Kirjoittaja Aihe: Jäsentiedote 2013  (Luettu 1831 kertaa)

Tarantella

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 365
    • Profiili
    • Sähköposti
Jäsentiedote 2013
« : 11.03.2013, 16:55:57 ip »
Jäsentiedote 2013

Tämä on OIEI ry:n vuosittainen jäsentiedote, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme jäsenille. Tämän jäsentiedotteen sisältö koskee tulevia pelejä, tulevia muita OIEI:n tapahtumia sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.

 
1. JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT VUODELLE 2013

Jäsenmaksu

OIEI:n jäsenmaksu on tänäkin vuonna 5 euroa, ruokakunnille 10 e. Maksathan sen mahdollisimman pian! Jäsenmaksun eräpäivä on 31. 3. 2013, ja sen voi maksaa OIEI:n omissa peleissä tai jossain muussa OIEI:n tapahtumassa jäsenvastaava Susanna Veijalaiselle. Jäsenmaksun voi myös maksaa suoraan OIEI:n tilille FI2380001670507384. Maksun viestiksi jäsenmaksu+oma nimesi.

Lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi :

Sukunimi:
Etunimet:
Syntymävuosi:
Kotipaikka:
Email:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2012?: kyllä/ei


Jäsenedut
OIEI:n jäsenenä saa tällä hetkellä jäsenetuja seuraavista liikkeistä:
- Pilailu-Puoti "Pilis" (Kauppurienkatu 34): -10% peruukit, naamarit, maskeeraus (ei piilarit), -5% asut, asusteet (hatut yms.)
- Pilapala Tmi (Rautatienkatu 22): -10% alennus tuotteista (ei koske asuja, diaboloja eikä diabolotarvikkeita)
- Suomen Kampaamotarvike Oy (Rautatienkatu 20): -10% hiuskosmetiikasta ja tarvikkeista
- Nappi Kikka Design Ateljee Oy (Pakkahuoneenkatu 18): -10% yli 5 €:n ostoksista.

Lisää jäsenetusopimuksia solmitaan kevään aikana.

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.

 
Matkakorvaukset

Oulussa asuva OIEI:n jäsen voi myös saada matkakorvauksia pelimatkoille, jotka suuntautuvat yli 50 kilometrin päähän Oulusta. Matkakorvauksen määrä lasketaan seuraavalla tavalla: matkakulut+pelimaksu / 4. Matkakorvausta voi kuitenkin saada korkeintaan 20 euroa. Matkakorvausta vastaan hakijan täytyy toimittaa hallitukselle kirjallisena tapahtumaraportti pelimatkasta sekä selvitys matkan kuluista sekä pelimaksusta. Jos samalla pelireissulla oli useampi jäsen, riittää että yksi osallistuneista palauttaa tapahtumaraportin. Kustakin korvaushakemuksesta päättää hallitus tapauskohtaisesti. Tapahtumaraportin voi toimittaa hallituksen sähköpostilistalle hallitus(at)oiei.fi. Matkakorvaushakemukset toimitetaan allekirjoitettuna rahastonhoitaja Susanna Veijalaiselle. Matkakorvaushakemuksen ja tapahtumaraporttipohjan löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

 
Varasto ja kirjasto

Jäsenten käytössä on laaja proppivarasto, josta löytyy vaatteita, astioita, ensiapuvälineistöä, taisteluvarusteita sekä muuta larppaajille hyödyllistä tavaraa. Lista ja kuvia varastolle olevista tavaroista löytyy OIEI:n internet-sivujen Varasto-osiosta. Varasto sijaitsee Limingantullissa ja avaintenhaltijoina toimivat varastovastaavat Markku Peltoniemi ja Kaisa Vainio, varasto(at)oiei.fi.

Jäsenten käytössä on myös larp-kirjasto, josta voi lainata larppaamista sivuavia kirjoja ja lehtiä. Kirjasto sijaitsee S-treffipaikalla Tuiran nuorisotalolla. Tarkemmat tiedot lainattavasta materiaalista löydät foorumilta ja S-treffipaikalta. Kirjastosta löytyy muun muassa pelin kirjoittamista ja järjestämistä tukevia teoksia. Kokoelmia kartutetaan jatkuvasti lisää, ja ehdotuksia uusista hankinnoista ottaa vastaan kirjastonhoitaja Kaisa Vainio, varasto(at)oiei.fi

 
2. TULEVAT TAPAHTUMAT

OIEI:n tulevia pelejä:

Metaxis (loading) 20.4., Sanginjoki
Operaatio 417, 4.5., Sanginjoki
Haudan Heimoa – Tuuli Turjalta tulevi, 7.-9.6., Korouoma
Kosmos II – Tsaarin aikaan (toinen pelautus), 15.6., Muhos
 
OIEI:n tapahtumat eivät suinkaan rajoitu larppeihin, vaan järjestämme myös paljon muuta toimintaa:

Oiein kevätpäivät 22.-24.3. Sanginjoki

S-treffit:
Joka maanantai klo 18 eteenpäin kokoonnutaan S-treffien merkeissä Tuiran nuorisotalolle (Lassikallionpolku 4) keskustelemaan ja tekemään kaikenlaista pikkupuuhaa kuten pelaamaan biljardia tai tanssimaan historiallisia tansseja. Mukaan ovat tervetulleita tutustumaan myös OIEI:hin kuulumattomat jäsenet, joten tuo kaverisikin mukaan tutustumaan toimintaamme!

