Kirjoittaja Aihe: MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)  (Luettu 88996 kertaa)

Trollgod

 • Vieras
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #45 : 16.03.2006, 13:56:34 ip »
Onkohan tuo hahmo tulossa millon tännepäi?

en haluaisi kiirehtiä mutta pelihän alkaa olla ovella :)

Joonas Poussu

Riffi

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #46 : 16.03.2006, 16:12:38 ip »
Vielä on muutama hahmo lähettämättä ja allekirjoittanut pyytää anteeksi. Sinun hahmosi on lähes valmis, tässä parhaillaan näpyttelen sitä loppuun. :)
Riikka Kauppi
Nörtti, papupata.

Riffi

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #47 : 20.03.2006, 15:57:31 ip »
VARALLE MAHTUU!

Tällä hetkellä varalla on 2 miestä ja 2 naista, saa ja kannattaa ilmoittautua varalle.
Riikka Kauppi
Nörtti, papupata.

Riffi

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #48 : 20.03.2006, 22:08:17 ip »
Pelipaikalle saa saapua perjantaina 18.00 ->
Riikka Kauppi
Nörtti, papupata.

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #49 : 20.03.2006, 22:10:44 ip »
Duupaduu.. Päiviä neljä jäljellä.


asia yksi:

Yleisinfosta taisi unohtua mainita mutta pelipaikalle voi saapua jo perjantaina. Pelinjohto pyrkii saapumaan paikalle itse kello 18.00 aikoihin. Tosin viivästyminen on mahdollista meistä johtumattomista syistä.

Perjantaina on ohjelmassa kevyttä paikan proppailua ja enemmän tai vähemmän periodia viihdettä.


Asia kaksi:

Mikäli Postilaitos sen sallii niin huomenna Streffeillä voit ostaa itsellesi sen odotetun hihamerkin. Tarkka hinta selviää kunhan laskua vilkaisen. Ota mukaan 3 e pitäisi riittää.


Ei muuta. Pysykää housuissanne ja jos teiltä vielä puuttuu hahmo, kontaktit tai joku muu oleellinen tieto että pystyt suinkaan eläytymään ensi lauantaina niin pudota mailia.
Mikko Heikura

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #50 : 21.03.2006, 15:03:46 ip »
Siinä ne nyt sitten on.Eli suunnitelman mukaan saavun tänään Streffeille heti auton saatuani (yleensä 18.30-19.30)

Täällä merkkejä tullaan myymään tylyn ynseään (tm) hintaan 3 e kappale. Ja Erikoistarjouksena..  tasarahalla eli kuudella eurolla (6) saat peräti kaksi! (huom hintaa korjattu, syy alla)

nähkäämme siellä. Ottakaa tasarahat kun ei minulla ole vaihtirahaa pahemmin kuitenkaan.

Ei huolta vaikka ette pääsisi paikalle. Merkkejä saa pelipaikalta ihan yhtä lailla samaan hintaan.

kolme päivää vielä.. kestelkää.
Mikko Heikura

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #51 : 22.03.2006, 12:17:49 ip »
Korjaus..


Merkkien lasku tuli josta pienellä matemaattisella toiminnalla havaittiin että hinta yhdelle merkille olikin korkeampi. Eli tästä syystä joudumma nostamaan merkin hintaa kolmeen euroon kappale.

Pahoittelen tapahtunutta. Onneksi olen saanut rahaa vain yhdestä merkistä :)
Mikko Heikura

Nemmi

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 1
  • Profiili
  • Sähköposti
Launtain saapumisesta...?
« Vastaus #52 : 22.03.2006, 15:53:14 ip »
He-hei!

Mietimme Sinttu-tytön kanssa, että milloin pitää la olla paikalla. Yrittänyt löytää infoa asiasta, mutta en ole löytänyt tai mennyt vain silmien ohi..

Eli, monelta viimeistään pitää olla lauantaina pelipaikalla ja monelta pelin olisi määrä alkaa..?


-Emmi-

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #53 : 22.03.2006, 17:24:03 ip »
Yleinen info on lähetetty pelaajille jossa kerrottiin että yhdeltä  eli 13.00 pitäisi lauantaina olla paikalla. Josko moinen info ei teille ole tullut niin ilmoittakaa niin laitamma tulemaan.

