Kirjoittaja Aihe: Rolli ry esittää: Kauhea Halloween 1.-3.11. Rovaniemellä  (Luettu 925 kertaa)

laalaa

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 159
    • Profiili
Rolli ry järjestää Halloween-viikonlopun jäsenilleen ja muillekin. Luvassa työpajoja, mökkielämää, saunomista, mahdollisia metsäseikkailuja ja vaahtokarkkeja nuotiolla.
Suunnitellut työpajat/aktiviteetit:
Valokuvaussessio Pilkkeelle. - Lavastetaan mahdollisia peliskenaarioita eri hahmoilla jne.
Maskeeraushommia - Maskeerataan ainakin valokuvaussessiota varten.
Mitä tarvitaan larpin järjestämiseen ja onnistumiseen? - Keskustellaan, tehdään kaavioita, piirretään, maalataan, lähetetään savumerkkejä. Mitä tahansa, mitä tarvii hyvään larppiin.
Muita juttuja saa ehotella, tämä on tämmönen vapaamuotoinen asia missä kaikki saa tuoda itsensä esille ja pitää haluamiansa työpaja-asioita.

Osallistumismaksu 3€, maksetaan paikanpäällä käteisellä. Maksulla katetaan kahvi- ja muut tarjoilut.

Paikkana toimii Joutolammen eräkämppä Norvajärvellä. Sinne on Rovaniemeltä matkaa noin 20km. Autolla pääsee lumitilanteesta riippuen pihaan. Jos ei pääse, niin kävelymatka ei ole kovin pitkä (alle 1km).

Paikalla on sänkypaikkoja noin 10:lle, puusauna, huussi ja mahdollisesti sähköt. Sähköjen olemassaolo tarkistetaan ennen viikonloppua vielä.
Paikka on myös keskellä Metsähallituksen Mottimetsä-metsää. Siellä saa siis tehdä mitä haluaa (kyllä, mitä haluaa, lakien puitteissa tosin). Eli jos jollakin on erityishinku pitää esim. näin rakennat korsun-työpajan, se onnistuu. Luovuus saa siis kukoistaa.

Tapahtumaan saavat osallistua kaikki, ekat saa sänkypaikan. Loput majoitetaan joko lattiamajoitukseen tai kaupunkiin larppaajien sohville.

Lisää infoa ja muuta saa joko täältä tai maililla rollihalli (Ö) gmail.com
Laura Halvari
Miksi aavikolla ei voi kasvaa sieniä?