Kirjoittaja Aihe: Yön Kansa III 23.7.2011  (Luettu 2573 kertaa)

Nuppu

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 9
    • Profiili
Yön Kansa III 23.7.2011
« : 24.05.2011, 21:34:05 ip »
Jos jollakulla Oulun tienoilta lähtevällä on kiinnostusta, niin allekirjottanut on lähdössä täältä ainakin tähän tietoon omalla autolla johon mahtuu kyytiin kolme tai neljä riippuen tavaramäärästä. Minulta voi myös kysellä lisää pelistä koska olen yksi pelinjohtajista ja tiedotusvastaava.

(kokemusta aiemmista pelin osista ei tarvita, se jopa haittaa)
Yön Kansa III
23.7.2011 Petäjävedellä

(Siis Keski-Suomessa n.30km Jyväskylästä - kyyti Petiksen juna/bussiasemilta pelipaikalle järjestyy!)

Nyt ollaan päätöksen edessä: nouseeko Yön Kansa piiloistaan ja jos nousee, tarkoittaako se rauhanomaista yhteiseloa vai ihmiskunnan alistamista voimakkaampien ja pitkäikäisempien rotujen orjiksi. Joukko Yön Kansaan kuuluvia eri rotujen edustajia on jo vuosia työskennellyt rauhan puolesta ja seuraava askel työssä olisi taivutella pohjoiseen eristäytyneet valonhaltiat liittolaisiksi. Uudelta Mantereelta nouseva uhka pakottaa kaikki valitsemaan puolensa - ja pian.

Vaikka peli on jo kolmas sarjassaan, on mukaan vielä helppo hypätä - vain muutaman hahmon tulee tietää mitä aiemmin on tapahtunut ja me kyllä kerromme sen heille. Yön Kansa III on edeltäjiensä tapaan ihmissuhdepainotteinen liveroolipeli nykyaikaisessa maailmassa, jossa ihmiset ovat enemmistörotu, mutta jossa Yön Kansa (mm. ihmissudet, vampyyrit ja mustathaltiat) sekä muut myyttiset olennot elävät tavallisilta kuolevaisilta piilossa. Genrenä puhumme (high-) fantasiasta ja pelin taistelumekaniikkana käytetään omaa simppeliä systeemiämme ja sääntöinä maalaisjärkeä sekä nettisivuiltamme löytyviä yleisiä sääntöjä. Peli pelataan ulkona - tosin sateensuojaa löytyy - ja pelaajia mahtuu mukaan noin 30 - minimimäärä jolla peli järjestetään on 20 pelaajaa. Pelipaikalla voi yöpyä perjantaista sunnuntaihin ja tarjolla on vapaamuotoista pöytäropetusta. Peli on aloittelijaystävällinen, mutta ikäraja on 17 vuotta, mukaan kaivataan myös konkareita joille voidaan luottaa haastavampia hahmoja. Pelimaksu on 10e tai alle ja sillä katetaan kustannukset pelin aikana tarjottavasta ruoasta.

Faktat:
- infoihminen: Nuppu Soanjärvi, yonkansa (at) gmail.com
- nettisivut: http://www.yonkansa.webs.com  (ilmoittautuminen tällä sivustolla)
- Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=126910500672405&notif_t=event_wall#wall_posts
- ilmoittautuminen loppuu 19.kesäkuuta ja mitä nopeammin ilmottaudut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat läpi hahmotoiveesi, etenkin rodun suhteen koska alustava hahmojako tehdään jo viikon päästä


Nuppu Soanjärvi
7holic@gmail.com / yonkansa@gmail.com
Maria "Nuppu" Soanjärvi
"Do or do not. There is no Try."