Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Ihmisten Aika IV: 12.10.2012 - 13.10.2012

Kirjoittaja Aihe: Ihmisten Aika IV 12.-13.10.2012, Iso-Palojärvi, Ii  (Luettu 3405 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Ihmisten Aika IV 12.-13.10.2012, Iso-Palojärvi, Ii
« : 31.07.2012, 01:05:06 ap »
Anduin, Erämään Suuri Virta, sai alkunsa Ylä-Pitkän ja Varjoveden uomista. Sen alkumaita oli Kolmannen Ajan aluilla katselemassa Framinlinna, éothéodin luomus, jonka syntyperään johtanut tarve oli kadonnut historian hämäriin. Niillämain asiat unohtuivat.

Mustan Ruhtinaan kukistuttua olivat kesän leudot tuulet kuitenkin viimein sulkeneet Framinlinnan ja Anduinin alkuvedet syleilyynsä. Sulavan maaperän kätköt olivat alkaneet avata salaisuuksiaan – myös niitä, jotka oli haudattu ikiroudaksi luultuun maahan tarkoituksella. Kuolema oli aina hiipinyt Harmaavuorilla, mutta nyt se tuli latvustoihin ja majoihin myös silloin, kun eläjät eivät sitä kylväneet. Harmaavuorten kauniin hiljaisuuden ääni oli muuttunut nirskuntaan, jota ei miekka hiljentänyt.

”Ylitse synkkäin vuorten ja yksinäisen tien
läpi varjoverkon ja uhkauksien
kautta hirttometsän voit matkustaa
ja Harmaavuoret taas syödä saa”


Ihmisten Aika IV pelataan 12.-13.10.2012 Iso-Palojärvellä Iissä, noin 60 kilometria Oulusta pohjoiseen. Tutummin pelipaikka tunnetaan nimellä ”Lenskin mökki”. Pelipaikalla ei ole sähköä, eikä juoksevaa tai juomakelpoista vettä, mutta kaikille on tarjolla sisämajoitus, käytettävissä on myös ulkohuussi ja rantasauna. Mutapohjainen, uimakelpoinen järvenranta.

Pelin jokainen hahmo aloittaa pelin perjantaina 12.10. ja päättää pelin lauantaina 13.10. Peli kestää noin vuorokauden. Peli alkaa alkubriiffillä 12.10. noin klo. 18:00 pelipaikan ulkopuolisessa paikassa, mistä lähes kaikki pelaajat kävelevät pelipaikalle (noin seitsemän kilometrin matkan). Pelissä on muutama kiinteän asuinsijan omaava paikallinen hahmo, joiden ei ole tarkoitus kävellä pelissä sen enempää kuin missä tahansa muussakaan larpissa. Nämä hahmot ovat tarjolla ensisijaisesti niille pelaajille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty samoamaan kävelymatkaa.

Kuten muissakin Ihmisten Aika -osissa, myös IA IV:ssä pelin pääpaino on tunnelmoinnissa ja hahmojen sisäisissä ja/tai maailmallisissa ja/tai maallisissa ristiriidoissa – mihin lisätään Ihmisten Ajalle tyypillinen ulkopuolinen... jokin. Näin ollen hahmot eivät saata vaikuttaa ensisijaisen toimelijailta tyypillisten pyrkimystensä suhteen, mutta hahmothan eivät aina tiedä ihan kaikkea.

Pelaajille on pelin puolesta tarjolla perjantaina lämmintä ja kevyttä ruokaa iltapalaksi, sekä lauantaina aamu-/lounaspuuro ja lämmin ruoka. Pelissä on tarjolla myös pientä purtavaa, mutta pelaajia kehotetaan syömään perjantaina ennen peliä kunnolla ja varaamaan itselleen lauantaiksi sopivaa pikkupurtavaa.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peli on päihteetön tapahtuma, tupakoinnin toivon pelaajien järjestävän teemaan sopivalla tavalla. Metsässä kulkiessa tupakantumppeja ei saa jättää metsikköön, vaan sen mitä poltat, kannat myös matkatöhkiksessä tai muunlaisessa vastaavassa artifaktissa pois luonnosta. Pelialueella on erikseen merkitty tupakkapaikka. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksiasein.