K-treffit:
Joka kuukauden toinen tiistai kaikki 18-vuotta täyttäneet ovat tervetulleita Public House Graaliin istumaan iltaa K-treffeille. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja oleskelua. Seuraavat K-treffit ovat 12.3. Tervetuloa!

 
Alajaostot:
Tanssialajaosto Louhen Korpit pitää historiallisten tanssien harjoituksia S-treffeillä. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi ennen tanssinutkaan! Historialliset tanssit ovat helppoja ja nopeita oppia. Seuraavat tanssikerrat: 18.3., 1.4., 15.4. Tanssia tarjolla siis joka toinen viikko!

Jäsenistön mielenkiinnon mukaan kokoonnutaan aika ajoin myös soittamaan historiallista tai muuta larppeihin sopivaa musiikkia.

Keskeneräisten proppien kerhossa ommellaan ja askarrellaan sekä tulevien tapahtumien proppeja että proppeja, jotka ovat joskus jääneet kesken. KPK kokoontuu joka toinen keskiviikko Kaijonharjussa (Kalervontie 1, kerhohuone). Seuraavat kerhopäivät: 13.3., 27.3., 10.4., 24.4.

Tarkempia tietoja tulevista peleistä ja muista tapahtumista löytyy OIEI:n foorumilta osoitteesta http://oiei.fi/forum/

 3. OIEI VERKOSSA

OIEI:n kotisivuilta löydät muun muassa tietoa tulevista tapahtumista, kuvia menneistä peleistä sekä lomakepankin, josta löytyy tärkeitä lomakkeita niin pelinjohtajille kuin muullekin jäsenistölle. Kotisivuja päivitetään koko ajan, joten jos uusia ideoita tulee, niin niistä voi kertoa foorumilla!

Foorumilta löytyy tarkempia tietoja tulevista tapahtumista sekä esimerkiksi kattava lista Oulun seudulla olevista hyvistä pelipaikoista ja muita vinkkejä larppaajille. Foorumilla on luettavissa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Foorumia ajantasaisempaa keskustelua käydään nykyisin OIEI:n Facebook-sivulla. (www.facebook.com/groups/oiei.ry) Facebookissa voi vinkata tulevista tapahtumista niin Oulussa kuin muuallakin tai avata keskusteluja larppaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Myös OIEI:n sähköpostilistoille liittyminen kannattaa. Niiden kautta saat tietoa tulevista peleistä suoraan omaan sähköpostiisi, mikäli et halua seurata Facebookia tai foorumia. Käytössämme on kaksi sähköpostilistaa: "larp", joka on larppi-ilmoittelua varten, sekä "lista", joka on yleinen ja vapaamuotoinen keskustelulista.

Larp-listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa. Lista on moderoitu, joten viestit tulevat listalle pienellä viiveellä. Lista-listalle taas voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Kaikki larp-listalle lähetetyt viestit menevät suoraan myös lista-listalle, joten jos liityt lista-listalle, sinun ei tarvitse tilata larp-listaa erikseen.

Listoille voi liittyä netissä:
http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi (larp) ja
http://oiei.fi/mailman/listinfo/lista_oiei.fi (lista).

Jos listojen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä webmaster(at)oiei.fi.


4. TIEDOKSI PELINJOHTAJILLE
Tänä vuonna OIEI on ottanut käyttöönsä kaikille pelinjohtajille yhteisen budjettipohjan. Tulevaisuudessa kaikkien pelien ja muiden tapahtumien (sekä alustavat että toteutuneet) budjetit tulee tehdä tälle valmiille pohjalle. Viime vuoden tapaan kulukorvaukset haetaan kulukorvaus-lomakkeella. Budjettipohjan ja kulukorvauslomakkeen löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

Aiemmista vuosista poiketen polttoainekuluja maksetaan ajetun reitin mukaan 20snt/kilometri. Laskelma tulee toimittaa toteutuneen budjetin yhteydessä. Lisätietoja foorumilla Hallitus tiedottaa 2013 -alueella.

Pelinjohtajia auttaa budjetin laatimisessa sekä muissa käytännön asioissa hallituksen pelivastaava Viivi Junno, pelivastaava(at)oiei.fi.
 

5. OIEI:N KEVÄTKOKOUS
OIEI:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Tuiran nuorisotalolla (Lassikallionpolku 4) maanantaina 25.3. klo 18.30.

Muistathan tulla paikalle päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista! Esityslista lähetetään myöhemmin sähköpostitse jäsenille ja lisätään foorumille.
 

Nähdään peleissä ja muissa tapahtumissa!

Terveisin,
OIEI:n hallitus 2013

Leena Heikkinen, puheenjohtaja
Jori Hiltunen, varapuheenjohtaja
Jarkko Iisakka, sihteeri
Susanna Veijalainen, rahastonhoitaja, jäsenvastaava
Viivi Junno, pelivastaava
Jenni Ronkainen
Anna-Maija Räihä, tiedottaja
Elina Väänänen, S-treffivastaava
Markku Peltoniemi, varastovastaava
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri