Kirjoittaja Aihe: Jäsenkirje 2014  (Luettu 738 kertaa)

GiiGi

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 294
    • Profiili
Jäsenkirje 2014
« : 11.03.2014, 14:03:44 ip »
Tämä on OIEI ry:n vuosittainen jäsentiedote, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme jäsenille. Tämän jäsentiedotteen sisältö koskee tulevia pelejä ja muuta toimintaa sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.

1. JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT VUODELLE 2014


Jäsenmaksu

OIEI:n jäsenmaksu on tänäkin vuonna 5 euroa, ruokakunnille 10 e. Maksathan sen mahdollisimman pian!  Jäsenmaksun voi maksaa OIEI:n omissa peleissä tai jossain muussa OIEI:n tapahtumassa jäsenvastaava Hanna Puolakalle. Jäsenmaksun voi myös maksaa suoraan OIEI:n tilille FI2380001670507384. Maksun viestiksi jäsenmaksu+oma nimesi.

Lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi :

Sukunimi:
Etunimet:
Syntymävuosi:
Kotipaikka:
Email:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2013?: kyllä/ei

Jäsenedut

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2014 jäsenkortilla.
OIEI:n jäsenenä saa tällä hetkellä jäsenetuja seuraavista liikkeistä:

- Pilailu-Puoti "Pilis" (Kauppurienkatu 34): -10% peruukit, naamarit, maskeeraus (ei piilarit), -5% asut, asusteet (hatut yms.)
- Suomen Kampaamotarvike Oy (Rautatienkatu 20): -10% hiuskosmetiikasta ja tarvikkeista
- Nappi Kikka Design Ateljee Oy (Pakkahuoneenkatu 18): -10% yli 10 €:n ostoksista
- Public House Graali (Saaristonkatu 5): 1€ alennusta Crowmoor- sekä vaihtuvasta Koff-hanasta
- Fantasiapelit Oulu (Rautatienkatu 10): -10% alennusta yli 20€:n ostoksista

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.
Matkakorvaukset

Oulussa asuva OIEI:n jäsen voi myös saada matkakorvauksia pelimatkoille, jotka suuntautuvat yli 50 kilometrin päähän Oulusta. Matkakorvauksen määrä lasketaan seuraavalla tavalla: matkakulut+pelimaksu / 4. Matkakorvausta voi kuitenkin saada korkeintaan 20 euroa. Matkakorvausta vastaan hakijan täytyy toimittaa hallitukselle kirjallisena tapahtumaraportti pelimatkasta sekä selvitys matkan kuluista sekä pelimaksusta. Jos samalla pelireissulla oli useampi jäsen, riittää että yksi osallistuneista palauttaa tapahtumaraportin. Kustakin korvaushakemuksesta päättää hallitus tapauskohtaisesti. Tapahtumaraportin voi toimittaa hallituksen sähköpostilistalle hallitus(at)oiei.fi. Matkakorvaushakemukset toimitetaan allekirjoitettuna rahastonhoitaja Susanna Veijalaiselle. Matkakorvaushakemuksen ja tapahtumaraporttipohjan löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

Varasto ja kirjasto

Jäsenten käytössä on laaja proppivarasto, josta löytyy vaatteita, astioita, ensiapuvälineistöä, taisteluvarusteita sekä muuta larppaajille hyödyllistä tavaraa. Lista ja kuvia varastolle olevista tavaroista löytyy OIEI:n internet-sivujen Varasto-osiosta. Varasto sijaitsee Limingantullissa ja avaintenhaltijoina toimivat varastovastaavat Markku Peltoniemi ja Tero Säkkinen, varasto(at)oiei.fi.
Jäsenten käytössä on myös larp-kirjasto, josta voi lainata larppaamista sivuavia kirjoja ja lehtiä. Kirjasto sijaitsee tällä hetkellä yhdistyksen varastolla. Tarkemmat tiedot lainattavasta materiaalista löydät foorumilta. Kirjastosta löytyy muun muassa pelin kirjoittamista ja järjestämistä tukevia teoksia sekä käsityöoppaita. Kokoelmia kartutetaan jatkuvasti lisää, ja ehdotuksia uusista hankinnoista ottaa vastaan kirjastonhoitaja Viivi Junno, tiedottaja(at)oiei.fi

2. TULEVAT TAPAHTUMAT

OIEI:n tulevia pelejä:

25.4. Yksi lautanen vähemmän, herra Hipkins
24.5. Hotelli ja Casino Lé Meridien
16.8. Hotelli Kujerrus

OIEI:n tapahtumat eivät suinkaan rajoitu larppeihin, vaan järjestämme myös paljon muuta toimintaa:

S-treffit:

Joka maanantai klo 18 eteenpäin kokoonnutaan S-treffien merkeissä Kaijonharjun nuorisotalolle (Kalevalantie 5) keskustelemaan ja viettämään aikaa, pelaamaan biljardia tai tanssimaan historiallisia tansseja. Mukaan ovat tervetulleita tutustumaan myös OIEI:hin kuulumattomat jäsenet, joten tuo kaverisikin mukaan tutustumaan toimintaamme!

K-treffit:


Joka kuukauden toinen tiistai kaikki 18-vuotta täyttäneet ovat tervetulleita Public House Graaliin istumaan iltaa K-treffeille. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja oleskelua. Seuraavat K-treffit ovat 11.3. ja 8.4. Tervetuloa!

