johtamaan omalla autolla Oulusta, luultavasti edeltävänä perjantaina pelipaikan proppaushommien ym takia. Kimppakyytiä siis voisi järjestää jos muitakin oululaisia innostuisi mukaan!

Yön Kansa 3
Petäjävedellä (pieni kunta Jyväskylän lähellä, keskustasta kyydit pelipaikalle) 28.elokuuta 2010, itse peli lauantaina (28.8) päiväsaikaan jatkuen iltamyöhälle.

Ihmissuhdepainotteinen neuvottelupeli maailmassa, jossa ihmiset ovat ehkä enemmistönä, mutta eivät yksin. Eivätkä kenties enää kauaa niin tietämättömiä kummajaisista keskuudessaan. Tule mukaan päättämään, tuleeko Yön Kansa viimein pois piiloistaan ja jos tulee, tarkoittaako se rauhanomaista yhteiseloa vai ihmiskunnan alistusta mahtavampien rotujen orjiksi. Hyvät neuvot ja luotettavat liittolaiset ovat tarpeen kun maailma muuttuu! Ja tästä pelistä voit löytää molempia.

Tarkempaa inhvoa pelistä
Pelisarjamme rohkea voimakaksikko vampyyripolitikko Kondrat Velius ja mustahaltialegenda Selwyn Jon'Archen ovat levittäneet jo pitkään uudistusmielistä ajatusta ihmisten ja yön kansan rauhanomaisesta yhteiselosta. He toivovat joskus voivansa elää ihmisten rinnalla piilottelematta todellista luontoaan ja samaa toivoo moni muukin yön kansalainen. Nyt kuitenkin on vaara, että radikaalimmat tahot ehtivät paljastaa Yön kansan ihmisille ensin - nimittäin hyökkäämällä ihmiskuntaa ja vanhan mantereen yön kansaa vastaan. Ainoa toivonkipinä pysäyttää invaasiosuunnitelmat on pohjoisen valonhaltioissa, joiden kuningatar Mezevoi Rusalka on osoittanut kiinnostusta Kondratin ja Selwynin ideologiaa kohtaan. Neuvotteluja on siis käytävä. Mutta mitä tapahtuu, kun yön kansa tapaa ensimmäistä kertaa sovinnon hieromisen merkeissä heitä kauan hyljeksineet ja mustamaalanneet valonhaltiat? Yhteinen vihollinen on yhtä paha molemmille, mutta pystytäänkö vanhat erimielisyydet unohtamaan vakavankaan uhkan edessä? Molemmat osapuolet ovat tehneet kaikkensa omalla tahollaan jotta neuvottelut onnistuisivat, mutta mukana on myös joitakin, joiden mielestä yritys on turha ja jotka aikovat sabotoida koko sopimuksen. Ja kenties joitakin, joiden suunnitelmat ovat vielä synkempiä. Ja kuinka paljon valonhaltioiden perinteisiä tanssiesityksiä, taiteenpalvontaa ja kulttuuriin kuuluvaa meditaatiota suoraan toimintaan tottuneet yön kansalaiset voivatkaan kestää?!

Offgame
Yön Kansa 3 on suoraa jatkoa sarjan muille peleille (joita ovat: 1, 2, 2½ ja 2½javähänpäälle) mutta juonen suhteen ei ole pakollista tietää paljoakaan edellisistä peleistä, etenkin jos päädyt pelaamaan valonhaltiaa. Peli on erittäin aloittelijaystävällinen, mutta etenkin nyt jo viidettä peliä kirjoittaessamme uskomme pystyvämme haastamaan karskeimmatkin konkarit. Genre on oma soppamme (high-ish)fantasiaa sekä vamppyyripelejä, eli luvassa on paljon mystiikkaa, taikuutta, juonittelua, julmuuksia, salaisuuksia, neuvottelua ja ihmissuhdesotkuja, mutta lupaamme, ettei yhtäkään taikakristallia lähdetä metsästämään missään vaiheessa! Eikä kadonneita kaksoisveljiä!

Hahmoja peliin on suunniteltu 30 plus muutama varahahmo, joten peli tulee olemaan suurin tähänastisista Yön kansoista. Pelillisinä hahmoina on tällä kertaa yllättävän vähän yön kansaa (eli vampyyrejä, ihmissusia ja mustia haltioita), mutta sitäkin enemmän valonhaltioita, joita vain harva ja valittu on tähän mennessä päässyt tuntemaan saati pelaamaan.

Pelimaksu pidetään alle 10 euron ja se tulee sisältämään ruuan ja naposteltavaa pelin aikana haltiatyyliin, sekä aamiaisen sikäli mikäli aiot majoittua pelipaikalla. Niin tosiaan, majoittuminen pelipaikalla on mahdollista la-su yönä ja mikäli olet pitkänmatkalainen, nukkumapaikka löytyy kyllä pe-la yöksi myös. Pelin jälkeen illalla on myös mahdollista harrastaa pöytäropetusta (allekirjoittanut on lupautunut vetämään 3:16 carnage amongst the starssia), saunomista ja uimista, yleistä shaissen puhumista ja muuta kivaa. Ikäraja peliin on aivan ehdoton 17-vee, ja tämä ei tarkoita sitä, että peli olisi raaka tai pelottava. Osa pelinjohdosta on vain saanut tarpeeksi lapsenlikkana olosta. :S

Kiinnostuit, eikö niin? (jos et, niin lue lisää nettisivuilta!)
Pelin yhteyshenkilönä toimii Siiri, jonka tavoitatte osoitteesta yonkansa@gmail.com

Lisää tietoa pelistä (ja edellisistä osista) sekä ilmoittautumisohjeet löytyy täältä: http://www.yonkansa.webs.com/
Sieltä pelit > Yön kansa 3 > Ilmoittautuminen

Pelinjohtona sekä kirjoittajina ja järjestäjinä ynnämuuta ynnämuuta toimii Pyökki-nimen takana kyyristelevä joukko larppareita, eli Nuppu Soanjärvi, Reija Karvonen ja Sini Karvonen
Lisäksi apulaisjohtajina tässä pelissä meillä on Siiri ja Viija
Maria "Nuppu" Soanjärvi
"Do or do not. There is no Try."