Itse asiassa voisimme laittaa tulemaan joka tapauksessa.
Mikko Heikura

Riffi

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #54 : 22.03.2006, 17:28:49 ip »
Ja tässä tulee mahdollisesti viimeinen info ennen peliä.

Pelinjohto poistuu koneelta perjantaina johonkin aikaan, eli älkää yrittäkö tavoittaa pelinjohtoa sähköpostilla enää perjantaina. Käyttäkää puhelinta! Riffi: 044-5645881, Mikki 050-3014201

Pelipaikalle saapuminen:

Pelipaikallahan oli syytä olla klo. 13.00. (Ellei muusta sovittu pelinjohdon kanssa.) OLKAA AJOISSA! Pelipaikalle on tulossa yhteensä noin 60 henkeä, joten se joka tulee myöhässä, saa paljon pahoja katseita ja mahdollisesti jopa myös lumipesun tai jotain muuta kivaa. Se, että ”ei peli kuitenkaan ala ajoissa.” Ei ole oikeasti syy olla myöhässä. Peli alkaa kun kaikki on valmista ja kestää alkamishetkestä n. 10 tuntia.

Kehoitamme pelaajia saapumaan paikalle ajoissa, jolloinka pystytte keskenänne ryhmissänne keskustelemaan asioista ja ehdimme briiffata briiffausta tarvitsevat pelaajat ja ryhmät.

Seuraavaksi rakkaat pelaajat on kyse kyydityksistä.

Kuten ennenkin, pelinjohto pyrkii järjestämään ulkopaikkakuntalaisille kyydin junalta/bussilta/lentokoneelta pelipaikalle. Pelaajien kyydityksiä ei ole laskettu budjettiin, joten olisimme kiitollisia jos varaisitte n. 2 e suuntaan bensoja varten. Teitä ei välttämättä hae pelinjohto, vaan on mahdollista, että joku toinen pelaaja noukkii teidät omalla autollaan hyvää hyvyyttään.


Ensimmäiseksi:
OULULAISET! Hankkikaa kyytinne itse, kommunikoikaa foorumilla, soitelkaa toisillenne. Pelinjohto ei ala järjestämään paikkakuntalaisten kyydityksiä pelipaikalle.

Toiseksi:
Kaipaamme pelaajia jotka ovat valmiita hakemaan (pe ja la) TAI viemään (sunnuntaina) ulkopaikkakuntalaisia junalle/bussille/lentokentälle. Näillä näkymin on laskelmissa ainakin 5 erillistä satsia mitä pitäisi hakea ja tähän mennessä siis tätä ei ole edes kyselty. (Peliin on tulossa n. 20 pelaajaa muualta kuin Oulusta.) Ilmoittakaa halukkuudestanne osoitteeseen marsinsota@oiei.fi Ilmoittakaa oletteko valmiita kuskaamaan minä päivinä ja montako reissua. Rahat kynitte matkustajilta.

Kolmanneksi:
EI OULULAISET!
Olkaa ystävällinen ja ilmoittakaa pelinjohdolle milloin kyytinne on Oulussa, perjantaina vai lauantaina, monelta ja missä (juna-asema/ bussiasema/ lentoasema). Jos ilmoitat, että samalla kyydillä tulee monta, ilmoita muidenkin nimet. Näin osaamme laskea kyydit oikein. Jos tulette omalla kyydillä, olkaa rauhassa, luotamme, että tulette. Ilmoittakaa myös monelta kyytinne lähtevät sunnuntaina takaisin, jotta saamme järkättyä kyydit takaisin asemalle myös.

Viestin lopussa ajo-ohjeet.

Pelipaikasta:

Pelipaikan lähellä ei ole kauppoja. Lähimpään kauppaan on matkaa n. 10 km. Pelipaikalta löytyy mikro, kahvinkeitin, jääkaappi (x2 + pakastin x2), kattiloita, astioita, liesi, uuni (huono).

Pelipaikalta löytyy sänkyjä, patjoja, peittoja ja tyynyjä, mutta saattaa olla, että ei tarpeeksi (lisäksi ne voivat olla erittäinkin pölyisiä). Eli, suosittelemme, että otatte mukaan makuupussin ja makuualustan, nämä toimivat hyvin myös proppeina pelissä, hahmostanne riippuen.

