Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Kuiskauksia Myrskyssä: 25.02.2011 - 27.02.2011

Kirjoittaja Aihe: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011  (Luettu 13710 kertaa)

Danju

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 415
  • Profiili
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #30 : 28.02.2011, 23:58:03 ip »
Kiitoksia pelinjohdolle, avustajille, pelaajatovereille ja muille osallisille mainiosta pelistä.

Olenko ainoa, jonka mielestä aika pienet huonosti menneet seikat nostetaan isoon osaan? Ehkäpä on niin, että kerrankin kun on peli, jossa itse peli on mainio ja toimii niin sitten jaksetaan pureutua niihin pikkuseikkoihin, jotka huonommissa peleissä ohitetaan olankohautuksella.

Peli alkoi myöhässä käsittääkseni jotain kaksi tuntia suunnitellusta. Mielestäni myöhästyminen on aika vähäistä ja onpa noita pelejä aloitettu paljon myöhemminkin.

Pelaajia tuli pelipaikalle myöhässä. Eipä ole ensimmäinen kerta sekään. Mielestäni tosin on hieman kummallista syyttää pelinjohtoa omasta myöhästymisestään.  Osalta pelaajista puuttui kokonaan muun muassa hulluusmallinnin, joka on mielestäni samantyyppinen "moka" kuin myöhästyminen, mutta sekin asia korjaantui kun värkättiin. (Eikä siitä valiteta täällä)

Hahmot tulivat viikkoa ennen peliä. Vähän vajaa, mutta tästäkin ilmoitettiin mielestäni ajoissa niin, että he, jotka kokivat pakottavaa tarvetta saada lisäinfoa hahmoistaan varmaan pystyivät sitä pelinjohdolta kysymään.  Lyhyt kuvaukset kuitenkin saapuivat ajoissa ja sisälsivät paljon oleellista informaatiota koskien hahmoja ja niiden proppausta.  Omasta mielestäni kommunikaatio pelaajiin oli riittävää, enkä olisi enempää kaivannutkaan.

Kuten varmaan pelinjohto on itsekin huomannut, niin larppeja tehdessä on hyvä ottaa mukaan taiteellisten sielujen kohtaamiseen vielä ainakin yksi käytännön ihminen, joka lyö kylmät faktat pöytään tarvittaessa ja toppuuttelee, jos jokin tuntuu vain turhalta ja aikaa vievältä. :)

Minulla oli pelissä mukavaa, vaikka henkilökohtaisesti hieman harmittikin lamaannuttava päänsärky, joka iski pelin puolivälin jälkeen. Vaikka oma hulluusmallinnin ei minulla toiminut (tiedosto oli korruptoitunut, tarkistin kotona) niin pelissä tavoitun silti mainion tunnelman hahmoni kautta. Hahmo oli kyllä parhautta ja hyvin rakennettu.

Ai niin. Pahoitteluni, jos perjantainen saapuminen pelipaikalle aiheutti mielipahaa, katkeruutta tai eripuraa. Eipä sitä erikseen missään infomaileissa kielletty niin päätettiin tulla paikalle saunomaan ja kattelee josko pelinjohto tarttis apua.
Karoliina Kemppainen

OIEI:n
Webmaster 2011-2013
Puheenjohtaja 2010
Sihteeri 2008-2009

umbra_anima

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 426
  • MSN Messenger - umbra_anima@hotmail.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #31 : 01.03.2011, 00:50:42 ap »
Kiitän loistavasta, upeasta, nerokkaasti toteutetusta ja innostavasta pelistä!
Psykologi Audrey Milligan joutui nopeammin hulluuden syövereihin kuin itsekään olisin osannut arvata. Tunnelma oli todella intensiivinen ja lopulta hyvin hyvin pelottava. En muista milloin kokemukseni larpissa olisi ollut noin syvä kuin tässä.