Alajaostot:

Tanssialajaosto Louhen Korpit pitää historiallisten tanssien harjoituksia S-treffeillä. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi ennen tanssinutkaan! Historialliset tanssit ovat helppoja ja nopeita oppia. Seuraavat tanssikerrat: 24.3., 7.4., 21.4. Tanssia tarjolla siis joka toinen viikko!

Jäsenistön mielenkiinnon mukaan kokoonnutaan aika ajoin myös soittamaan historiallista tai muuta larppeihin sopivaa musiikkia sekä ompelemaan ja tekemään muita larppeihin sopivia käsitöitä tulevia pelejä silmälläpitäen.

Tarkempia tietoja tulevista peleistä ja muista tapahtumista löytyy OIEI:n foorumilta.

3. OIEI VERKOSSA


OIEI:n kotisivuilta löydät muun muassa tietoa tulevista tapahtumista, kuvia menneistä peleistä sekä lomakepankin, josta löytyy tärkeitä lomakkeita niin pelinjohtajille kuin muullekin jäsenistölle. Kotisivuja päivitetään koko ajan, joten jos uusia ideoita tulee, niin niistä voi kertoa foorumilla!

Foorumilta löytyy tarkempia tietoja tulevista tapahtumista sekä esimerkiksi kattava lista Oulun seudulla olevista hyvistä pelipaikoista ja muita vinkkejä larppaajille. Foorumilla on luettavissa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Foorumia ajantasaisempaa keskustelua käydään nykyisin OIEI:n Facebook-sivulla. (www.facebook.com/groups/oiei.ry) Facebookissa voi vinkata tulevista tapahtumista niin Oulussa kuin muuallakin tai avata keskusteluja larppaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.  

Myös OIEI:n sähköpostilistoille liittyminen kannattaa. Niiden kautta saat tietoa tulevista peleistä suoraan omaan sähköpostiisi, mikäli et halua seurata Facebookia tai foorumia. Käytössämme on kaksi sähköpostilistaa: "larp", joka on larppi-ilmoittelua varten, sekä "lista", joka on yleinen ja vapaamuotoinen keskustelulista. Larp-listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa. Lista on moderoitu, joten viestit tulevat listalle pienellä viiveellä. Lista-listalle taas voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Kaikki larp-listalle lähetetyt viestit menevät suoraan myös lista-listalle, joten jos liityt lista-listalle, sinun ei tarvitse tilata larp-listaa erikseen.
Listoille voi liittyä netissä:
http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi (larp) ja  
http://oiei.fi/mailman/listinfo/lista_oiei.fi (lista).

Jos listojen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä webmaster(at)oiei.fi.

4. TIEDOKSI PELINJOHTAJILLE

OIEI:llä on käytössä kaikille pelinjohtajille yhteinen budjettipohja. Kaikkien pelien ja muiden tapahtumien (sekä alustavat että toteutuneet) budjetit tulee tehdä tälle valmiille pohjalle. Kulukorvaukset haetaan tuttuun tapaan kulukorvauslomakkeella. Budjettipohjan ja kulukorvauslomakkeen löydät OIEI:n internet-sivujen Lomakkeet -osiosta.

Peleihin ja tapahtumiin liittyviä polttoainekuluja maksetaan ajetun reitin mukaan 20snt/kilometri. Ajosuunnitelma sekä toteutuneet ajot tulee selvittää alustavan ja toteutuneen budjetin liitteenä. Lisätietoja foorumilla Hallitus tiedottaa 2014 -alueella.


Kannustaaksemme pelinjohtajia palkitsemaan entistä enemmän kovaa työtä tekeviä apulaisia, on pelinjohtajien virkistäytymisraha muutettu työryhmän virkistäytymiseksi. Jatkossa koko työryhmällä (pelinjohtajan lisäksi esimerkiksi siivousvastaava, kuski, keittiönakki...) on käytössä tuttu 10 euroa/henkilö vapaavalintaiseen virkistystoimintaan tai ruokailuun.


Yhdistyksen uusi väritulostin on myös pelinjohtajien käytettävissä peliin kuuluvien printtien tulostukseen. Mikäli haluat tulosteita peliprojektiasi varten, ota yhteyttä rahastonhoitaja Susanna Veijalaiseen, rahasto(at)oiei.fi.


Budjetin laatimisessa sekä muissa käytännön asioissa pelinjohtajia avustaa hallituksen pelivastaava Viivi Junno, pelivastaava(at)oiei.fi.

5. OIEI:N KEVÄTKOKOUS


OIEI:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Kaijonharjun nuorisotalolla (Kalevalantie 5) maanantaina 24.3. klo 18.30.
Muistathan tulla paikalle päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista!

Nähdään peleissä ja muissa tapahtumissa!
Terveisin,
OIEI:n hallitus 2014
Anna-Maija Räihä, puheenjohtaja
Hanna Puolakka, VPJ, jäsenvastaava
Elina Väänänen, sihteeri
Susanna Veijalainen, rahastonhoitaja
Viivi Junno, tiedottaja, pelivastaava, kirjastovastaava
Juuso Vattulainen, S-treffivastaava
Jenni Ronkainen
Tero Säkkinen, varastovastaava

Hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta hallitus(at)oiei.fi
« Viimeksi muokattu: 10.10.2014, 16:32:42 ip kirjoittanut GiiGi »
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015