Kirjoittaja Aihe: Huhtikuu - peruuntuu  (Luettu 3289 kertaa)

mäyrä

 • Hallitus
 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 198
 • "Your whole personality is in your nose."
  • Profiili
Huhtikuu - peruuntuu
« : 10.01.2013, 01:56:26 ap »
Me ei vieläkään tiedetä, mitä joulukuussa tapahtui. Onneksi sentään tajuttiin pakata kamat ja lähteä Sanginjoelle siinä vaiheessa kun puhelinverkot ja internetti kaatui, koska kukaan meistä ei varmaankaan olis hengissä jos oltais jääty kaupunkiin. Talvi on ollu pitkä ja vaikia, mutta ollaanpahan sentään yhdessä, vaikka kaikista ei ole kuulunukkaan sen jälkeen kun tänne tultiin. Me tosin eletään siinä toivossa että kyllä ne tietää että me ollaan täällä, se vitsihän meillä on ollu jo vuosikausia.

Vähänhän tää on ollu totuttelua, koska ehkä Päiviä ja Eeroa lukuunottamatta kukaan meistä ei ollu tottunu elämään ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Pojat tosin löysi tuosta naapuritilalta jonkun generaattorin, jonka ne sai siirrettyä tänne ehkä pari viikkoa sitten. Rassaamisessa on menny tosi kauan, mutta hyvinä päivinä me pystytään nyt käyttämään sähköä jonkun aikaa, vaikka tähän mennessä onki aina tullut tappelu että mitä  me sillä ajalla tehdään. Johannes haluaa vieläkin yrittää kuunnella radiolla että kuuluuko kaupungista mitään, ja yleensä me sitten lopulta taivutaanki siihen radiokohinan kuunteluun, vaikka en tiedä onko siitä loppujen lopuksi mitään iloa.

Pyry ja Jatta meni vuodenvaihteen jälkeen yksiin, enkä ollu varmaan ainoa joka aatteli että kyllähän siinä kestikin. Siitäkin kyllä syntyi sitten loppujen lopuksi kränää, koska ne ois halunnu viettää alkuhuumaansa kahdestaan vaikka sukellusveneessä, mutta meillä ei oo varaa pistää niin paljon hyviä petipaikkoja hukkaan. Sitä paitsi Leo ja Noorakin löysi tänne viime kuussa kun pahimmat pakkaset oli menny ohi, ja Noora on ollu useamman viikon niin kipeänä että sitä ei voi laittaa mihinkään muualle. Kaikki muut rakennukset on liian homeessa, ja muutkin nukkuu paremmin kun sen ei tarvi yskiä päärakennuksessa. Vaikka sanon kyllä että kun asutaan tämän kokosella porukalla samoissa pienissä huoneissa niin aika moniin ääniin on ehtiny tottua ja turtua neljässä kuukaudessa.

En kyllä ees tiedä kelle mää tätä kirjoitan. Ehkä tärkeintä on se, että mää pysyn ite järjissäni, koska tottakai ihmisten naamat ärsyttää välillä aika paljonkin, vaikka tiiän kyllä että ne on todennäköisesti ainoat ihmiset joita mulla on enää jälellä. Leo kertoi, että ne oli olleet Nooran kanssa Aitto-Ojien mökillä useamman kuukauden siinä toivossa että Nooran perhe ois selvinny sinne, mutta sinne ei tullu ketään. Nyt pitää varmaan vaan keskittyä siihen että kaikki me ollaan täällä elossa ja voidaan verrattain hyvin, ja kunhan kesä tulee niin me pystytään oikiasti alkaa valmistautua ensi talveen.


---------------------------------------------------

Huhtikuu on Sanginjoen leirikeskuksessa 19. - 20. 4. pelattava liveroolipeli noin päälle parillekymmenelle hengelle. Mitä liikkuu päissä, kun joukko oululaisia larppaajia on elänyt talven saman katon alla? Mitä tapahtuikaan 21. joulukuuta?

Häh? Postapokalyptistä Ääsjokea.

Kuka: Viivi Junno apujoukkoineen OIEI ry:n suosiollisella tuella.

Paljonko: Pelimaksu varmistuu myöhemmin. Jäänee kymmenen euron tienoille.

Ilmoittautuminen: Auki helmikuun loppuun asti tai kunnes toisin ilmoitetaan.Kerro ainakin nämä:

Nimi:
Ikä:
Kotipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Pelikokemus:

Off-game: (vapaaehtoista, pelin miellyttävyyden kannalta suotavaa)

Onko sinulla allergioita, sairauksia tai erikoisruokavalioita joita haluat tuoda pelinjohdon tietoon?

Onko sinulla muita rajoitteita, jotka vaikuttavat hahmovalintaan? (Kuten ihmisiä joiden kanssa et halua pelata, asioita joita et halua käsitellä edes larpissa, vaikeuksia pelata romanttisia suhteita, tahi mitä vain. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.)

Hahmotoive:

Mikä tekee pelistäsi ja/tai hahmostasi onnistuneen? Onko jokin sellainen hahmo, jota et ole koskaan päässyt pelaamaan, vaikka haluaisit?

Mitä et ehdottomasti halua peliltä? Millaisia hahmoja olet pelannut kyllästymiseen asti?

Haluatko mieluummin yksi- vai kaksipäiväisen hahmon?

Muuta sanottavaa:

Lopuksi:

Evakkoon on lähdettävä än-yy-tee-nyt. Sinulla on aikaa ottaa mukaan yksi tavara. Mikä se on?

Pelaajilta tullaan myöhemmin pyytämään passi- koulu- tai muu kasvokuva liitettäväksi kontaktimateriaaleihin. Jos sinulla on sellainen valmiina hollilla, voit toki lähettää sen jo nyt.


Tervetuloa peliin! Allekirjoittanut vastaa kysymyksiinne auliisti.
« Viimeksi muokattu: 04.08.2013, 03:13:55 ap kirjoittanut mäyrä »
"You'll see, after I'm dead I'll come back and pinch your feet."

Viivi Junno,
OIEI ry:n pelivastaava,
barbaariprinsessa, vertaisnatsi.

Pelinjohtajien auttava puhelin ja byrokratiajonkkaaja myös kaudella 2015.
(pelivastaava [ät] oiei [.] fi)

mäyrä

 • Hallitus
 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 198
 • "Your whole personality is in your nose."
  • Profiili
Vs: Huhtikuu (Sanginjoen leirikeskus 19.-20. 4. 2013)
« Vastaus #1 : 04.03.2013, 22:01:50 ip »
Tapahtuma peruttu!
"You'll see, after I'm dead I'll come back and pinch your feet."

Viivi Junno,
OIEI ry:n pelivastaava,
barbaariprinsessa, vertaisnatsi.

Pelinjohtajien auttava puhelin ja byrokratiajonkkaaja myös kaudella 2015.
(pelivastaava [ät] oiei [.] fi)