Pelipaikalta löytyy myös suihku ja saunat ja sauna tullaan lämmittämään lauantai iltana. Pyydämme yhä huomioimaan, että ihmisiä pelipaikalla todellakin on n. 60 henkeä. ÄLKÄÄ LOTRATKO VETTÄ! Lämmintä vettä tulisi riittää muillekin kuin ensimmäiselle 15:sta saunojalle.

Sanginjoen leirikeskuksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Saapuessanne pihaan, vasemmalla on rakennus jossa on sauna + PJ koppi. (Ja PJ koppi meinaa sitä, että sinne ei ole kenelläkään mitään asiaa ilman PJ:n lupaa.)

Vasemmalla on rakennus joka on osittain IN-game ja osittain OFF-game. Tähän rakennukseen roudaatte OFF-game tavaranne. Ovesta kun astutte sisälle, oikean puolimaisen oven takana on IN-game tila. Eli elkää menkö sinne. Vasemmalla on off-game. Keskiovi, emme tiiä onko se IN vai OFF vielä, mutta se varmaan ilmenee teille pelipaikalla. Kaikki OFF-game tilat merkitään selkeästi lapuilla.

Sitten päärakennus, päärakennus on in-game. Älkää tuoko päärakennukseen off-game tavaroita, poikkeuksena mahdolliset maskeeraukset jotka suoritetaan WC tiloissa. Maskeerauksen jälkeen, nätisti sitten pakkaatte maskit pois ja viette ne takaisin off-game tilaan. Jos hahmonne on jo paikalla, voitte tuoda päärakennukseen nyssäkän tai toisenkin, joka hahmollanne voisi olla mahdollisesti mukana. On suositeltavaa ottaa joku nyssäkkä mukaan, kuitenkin lähes kaikilla hahmoilla on jotain tavaraa ollut mukana kun ovat matkalle lähteneet. Eli siis, vaatetta tms.

Pelimateriaalit löytyvät myös pelipaikalta koneilta, joten jos unohdatte ottaa mukaan, ei hätää. Mutta toivomme, että otatte nämä paperilla mukaan, sillä jos kaikki pelaajat haluaa lukea koneelta matskuja, siinä menee tunteja.

Tupakointi:

Tupakkapaikka on nuotiokatoksen luona, ette voi missata sitä. Se on iso katos.

Pelin jälkeen:

Osat joutuvat lähtemään pelin jälkeen, ymmärrämme tämän. Mutta ennen kuin poistutte, olisimme kiitollisia jos auttaisitte pelipaikan siivouksessa. Eli, pelipaikalta löytyy takuuvarmasti jotain pikkujuttuja jossa voitte auttaa ja se ei vie aikaanne enempää kuin 10 minuuttia, mutta kun kymmenen ihmistä tekee kymmenen minuuttia hommia, niin tämä auttaa jo huomattavasti pelipaikan siivouksessa. Kaivakaa siis esille Riffi joka antaa teille jonkun homman hoidettavaksi.

Unohdimme tästä mailista ihan varmasti jotain todella tärkeää, joten jos jokin asia jäi mielenpäälle, olkaa ystävällinen ja pistäkää mailia osoitteeseen marsinsota@oiei.fi ja me vastaamme kysymykseen.

AJO-OHJEET SANGINJOEN LEIRIKESKUKSEEN
Oulun keskustasta:

Ajetaan kohti OYSia. Seuraa tienviitoissa sairaala-merkkejä (punainen risti), näin saavut Kajaanintielle. Ajetaan OYSin ohi kohti risteystä jossa lukee vasemmalle kääntyvässä viitassa Myllyoja ja lähdetään ajamaan kohti Myllyojaa. Matka jatkuu aina siihen risteykseen saakka, missä on Haapalehdon Shell ja tuosta risteyksestä käännytään oikealle. (jatkuu tähdellä merkitystä tekstistä)

Moottoritieltä:

Moottoritieltä noustaan rampille, josta pääsee Kuusamontielle. Pohjoisesta tullessa tämä ramppi on heti seuraava siitä missä lukee Kaijonharju/Toppila, etelästä tullessa seuraava siitä missä lukee Keskusta/Sairaala.)
Noustaan rampista, käännytään kohti Kuusamoa. Ajetaan Kuusamontietä kunnes tulee oikealle osoittava tienviitta, jossa lukee Myllyoja ja käännytään sinne. (jatkuu tähdellä merkitystä tekstistä)

* Tietä ajetaan noin 7 kilometriä eteenpäin, kunnes tulee tienviitta, jossa lukee ”Sanginjoki 24” ja tästä käännytään vasemmalle Tätä tietä ajetaan suoraan noin 8 km jonka jälkeen oikealle tulee mustapohjainen viitta jossa valkoisella lukee ”Sanginjoen leirikeskus”.

