Kirjoittaja Aihe: Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten Aika III, 22.-23.7.11, Pudasjärvi  (Luettu 5436 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 143
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten Aika III

Eletään Neljättä Aikaa. Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Harmaisiin Satamiin, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 43, heinäkuun loppu. Ihmisten Vallan aika on tässä. Enää ei Vapaiden Kansojen tarvitse pelätä alati väijyvää Varjoa, vaan myös Ilúvatarin nuoremmat lapset saavat elää Melkorin painostuksesta vapaata elämää, kuten Kaiken Isä on hyväksi nähnyt antamalla ihmisille sekä kuoleman lahjan että vapaan tahdon hyvän ja pahan välille.


Rohanin eteläisimpien alueiden kesä on ollut rauhallinen – lämpimät säät ovat hellineet Vihreää Maakuntaa. Niin kauniilta kuin ympäristö ja ilma näyttävätkin, eivät ihmisten ajatukset välttämättä kulje yhtä hohdokkaina, heidän mieltensä tiet ovat nyt ja aina tuntemattomat. Osaavatko ihmiset rentoutua enää yksinkertaisen juhlan humuun, kun paljon on jäänyt vuosien varrella sanomatta, eikä maa ole vielä melkein puolessa vuosisadassakaan ehtinyt parantua kolhuistaan? Kun meillä Rohanissa aletaan juhlimaan, pyörii gondorilaisilla herroilla kengät jalassa. Sinut ja sukulaisesi on tietysti kutsuttu, kaikille täytyy olla tarjolla mahdollisuus iloon kun olemme nyt vapaita elämään.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Liveroolipeli Ihmisten Aika III pelataan 22.-23.7.2011 Siuruanjoen rannalla, Pudasjärvellä, noin 100 kilometrin päässä Oulusta. Pelin järjestää Niina Kouva, apuna Mikko Heikura, Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://www.oiei.fi) :n tuella.

Peli on 25:lle pelaajalle, ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiailta vaaditaan tulostettu ja vanhempien allekirjoittama lupalappu (jonka lähetän sitten sähköpostitse pelaajalle). Peli sopii hyvin myös aloittelijoille.
Keski-Maan teeman mukaisesti peli on fiilistely-painoittainen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja pelin pääpaino on Rohanilaishenkisessä juhlinnassa ja hahmojen keskinäisissä ja itsenäisissä dilemmoissa.

Pelin puolesta tarjolla on pientä naposteltavaa ennen peliä ja pelissä tarjoillaan Rohanilaiseen tyyliin sopiva juhlallinen ateria lisukkeineen.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peli on päihteetön tapahtuma, tupakoinnin toivon pelaajien järjestävän teemaan sopivalla tavalla. Pelialueella on erikseen merkitty tupakkapaikka. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksiasein.

Pelimaksu on 10 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta 15 euroa. Pelipaikalla voi liittyä OIEI:n jäseneksi, jäsenmaksu vuodelle 2011 viisi (5) euroa. Oikeus alennettuun pelimaksuun astuu voimaan heti.

Suurimmalla osalla pelaajista peli alkaa jo perjantaina 22.päivä. Loput pelaajat aloittavat lauantaina klo. 12 mennessä. Pelinjohto toivoo että lauantaina aloittavat pelaajat saapuisivat pelipaikalle vasta lauantaina, mutta muukin on järjestettävissä. Pelipaikka on vuokrattu OIEI:lle torstaista 21.7. klo. 16 aina maanantaihin 25.7. klo. 12 asti. Pelinjohto viipyy pelipaikalla koko tuon ajan ja mitä todennäköisimmin on matkalla kahdella autolla, toisella kuljetetaan propit ja toiseen mahtuu myös halukkaita pelaajia. Kaikki pelaajat ovat tervetulleita yöpymään pelipaikalla. Pelipaikalla ei kuitenkaan ole kuin muutama sänky, joten pääsääntöisesti majoitus tapahtuu retki/ilmapatjoilla päärakennuksen tai saunan tuvan lattialla. Siskonpedit rules.

Hahmot peliin jaetaan kunhan tarvittava pelaajamäärä on täynnä – tuolloin pelaajille lähetetään lyhyehkö kuvaus hahmosta ja muu pelimateriaali. Tarvittaessa pelinjohto pitää oikeuden valikoida pelaajat, esim. jos pelaajatarjontaa on paljon hahmoja enemmän. Pelissä on muutamia jatkohahmoja, joihin näiden hahmojen edellisten osien pelaajat ovat etuoikeutettuja, heillä on aikaa ilmoittautua 1.6. asti, jolleivat he aikaisemmin ilmoita olevansa estyneitä. Hahmot lähetetään pelaajille sunnuntaina 26.6. Peliä varten pidetään myös proppi-/ompelupaja, lisätietoja lähempänä.

