Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Yksi lautanen vähemmän, herra: 25.04.2014 - 26.04.2014

Kirjoittaja Aihe: "Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins" 25.-27.4.2014  (Luettu 2621 kertaa)

kraah

 • Administrator
 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 109
  • Profiili
Häröpallo productions presents:

”Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins”


Sukulaiset ja tuttavat kokoontuvat Wallcroftin talvihuvilalle juhlistamaan nuoriherra Martinin ja neiti Estherin kihlajaisia. Syrjäisen sijainnin vuoksi vieraat saapuvat paikalle jo edellisenä päivänä, ilahduttavalla rekikyydillä, ollakseen ajoissa seuraavan päivän juhlallisuuksia varten.

Yö on synkkä ja myrskyinen. Tuuli ulvoo nurkissa ja vieraat pyörivät pedeissään. Huoneen ulkopuolelta kuuluu askeleita.
Kuka käytävällä liikkuu? Ehkä joku muukaan ei saa unta.

Aamulla vieraat heräilevät huoneissaan. Viereisestä huoneesta kantautuu iloista neitojen rupattelua. Kaikki odottavat innolla juhlia.
Mutta mitä päivä tuokaan tullessaan?


”Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins” on klassinen ”Whodunit?”-tyylin (http://en.wikipedia.org/wiki/Whodunit) mysteerinratkaisupeli. Peli sijoittuu viktoriaaniseen Englantiin 1800-luvun loppupuolelle. Pelissä tapahtuu murha, jonka selvittämiseen kaikki hahmot voivat halutessaan osallistua. Hahmoissa on kuitenkin reilusti muutakin sisältöä ja peli painottuu vahvasti juonittelun ja ihmissuhdepelaamisen puolelle. Peli ei ole huumoripeli, mutta toivomme, että pelaajat lähtevät pelaamaan kuin klassista dekkaria, pieni pilke silmäkulmassa, ilman rautakankia ruumiinonteloissa.

Peli pidetään Sanginjoen leirikeskuksessa lauantaina 26.4.2014 (Huomaa muuttunut aika!). Pelaajien täytyy kuitenkin saapua paikalle jo perjantaina 25.4, ottakaa tämä huomioon ilmoittautuessanne. Pyrkikää ottamaan työvuoroistanne selvää ennen ilmoittautumista tai ilmaiskaa epävarmuutenne selkeästi. Pelissä on tilaa kahdellekymmenelle mysteerinnälkäiselle pelaajalle. Pelimaksun suuruus määräytyy myöhemmin.

Pelin teille tarjoilevat Susanna Veijalainen ja Hanna Puolakka. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut voi osoittaa Hovimestari herra H.Hipkinsille osoitteeseen herrahipkins@gmail.com.

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AVATTU!

Ilmoittautumiset vastaanottaa herra hovimestari H. Hipkins osoitteessa herrahipkins@gmail.com. Mikäli peliin tulee enemmän ilmoittautumisia kuin pelissä on hahmoja, pelinjohto varaa oikeuden valita sopivimmat pelaajat rooleihin. Muistakaa siis panostaa vaatimattoman ilmoittautumislomakkeemme täyttämiseen. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.3.2013 saakka.Viestinne otsikoksi asettakaa "Ilmoittautuminen Etunimi Sukunimi".

Nimi:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Kotipaikka:
Pelikokemus:

Oletko valmis tulemaan pelipaikalle jo perjantaina 25.4.?

Erikoisruokavaliot ja allergiat (väännä meille rautalangasta, minkälainen kasvissyöjä olet ja mitä ainetta et kestä edes nähdä pelipaikalla):

Millaista hahmoa haluaisit pelata:

Millaista hahmoa ehdottomasti et halua pelata:

Valitse seuraavista mieluisin vaihtoehto. Mikäli haluat, voit valita useamman, mutta laita ne numerojärjestykseen (1 = mieluisin 2 = seuraavaksi mieluisin, jne.). Vinkkivinkki: jos vihaat näistä jotakin, jätä se kokonaan pois.
A. Juonittelu. Parasta on, kun pääsee puhumaan itsensä pois pulasta ja mielellään muut tilalle. Haluan selvitä voittajana monimutkaisista juonikiemuroista ja tykkään aiheuttaa hämminkiä, mielellään jäämättä siitä kiinni.
B. Romantiikka. Sama se, kuka tappoi kenet ja millä, kunhan saan heittäytyä romantiikan pyörteisiin ja eläytyä intohimoisesti tunnepitoiseen peliin.
C. Fiilistely. Päänsisäinen pelaaminen on ystäväni ja vihjeiden etsintä ja juoniminen turhaa häiriötä omille ajatuksilleni. On mukavaa saada olla rauhassa.
D. Toiminta. Mieluiten jätän turhat juonimiset muille ja keskityn olennaiseen, eli tekemiseen. Kaipaan peliltäni vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
E. Pulmanratkaisu. Muista ihmisistä viis. Kunhan pääsen hieromaan aivonystyröitäni, etsimään vihjeitä ja ratkomaan kaikenlaisia ongelmia ja pulmia, olen enemmän kuin tyytyväinen.
F. Ihmissuhteet (perhe, yms.). Romantiikka ei ole niin välttämätöntä. Tärkeintä on, että hahmollani on läheisiä ihmisiä, oli ne sitten perhettä tai rakkaita ystäviä. Myös hyvät vihamiehet ja monimutkaiset ihmissuhdekiemurat ovat tervetulleita.
G. Draama. Olen metapelaaja, en päänsisäinen fiilistelijä, ja eniten saan irti siitä, kun pääsen tekemään peliä muille. Olen kova järjestämään kohtauksia ja huutokonsertteja, tai mitä milloinkin tarvitaan.

Haluatko/voitko olla NPC tai henkilökuntaa? Huom: myös henkilökunnan pelaajat saavat täysimittaiset hahmot.

Onko joku, kenen kanssa et halua pelata? Määrittele. (Esim: “En halua pelata parisuhdetta Herra X:n kanssa, en halua pelata ollenkaan Neiti Y:n kanssa.”)

Muita terveisiä pelinjohdolle:

« Viimeksi muokattu: 12.01.2014, 16:41:12 ip kirjoittanut kraah »
Hanna Puolakka
Älkää säätäkö päätänne, vika on todellisuudessa.

Tarantella

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 362
  • MSN Messenger - firafury@hotmail.com
  • Profiili
  • http://smg.photobucket.com/albums/v689/Firafury/
  • Sähköposti
Vs: "Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins" 25.-27.4.2014
« Vastaus #1 : 12.01.2014, 18:49:52 ip »
Ilmoittautuminen avattu! Otamme ilmoja vastaan 30.3. asti. Tervetuloa :]
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2016 rahastonhoitaja.

Kuvia.

GiiGi

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 294
  • Profiili
Vs: "Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins" 25.-27.4.2014
« Vastaus #2 : 13.05.2014, 21:48:59 ip »
Elisa H.:n kuvat pelist:
https://picasaweb.google.com/101750979719162504496/HerraHipkins?authkey=Gv1sRgCKCl68b4xvbJfA

"Mainitkaa kuvaaja jos tahotte, muokatkaa jos siltä tuntuu ja jos ette saa ladattua jotaki koneelle laadulla jolla haluatte ni kysykää multa erikseen."
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015