Innostavaa oli olla mukana pelissä, missä oli selkeä ja korkea taiteellinen visio, joka vieläpä onnistuttiin kauniisti toteuttamaan. Kaikki kunnia pelinjohdolle ja pelinjohdon pikku apulaisille. En ymmärrä miten saitte tämän kaiken tehtyä niin lyhyessä ajassa.

Lupasin laittaa diagnooseja ja muistiinpanoja kaikkien nähtäville. Laitankin kunhan saan tehtyä.

Olen kovasti pahoillani jos se perjantaina pelipaikalle ilmestyminen aiheutti jollekulle negatiivisia tunteita. Tunnollisena pelaajana olin lukenut kunnolla infomailit, joissa kerrottiin että pelipaikalle saa tulla jo perjantaina 25.2. klo 14 alkaen (info1). Tämä oli varmaan eräs niistä infon kulkuun liittyvistä ongelmista.
Kaisa Vainio

"-Hän oli hyvin omituinen, vakuutti pikku Myy. -Ihan vimpsahtanut.
Äiti huokaisi ja yritti oikaista jalkojaan. -Mutta niinhän useimmat tuttavamme ovat, hän sanoi. -Enemmän tai vähemmän."

Puritania

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 21
  • Profiili
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #32 : 01.03.2011, 03:37:43 ap »
Kiitos! Pelinjohdolle, apulaisille, kanssapelaajille. Tämä peli meni ehdottomasti parhaat pelit ikinä -listaani. Tunnelma oli mahtava, pimeys, äänet ja jännite toimivat. Hulluusmallinnin oli hieno keksintö, kuuntelin sen tänään loppuun ja vilunväreitä se sai aikaan kotonakin.

Teitä oli ihana nähdä ja muistot nousivat jälleen pintaan, saivat kaivamaan arkistoja ja katselemaan menneiden pelien kuvia, muistin taas miksi tästä niin paljon pidän.

Pahaa sanottavaa ei minulla ole, kaikki negatiivinen mitä voisi sanoa, olisi niin kaivamalla kaivettua, sellaista, joka minulla muissa peleissä jäisi sanomatta, jopa huomaamatta.

Tunteet nousevat pintaan, koska kokemus oli niin henkilökohtainen.

Kiitos!

Nyt voin olla pitkään kiltti ja mukava, sainhan pelissä olla niin narttu kuin osasin.
« Viimeksi muokattu: 01.03.2011, 03:39:14 ap kirjoittanut Puritania »
Hanna Friman-Micklin

Keksimäärin sata ihmistä vuodessa tukehtuu kuulakärkikynään...

CoMonkey

 • Vieras
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #33 : 01.03.2011, 13:18:51 ip »
Mika Kiviniemi ja Mari Pitkänen siellä hulluusmallintimien syövereissä jupisivat pelaajille. Iso kiitos heille myös. Mikan kotistudio vehkeillä kaikki  puhuttu äänimatsku myös nauhoitettiin ja Mika putsasi ja miksasi äänet kohdilleen. Iso kiitos myös heille.

CoMonkey

 • Vieras
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #34 : 01.03.2011, 13:21:58 ip »
Löytötavaraa:
Musta liivi ja taskukello.

Ovat täällä Mäntylässä turvassa. Omistaja voipi lunastaa pirauttamalla tai laittamalla s-postia.

CoMonkey

 • Vieras
Vs: Kuiskauksia Myrskyssä. Sanginjoella 25.-27.2.2011
« Vastaus #35 : 04.03.2011, 19:14:18 ip »
Myrskyn vihdoin laannuttua Fort Coldwateriin saapunut pelastusmiehistö löysi tyhjän tukikohdan. Verta, luodinreikiä ja muita jälkiä väkivallasta oli kaikkialla, mutta yhtään ruumista ei löydetty tukikohdasta tai sen lähimaastosta. Puolustusministeriö on määrännyt kaikki Fort Coldwateriin liittyvän materiaalin luokkaan "Top Secret". Paikalta löytyi yksi valokuva.

« Viimeksi muokattu: 04.03.2011, 19:27:20 ip kirjoittanut CoMonkey »

CoMonkey

 • Vieras