Kirjoittaja Aihe: Animelarp 1.2 26.11. Kuopiossa  (Luettu 2500 kertaa)

Tarantella

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 365
    • Profiili
    • Sähköposti
Animelarp 1.2 26.11. Kuopiossa
« : 30.09.2011, 10:23:23 ap »
"Akatemiassa juhlitaan luokkakkokouksen merkeissä. Akatemiahan on Kuromarketin arvostettuin sotilasakatemia ja tänään siellä kokoontuu muistojaan verestämään Akatemian historian paras vuosikurssi 2 vuotta valmistumisensa jälkeen. Koko yritysvaltiota on viime aikoina järkyttänyt ensin yllättävä reaktoriturma ja heti perään Toimitusjohtajan, Katze Himmelmanin, katoaminen. Tarkoitus ei kuitenkaan ole antaa näiden pienten tapaturmien vaivata tätä iloista jälleennäkemistä."

Kyseessä on huumori sävytteinen scifi-melodraama noin 30 pelaajalle. Olemme poimineet läjän anime-kliseitä, maustaneet sitä vähän omalla näkemyksellä ja hämmentäneet. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä kevyt huumoripeli, vaan olemme suorastaan oikean larpin verran työtä tehneet. Pelistä nauttiakseen ei tarvitse olla hirveä otaku, emme oikeastaan edellytä lainkaan aiempaa kokemusta animesta. Kyseessä on kuitenkin ensisijaisesti larppi.


Pelin ajankohta on niinkin lähitulevaisuudessa kuin la 26.11.2011 ja pelipaikkana toimii Nuorisokeskus 44. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa http://animelarp.nettisivu.org/ , ja päivitämme vielä lisää infoa ajan mittaan. Pelin hinta on näillä näkymin Kuolan ja Iilin jäsenille 7€ ja muille 10€.

Pelinjohtajina toimivat Liisa Ronkainen ja Henrik Mikkonen.
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri