Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Kortee, Lammi ja Voronova-LARP: 27.04.2012 - 28.04.2012

Kirjoittaja Aihe: Kortee, Lammi ja Voronova, 27.-28.4.12. Toppilansaari, Oulu  (Luettu 2612 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
”Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan.”

Oletko kiinnostunut asianajotyöstä Oulun metropoliitassa?
Osaatko etsiä ne rivien väliin jääneet vastaukset, joita kysymällä päämiehesi vapautuu rikosepäilyistä?
Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova etsii tiimiinsä kolmea ryhmänvetäjää ja kuutta riviasianajajaa puolustamaan tavallisia ihmisiä hieman epätavallisemmissa merkeissä. Paikkoja vapaana myös muutamalle muulle toimihenkilölle.

Työaika on kaksipäiväinen, työ alkaa perjantaina 27.4.2012 Toppilansaaressa sijaitsevassa asianajotoimistossamme noin klo. 20:00 ja kestää muutaman juhlavan tunnin ajan. Työt jatkuvat seuraavana päivänä, lauantaina klo. 10:00 ja kestävät kuudestä kahdeksaan tuntia.

Työajan puitteissa on tarkoitus etsiä porsaanreikiä tiedoista, jotka painavat (ketä sillä hetkellä painavatkaan) pientä ihmistä kohti velka- tai muuta vankeutta. Päivien aikana ei ole oikeusistuntoja.

Työsession hinnaksi tulee 10 euroa/työläinen, mikäli kuulut Oulun asianajajaliiton kattojärjestöön nimeltä Oulun Internet-aktiiviset Esitelmöijät ry (off-game: Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry, http://www.oiei.fi). Muilta kuin kattojärjestöön kuuluvilta perimme työmaksua 15 euroa/työläinen. Tarjolla on myös kaksi työpaikkaa (1 miehelle, 1 naiselle) joissa työläisen tulee käyttää autoaan lauantaina 28.4. työpäivän aikana. Tuon työpäivän hinta on 5 euroa OIEI ry:n jäseneltä, 10 euroa järjestöön kuulumattomalta.

Mainitse työhakemuksessasi erikseen, mikäli omaat ajokortin ja auton ja olet halukas ottamaan myös mahdollisesti tällaisen (sallittuissa rajoissa hämäräperäisen) työtehtävän vastaan. Avoinna myös sihteerin paikka naiselle.

Edellä mainittujen lisäksi lauantaina 28.4.2012 on tarjolla ilmaistyötä useammalle sellaiselle henkilölle, joka on valmis sitoutumaan lyhyempiaikaiseen ja mahdollisesti useampaan työtehtävään kerralla (eli niin kutsutuille ”sivutoimisille henkilöille”).

Työnantaja tarjoaa jokaiselle työläiselle kahvin/teen, pikkupurtavan ja leikkeleet (plus jotain muuta pientä) työpäivän aikana. Kuten normaalistikin työpaikoissa, lämpimän lounaan kustantaa jokainen itse itselleen. Jokainen työntekijä mahtuu halutessaan yöpymään asianajotoimiston tiloissa koko 27.-29.4. aikaisen viikonlopun. Lauantaina työpäivän päätteeksi on kaikille työntekijöille tarjolla sauna.

Työntekijän läsnäolo sekä perjantaina että lauantaina on pakollinen! Asianajajan työtä havittelevilta ei vaadita kannettavaa tietokonetta, mutta se on erittäin eduksi työpäivän aikana. Työpaikalla on internet-yhteys, mutta tietokoneen omistajien tulee varautua omalla verkkokaapelillaan siltä varalta, että tekninen tuki ei saa langatonta internetyhteyttä toimimaan toimistossa juuri tuona päivänä. Huomaa, että työpäivän aikana työntekijälle saattaa tulla tarve soittaa joitain puheluita muille työntekijöille tai ulkopuolisille henkilöille (näistä lyhyistä puheluista tai oman langattoman internet-yhteyden käytöstä ei voi hakea erillistä korvausta).


Lähetä työhakemuksesi Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova:n konttorin sähköpostiosoitteeseen k.l.v.konttori@gmail.com

Työhaku on auki 17.3.12.-31.3.12. välisen (aka maaliskuun) ajan. Työntekijäpäätökset suoritetaan 1.4. ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Otsikoi viestisi asianmukaisesti: TYÖHAKEMUS Oma Nimesi
Kerro hakemuksessa itsestäsi seuraavat asiat:

Nimesi:
Ikäsi:
Puhelinnumerosi:
Kotipaikkakuntasi:
Mahdolliset allergiasi tai muu(t) työpanostukseesi vaikuttava(t) tekijä(t) [ei vaikuta työllistämispäätökseen]:

Kerro meille myös;

Miksi juuri sinä sopisit työntekijäksi Kortee, Lammi ja Voronovalle?
Pidätkö enemmän kenttätyöstä vai kaipaatko suurempia suunnitelmia? Perustele lyhyesti kantasi.
Millainen työntekijä et halua olla/millaisia elementtejä et halua työympäristöstäsi löytyvän?