Lisäksi havainnoillistava piirros:

http://www.ouka.fi/nuoriso/lomakkeet/word-lomakkeet/SJ_KARTTA.rtf

Ajo-ohjeiden lähde on Oulun kaupungin nuorisoasiankeskuksen nettisivut:
http://www.ouka.fi/nuoriso/tilat/leirikeskukset.html
Riikka Kauppi
Nörtti, papupata.

Ryuugan

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 115
  • MSN Messenger - jonne_karila@hotmail.com
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #55 : 26.03.2006, 18:14:23 ip »
Kiitokset pelinjohdolle mainiosta pelistä, ja tunnepitoisimmasta hahmosta ikinä. Angstipoika elää ja voi hyvin.

Kuvia löytyy: http://photobucket.com/albums/d9/kehno/Jonenn%20kuvat%20Marsin%20sota%20replay/
-Jonne Karila-

"We'll give you complete creative control"

Tarantella

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 365
  • Profiili
  • Sähköposti
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #56 : 26.03.2006, 20:41:39 ip »
Jees, kivaa oli, kiitos. Kuulette vielä varmaan tarkempaa selitystä joskus myöhemmin. Sitä odotellessa katselkaa kuvia.
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri

Waltro

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 169
 • Henkisten traumojen tuottaja vuodesta 2000
  • MSN Messenger - waltro@msn.com
  • Profiili
  • http://www.waltrodom.com
  • Sähköposti
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #57 : 26.03.2006, 22:11:14 ip »
Kiitosh, kiitosh, kiitosh. Samoin oli paras fiilistelyhahmoni tähän mennessä. Kyyneleet virtasi ja suru valtasi. Pelottaakkin saattoi ;)
Valtteri Niskavaara, sotanorsu ja Rollowoodin ehta karpaasi.

"Demonit INC suosittelee ruotsalaista palapeliä"

Icirtus

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 44
  • MSN Messenger - jukka.jaaskela@gmail.com
  • Profiili
  • http://p1.foorumi.info/phl/index.php
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #58 : 26.03.2006, 22:51:11 ip »
Näin, larppi on ohi. Ja tässä on varsin koomainen olo vielä, mutta olen onnellinen lapsi.

Peli oli minulle jo aika mones, mutta poikkeava minulle, koska olen pienen kaupungin kasvatti, ja nyt sentään kykenin Ouluun asti larpittamaan. Peli oli mahtava ja sain uusia visioita pelin toteutukseen ja muutenkin oli aivan uudenlainen kokemus minulle. Kiitoksi pelinjohdolle!

Peli oli mahtava:
Lainaus käyttäjältä: "Icirtus @ IRCnet"
14:40 <@Icirtus> Propit oli komeita
14:40 <@Icirtus> pelaajat osasi pelata
14:40 <@Katoya> Kiva että oli kivaa
14:40 <@Icirtus> Upea tunnelma
14:40 <@Icirtus> Mukavia poikia
14:40 <@Icirtus> nättejä tyttöjä
14:41 <@Icirtus> Kaurapuuro oli vähän pahaa
14:41 <@Icirtus> Menen heti uudestaan kun uusi larppi tulee oiei:lta


En osaa muuta sanoa enää, kiitoksia vielä todella paljon! Eniten paras peli ikinä!

-Jukka Jääskelä a.k.a Icirtus
Jukka "IHKUPUPU" Jääskelä

PHL:n Kotisivut!

Danju

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 415
  • Profiili
MARSIN SOTA REPLAY 25.3.2006, Sanginjoki, Oulu (OIEI ry)
« Vastaus #59 : 27.03.2006, 12:23:49 ip »
Kiitokset pelinjohdolle ja pelaajille. Oli mukavaa :)  
lyhyesti ja ytimekkäästi

-Gunilla Swedum-
Karoliina Kemppainen

OIEI:n
Webmaster 2011-2013
Puheenjohtaja 2010
Sihteeri 2008-2009