Pelissä on 20 hahmoa, joista puolet on jatkohahmoja, joita tarjotaan ensin niiden alkuperäisille pelaajille. Loput ovat täysin uusia hahmoja – peli on siis avoin niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille.

Jatkohahmojen pelaajilla on aikaa ilmoittautua peliin 1.9.2012  asti, minkä jälkeen nämäkin hahmot menevät uudelleen jakoon. Ilmoittautuminen on kokonaisuudessaan auki 15.9.2012 asti. Pelaajat pyritään ottamaan mukaan peliin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta loppukädessä pelinjohdolla on oikeus jakaa hahmoja tämän järjestyksen ohi. Hahmot lähetetään pelaajille 22.-23.9., mikä on noin kolme viikkoa ennen itse peliä. Peliä varten on myös mahdollista pitää proppi-/ompelupaja, mikäli moiseen on pelaajien puolesta halua tai tarvetta.

Pelimaksun tarkka määrä ei ole vielä varmaa. Pelipaikasta maksamme vuokraa tekemällä halkoja, osittain pelin yhteydessä, loppujen lopuksi talkoona sunnuntaina pelin jälkeen. Pelimaksu tullaan käyttämään lähinnä pelaajien ruokkimiseen ja proppaamista varten meneviin kuluihin. Pelimaksu tulee oletettavasti olemaan 10-15 euroa.Ilmoittautuminen peliin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
Ilmoittautuessa vastaa seuraaviin kysymyksiin:


Ilmoittaututuessa (myös jatkohahmojen pelaajat!) mainitse:

Oma nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Pelikokemus lyhyesti:
Onko sinulla auto käytössäsi peliviikonloppuna ja pystytkö ottamaan muita pelaajia kyytiin pelipaikalle mentäessä ja/tai sieltä pois tultaessa:

Mitä odotat hahmoltasi?:
Millaista hahmoa et halua pelata?:
Kerro vähintään viidellä sanalla miksi pelkäät tai et pelkää pimeää:
Erikoisruokavalio + muut allergiat ja sairaudet tai sosiaaliset rajoitukset joista pelinjohdon olisi hyvä tietää:
Haluatko peliin hahmon, jonka ei tarvitse kävellä matkaa pelipaikalle?:

Tai
Haluaisitko mieluummin pelata npc-/apuhahmoa?


Tervetuloa peliin!


(Tapahtuman facebook-eventtiin pääset tästä: http://www.facebook.com/events/257158717734677/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined )
« Viimeksi muokattu: 31.07.2012, 02:09:03 ap kirjoittanut Tautou »
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Vs: Ihmisten Aika IV 12.-13.10.2012, Iso-Palojärvi, Ii
« Vastaus #1 : 16.08.2012, 15:49:07 ip »
Hello hei! Ilmoittautuminen peliin on nyt umpeutunut! Määräaika (1.9.) ei ehtinyt tulla vielä vastaan, mutta peli on saanut niin paljon kiinnostusta että hahmorajat paukkuvat. Mukaan saa toki vielä ilmoittautua varapelaajaksi tai erinäisiin "npc-hommiin" (joista tarkemmin keskustellaan sähköpostitse). Kiitos kaikille mielenkiinnostanne! Hahmojako tehdään tämän tai huomisen päivän aikana ja ilmoitetaan pelaajille viimeistään sunnuntaina.
Niina Kouva

Haltiamieli

 • Hallitus
 • Larppaaja
 • *****
 • Viestejä: 80
  • MSN Messenger - nenya_87@hotmail.com
  • Profiili
Vs: Ihmisten Aika IV 12.-13.10.2012, Iso-Palojärvi, Ii
« Vastaus #2 : 14.10.2012, 17:04:02 ip »
Kiitoksia upeasta pelistä vielä täälläkin sekä pelinjohdolle, pro npc-porukalle sekä kanssapelaajille. Oli parhautta! :D

Joitain epic-kohtauksia pelistä olisi kyllä pitänyt ikuistaa videolle, mutta täytyy nyt vain tyytyä offgame valokuviin. Tässä vielä linkki noihin:
http://s294.beta.photobucket.com/user/Nenya_87/library/Larp-kuvat/Ihmisten%20Aika%20IV
Jenni Ronkainen


Lapsi on terve jos se leikkii, sairas jos se ei lopeta ja jos se jatkaa sitä aikuisena, se on larppaaja.