+

Oletko kykenevä ajamaan omalla autollasi lauantain 28.4. aikana?
Mikäli et pääse meille viralliseksi työntekijäksi, oletko valmis tulemaan ilmaisavustajaksi (off-game: ns. statistihahmona, ilman pelimaksua)?

Kiitos mielenkiinnostanne!

Heli Karakorpi
Konttori ja reskontra
k.l.v.konttori@gmail.com

______________________________________________________

Off-game!

”Murha on aina virhe - ihmisen ei pitäisi tehdä sellaista mistä hän ei voi puhua päivällisellä.” - Oscar Wilde

Mikä: Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova, fiktiiviseen Oulussa sijaitsevaan asianajotoimistoon sijoittuva liveroolipeli, joka leikkii todesta ja tarusta ammennetulla, hieman erikoisella oikeuslaitos-käsityksellä (selvennetään maailmankuvassa) ja paisutellulla Suomi-imagolla.

Mitä: Tutkimusta ja ihmissoppaa; sekä puolustuksen keräämistä että arkipäivän elämää – maailmaa emme tällä kertaa pelasta, mutta mahdollisesti päämiehemme vankilalta.

Milloin: Perjantaina 27.4.12. ja Lauantaina 28.4.12. Pelaajan läsnäolo molempina päivinä pakollinen. Alkubriiffi pelipaikalla perjantaina.

Missä: Toppilansaaressa, erään taloyhtiön Yhteistalossa osoitteessa: Kahvelitie 19 F 90500 Oulu

Paljonko: 10 euroa OIEI:n jäsenille, 15 euroa muille. Pelissä on kaksi autollaan liikkuvaa hahmoa, pelissä kuluvaa bensaa korvataan 5 euron pelialennuksella näille kahdelle pelaajalle.

Keille: Yli 18-vuotiaille. Virallisia pelaajahahmoja on tarjolla 13, sivurooli-hahmoja on noin viidelle (kysy tarkemmin sähköpostitse).

Huomaa, että saatat pelissä tarvita pääsyä sähköpostiin tai muutoin internettiin – pelissä on myös yksi yhteiskäytössä oleva tietokone, mutta oma läppäri on hyödyksi. Läppärillä voit muun muassa pitää hahmoasi ja pelin muita materiaaleja koko ajan mukanasi. Pelissä voi tulla myös tilanne jossa hahmon tarvitsee soittaa lyhyt puhelu jollekin toiselle hahmolle, tällaisia menoja emme valitettavasti voi korvata.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteesta: k.l.v.konttori@gmail.com

Tarjoaa: Niina Kouva (tukena ja turvana OIEI ry)
« Viimeksi muokattu: 15.04.2012, 17:38:18 ip kirjoittanut umbra_anima »
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Vs: Kortee, Lammi ja Voronova, 13.-14.4.12. Toppilansaari, Oulu
« Vastaus #1 : 15.03.2012, 12:26:47 ip »
Jep jep, pelin päivämäärä vaihtuu, peli siirtyy viikolle 17 tai 18 riippuen siitä kumpana viikonloppuna on pelipaikka vapaana. Ootellaan vaan pelipaikasta vahvistusta. Lisätietoja pian.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2012, 12:44:35 ip kirjoittanut Tautou »
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Vs: Kortee, Lammi ja Voronova, 27.-28.4.12. Toppilansaari, Oulu
« Vastaus #2 : 17.03.2012, 17:53:51 ip »
Pelipäivämäärä muuttunut! Peli pelataan 27.-28.4.2012! Tervetuloa!
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Vs: Kortee, Lammi ja Voronova, 27.-28.4.12. Toppilansaari, Oulu
« Vastaus #3 : 02.04.2012, 00:38:53 ap »
Kaikille peliin ilmoittautuneille on lähtenyt eilisen (sunnuntain) puolella sähköpostia! Vielä on yhdelle miespelaajalle paikka vapaana (kaipuu oon suuri suunnaton!), muutoin pelin tilanne näyttää oikein mukavalta :)
Niina Kouva