Kirjoittaja Aihe: [PERUTTU] Olemattomuuden sietämätön vaikeus, 23.3.2013, Oulu  (Luettu 2432 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Mitä sinulle tapahtuu kuolemasi jälkeen, oliko tämä sitten tässä? Entä onko rajanyli pääseminen sittenkään aina niin yksinkertaista, kuin sen voisi kuvitella olevan? Tässäpä taas yksi vaihtoehto, joka meille kohta on hyvinkin totta.

”Jeesukselta kolme luvatonta leipään ilmestymistä” - onneksi UBMC hoitaa sen.
”Kahvi (jota juon edelleen tavan vuoksi) on taas kylmää.”
”Meidän tarvitsee vain vahtia että rajanylitys toimii kaikkien byrokratian sääntöjen mukaan ja että uusi sihteeri ei puhu liikaa. Niinku se edellinen. Mitä enemmän puhetta, sitä enemmän paperitöitä.”
”Ai saakeli, Krishnalla ei taaskaan ollu tarpeellisia todistuksia mukana. Mikä näitä yliolentoja oikein vaivaa? Kun keräävät vähän kannatusta ihmisten joukossa, ei enää pidetä huolta diplomatiasta raja-alueilla.”
”Taas oli vain puoleksi materialisoituneita ulottuvuusmatkaajia takaportilla. Muistakaa laittaa huollon jälkeen se kytkin oikeaan asentoon, niin saadaan vierailijat tänne kokonaisena (vähemmän paperitöitä).”
”Karkailevia henkiä, eksyneitä meedioita... Kello kilisi että seuraava hengetön porukka olisi tulossa. Ovat sentään tavallisia ihmisiä. Vaikka kuolleita, mutta tavallisia.”'Olemattomuuden sietämätön vaikeus' -liveroolipeli pelataan 23.3.2013 Sanginjoen leirikeskuksessa Oulussa. Peli pelataan kokonaisuudessaan lauantaina 23.3. ja se kestää 6-8 tuntia, hahmosta riippuen. Peli sijoittuu pienelle universaalille Raja-asemalle, yhdelle tuhansien (ja taas satojentuhansien) joukossa, jonne kuolleet ihmiset – ja joskus vähän muutkin – ohjataan matkalla kohti lopullista päämääräänsä tuonpuoleisessa.

Peli on tarkoitettu 20:lle pelaajalle ja muutamalle npc:lle. Pelin on tarkoitus olla hivenen hupsu, siitäkin huolimatta että kyseessä on, hahmoille ainakin, kuolemanvakava asia. Pelaajilta toivotaan huumorintajua ja reipasta asennetta. Peli ei välttämättä sovellu aivan ensikertalaiselle, keskustellaan tästä sitten tapauskohtaisesti. Pelimaksu tulee arviolta olemaan 5-10 euroa, lopullisten ruoka- ja proppikulujen mukaan. Pelaajille tullaan tarjoamaan jonkinlainen äpöste. Sanginjoen leirikeskus on käytössämme koko viikonlopun ja pelaajat ovat tervetulleita majoittumaan sinne vaikka koko edellä mainitun ajan. Lisätietoa pelipaikasta sitten infossa. Pelipaikalle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset sähköpostiin olemattomuuden.vaikeus (at) gmail.com

Pelaajat valitaan peliin ilmoittautumisjärjestyksessä, hahmojen sopivuuden ja sukupuolen mukaan. Mikäli npc-asiat kiinnostavat, mainitse tästä erikseen ilmoittautumisessasi.

Ilmoittautuessa mainitse:

Nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Kotipaikkakunta:
Pelikokemus:
Erikoisruokavalio + muut allergiat ja sairaudet tai sosiaaliset rajoitukset joista pelinjohdon olisi hyvä tietää:
Mitä toivot hahmoltasi:
Mitä et tahdo hahmoltasi:

Mikä seuraavista on osasi kosmisessa hammaspyörässä:
1) Ratas pyörässä
2) Tukko rattaiden välissä
3) Pyörät on tehty ajettaviksi

Hyvää vuoden 2013 alkua!

Tämän pläjäyksen tarjoaa Niina Kouva, Oulun Interaktiivisten Eläytyjien rakastetulla tuella.

Tapahtuman facebook-eventti osoitteessa http://www.facebook.com/events/221703614631651/
« Viimeksi muokattu: 25.02.2013, 22:07:14 ip kirjoittanut Joren »
Niina Kouva

Joren

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 321
 • Menetetty ystävällisyys ei tule takaisin
  • MSN Messenger - jorhi86@luukku.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Olemattomuuden sietämätön vaikeus, 23.3.2013, Oulu
« Vastaus #1 : 25.02.2013, 22:00:53 ip »
Peli on hallituksen sähköpostitse saaman tiedon mukaan peruttu ja sanginjokivuoro 23.3.2013 on siis vapaa ottajalle. hallitus [at/ oiei (piste\ fi
Lusikkaveikko,
-Jori Hiltunen-

OIEI:n hallituksen varapuheenjohtaja 2012-2013
"Maailma on mielteeni, puhdasta järkeä tulee kritisoida ja täydellinen liberalismi johtaa terveeseen anarkiaan."