Kirjoittaja Aihe: RealGame Corporation v.1 + Hupiviikonloppu, 6.-8.1.2012, Sanginjoki  (Luettu 1289 kertaa)

Waltro

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 169
 • Henkisten traumojen tuottaja vuodesta 2000
  • MSN Messenger - waltro@msn.com
  • Profiili
  • http://www.waltrodom.com
  • Sähköposti
Onko nykyinen hyvinvointiyhteiskunta tuonut Sinulle tullessaan jännityksettömän ja tylsän elämän? Tunnetko elämäsi liian turvatuksi? Etkö löydä elämisestä haasteita? Ei hätää! RealGame Corporation on pitkällisen tuotekehittelyn tuloksen valmistanut Neoterran asukkaille uuden todentuntuisen pelin tuomaan haasteita, jännitystä ja suuria elämyksiä arjen harmauteen. Tuoteperheen kuopuksena tarjoamme Teille Selviytymisseikkailu 8D6600!

****

Mitä? RealGame Corporation v.1 ja hupiviikonloppu.
Missä? Sanginjoen leirikeskus.
Milloin? 6.-8.1.2012
Keneltä? Valtteri Niskavaara ja Sami Kouva.
Paljonko? 2e OIEI:n jäseniltä, 5e muilta.

RealGame Corporation v.1 on Rovaniemellä 2009 pelattu pienimuotoinen live-roolipeli. Nyt se uudelleen pelautetaan OIEI:n kotikentällä, Sanginjoen leirikeskuksessa. Pelin yhteydessä pidetään Hupiviikonloppu, jossa luvassa on vapaata hengailua, saunomista, lautapelejä ja miksei muutakin ohjelmaa. Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi larppiin osallistumista.

RealGame Corporation v.1 sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on jo pitkään asuttanut universumin muita alueita.

Peli käsittelee tulevaisuuden ihmisen jännityksen ja kauhun hetkiä. Peli EI sovellu heikkohermoisille tai helposti ylitsepääsemätöntä ahdistusta kokeville pelaajille. Peli on myös hyvin intensiivinen ja raskaita asioita käsittelevä. Varatkaa siis sydämentahdistimeen uudet paristot ja rauhoittavat lääkkeet mukaan.
Peli pidetään lauantaina ja se voidaan tarvittaessa pitää useita kertoja pienen pelaajamääränsä vuoksi. Peli ei vaadi erityistä proppautumista ja hahmot jaetaan pelipaikalla. Jos kuitenkin haluat jostain syystä proppautua jollain tavalla, kysy lisää pelinjohdolta.

Pelinjohdon saa kiinni ilmoittautumissähköpostista ja seuraavista numeroista:
Valtteri 040-8453614
Sami 040-4854290

****

Ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen tourniquet3@gmail.com
Mainitsethan sähköpostissa jos olet halukas osallistumaan larppiin.
Valtteri Niskavaara, sotanorsu ja Rollowoodin ehta karpaasi.

"Demonit INC suosittelee ruotsalaista palapeliä"