Pelipaikan sijainti löytyy esimerkiksi Eniron kartalta osoitteesta http://kartat.eniro.fi/m/abgJM tai sanoilla Konttila, YLI-SIURUA, Pudasjärvi
Lisätietoa pelipaikasta osoitteessa http://www.syote.net/mokit/hirvitupa.htm Pelipaikalla on juokseva vesi ja sähkö, ulko-wc ja sauna erillisessä saunarakennuksessa. Löytyy myös jääkaappi, mikroaaltouuni, hella ja keitto ja ruokailuastiat.


Kysymykset ja ilmoittautuminen (asianmukaisesti otsikoituna) Niinalle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
(Koetan käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla)

Ilmoittaututuessa mainitse:

Oma nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Pelikokemus lyhyesti:
Haluatko aloittaa pelin mieluummin perjantaina vai lauantaina:
Onko sinulla auto käytössäsi peliviikonloppuna ja pystytkö ottamaan muita pelaajia kyytiin pelipaikalle mentäessä ja sieltä pois tultaessa:

Valitse yksi vaihtoehto, perustele 3+ sanalla:

a) perhe vai b) ystävät vai c) kylänmiehet
(esim. a) koska sielu lepää perheessä)

a) tanssi vai b) ryyppy vai c) juoruilu

a) Rohan vai b) Gondor vai c) Rivendell

a) paini vai b) sovittelu vai c) ”Njaa, olihan niillä molemmilla osansa tässä asiassa, mutta jos nyt vain istuttaisiin alas ja mietittäisiin voitetaanko sillä mitään että annetaan ratkaisu, josta väistämättä tulee toiselle osapuolelle paha mieli... Niin mistä me taas puhuttiinkaan?”


Osaatko käyttää miekkaa?:
Haluatko pelata parisuhdetta (perhesuhteita on kaikilla)?:
Millaista hahmoa et halua pelata?:
Tanssitko mielelläsi ja/tai haluaisitko soittaa larpissa jotain teemaan sopivaa instrumenttia?:
Erikoisruokavalio + muut allergiat ja sairaudet joista pelinjohdon olisi hyvä tietää:


Tervetuloa peliin!
« Viimeksi muokattu: 02.05.2011, 18:37:05 ip kirjoittanut Tautou »
Niina Kouva

laalaa

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 159
  • Profiili
Halo!

Saakos tästä pelistä laittaa mainoksen Rollin foorumille kans?
Laura Halvari
Miksi aavikolla ei voi kasvaa sieniä?

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 143
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Peli kaipaa MIEHIÄ! Paljon. Josko olet ajatellut haluavasi Keski-Maan poluille, nyt alkaa olla hyvä aika ilmoittautua, niin päästään tästä kuumottavasta puutteesta :O
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 143
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Yhdelle miespelaajalle on hahmo vapaana perumisen vuoksi! Hahmo on iloluontoinen, naiskauneutta ja hyvää viiniä arvostava, tanssin ja musiikin ystävä. Hahmo on jatkohahmo edeltävistä osista ja hahmon peli alkaa perjantaina ja päättyy lauantaina. Kyyti Oulusta Pudasjärvelle järjestetään!

Sinua kaivataan, mies!
Niina Kouva

Haltiamieli

 • Hallitus
 • Larppaaja
 • *****
 • Viestejä: 80
  • MSN Messenger - nenya_87@hotmail.com
  • Profiili
Kiitos vielä sekä pelinjohdolle että pelaajille pelistä, oli taas ihan parhautta! Yöllinen riitti ja yllätyshyökkäys olivat kiva lisä peliin, vaikka se ajoitus hieman "vahinko" olikin:D Ja olipa myöskin rentouttavaa viettää vanhoja kunnon pelin-jälkeis-koomauksia nuotion äärellä, ei ole pitkään aikaan ollut vatsa-ja poskilihakset niin kipeinä kuin sen yöllisen nauramisen jäljiltä^^

Ottamiani kuvia löytyy täältä:
http://s294.photobucket.com/albums/mm109/Nenya_87/Larp-kuvat/Ihmisten%20Aika%20III/
Jenni Ronkainen


Lapsi on terve jos se leikkii, sairas jos se ei lopeta ja jos se jatkaa sitä aikuisena, se on larppaaja.