OIEI:n toiminta > Pelijärjestämö

Majatalolarppi

(1/2) > >>

Visentti:
Hei hoi!

Tekeekö mielesi palata larppaamisen alkujuurille? Kaipaatko kunnon nostalgiatrippiä rakkaan harrastuksesi parissa? Onko fantsu genrenä sinulle 'se oikea'? Jos vastauksesi on näihin on 'kyllä' ja haluaisit lisäksi osallistua tällaisen projektin tekemiseen, niin lyötäisiinkö viisaat päämme yhteen?

Eli pöytälaatikosta löytyi fantastisen (pun intended) majatalolarpin raakile, joka suorastaan karjuu halusta tulla kirjoitetuksi loppuun ja toteutetuksi. Kyseessä olisi yön yli kestävä peli, joka sijoittuisi majatalon vilskeeseen, ja jossa olisi tarkoitus perinteisessä miljöössä tuttujen taktiikoiden lisäksi kokeilla uudenlaisiakin lähestymistapoja ja toteutuskeinoja. Tavoitteena ei kuitenkaan ole kokeiluluontoinen taidelarppi, vaan mukava peli, jossa on toimintaa sitä haluaville, suvantovaiheita fiilistelystä pitäville, ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa.

Tarkoitus olisi mm. kirjoittaa hahmoja yhdessä pelaajien kanssa, kokeilla 'non-stop' -metodia (eli osa pelaajista voi halutessaan vaihtaa hahmoa kesken pelin, jos esim. tuntuu siltä, että hahmon on loogista lähteä majatalosta), ym. Yleislinjauksia, juonikuvioita sekä alustava hahmolista on jo valmiiksi kirjoitettuna, samoin käytännön järjestelyjä on pohdittuna ja koneelle naputeltuna mukavasti.

Haussa olisi monenmoista intomielistä seuraa: tasavertaisia kanssapelinkirjoittajia, projektiluontoisten juttujen kirjoittajia (esim. hahmonluontia yhteistyössä pelaajien kanssa), erilaisia järjestelyvastaavia, muonitus- ja logistiikkapuolen taitavia henkilöitä jne. Tälla tavalla kenenkään niskaan ei kaatuisi liikaa vastuuta, vaan kuormaa saataisiin jaettua hieman tasaisemmin. Jos olet kiinnostunut projektista, niin yksityisviestipä minulle. Katsotaan sitten, millainen kontribuutio tulisi kyseeseen.

Yhteistyöterveisin,

Jansku

umbra_anima:
Kuulostaa kivalta! Vanhaa kunnon majatalolarppia onkin jo kaipailtu :)

Joren:

--- Lainaus käyttäjältä: umbra_anima - 28.02.2012, 00:32:51 ap ---Kuulostaa kivalta! Vanhaa kunnon majatalolarppia onkin jo kaipailtu :)

--- Lainaus päättyy ---

Näin on!

Visentti:
Onpas huippua, että aihe herättää kiinnostusta :) Nyt vain yhteydenottoja, jos pelinjohdolliset toimet kiinnostavat!

mäyrä:
Saanko olla keittiömamselli!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta