Kirjoittaja Aihe: Hay Fever, 28.6.2014 Sanginjoella  (Luettu 1726 kertaa)

Danju

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 415
    • Profiili
Hay Fever, 28.6.2014 Sanginjoella
« : 20.04.2014, 14:27:05 ip »
Honey Bum Bum istui ikkunan vieressä ja katseli uusia rakennekynsiään. Kello oli jo kymmenen, eikö heidän pitäisi kohta jo olla täällä? Bum Bum vilkaisi ikkunasta tielle ja sen jälkeen uutta mallikansiotaan. Hän oli etsinyt kaikki kauneimmat kuvansa ja tehnyt uuden kansion erityisesti ohjaajaa ja tuottajaa varten. Tämä päivä tulee olemaan se päivä, josta kaikki saa alkunsa, kuinka mahtava tarina siitä tuleekaan. Pienen kylän lähikuppilan tytöstä maailmanluokan tähdeksi. Kyllä, tämä tulisi olemaan Bum Bumin päivä.   

****
Ohjaajan blogi 28.6.2014

Tätäkö tämä nyt on? Olen jo pullon puolessa välissä ja todellisuus vuotaa edelleen läpi tajuntaan. Viisi vuotta kouluja ja nyt olen jumissa tekemässä jotain kakkoslaadun tositeeveetä Alabamassa. Kaikki löytyy: nappeja nappaileva kuvausryhmä, hermoja koettelevat kohtaamiset paikallisten junttien kanssa ja “tähdet”, joiden jatkuva valitus ja suuruudenhulluus rapauttavat hitaasti mielenterveyttäni. Nyt painan deleteä ja kirjoitan oikean päivityksen. Näkemiin minä, terve taas viihdeteollisuuden kätyri.

Maisema vaihtuu pakun kiitäessä pitkin Alabaman maanteitä. Ilma on täynnä kostean kesäpäivän hajuja: kasvua, bensaa ja mätää. Punaiset silmät täynnä tyhjyyttä, epätoivoa ja hetkittäistä pahoinvointia tuijottavat auton ikkunoista sen pysähtyessä vihdoin vanhan maatalon pihaan. On aika ryhtyä töihin.

------------

Hay Fever
28.6.2014
Sanginjoen leirikeskus
Pelimaksu: TBD
Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.5.2014

Mitä tapahtuu kun maatilan rauhaa tulee rikkomaan kaupungista tullut Huutokaupan metsästäjien -kuvausryhmä? Sykkiikö sydämesi grillaamiselle, banjolle ja Nascarille?

Peli on kesäinen sekoitus tositeeveetä, junttimeininkiä ja Alabamalaisen pikkukaupungin idyliä. Pelinkirjoitusta ovat innoittaneet muunmuassa Huutokaupanmetsästäjät, Big Tips Texas, True Detective, Preacher ja jäätee. Peli pelataan lauantaina. Pelipaikalle saa saapua perjantaina ja sieltä täytyy poistua sunnuntaina. Perjantaina propataan ja grillataan. Sunnuntaina siivotaan ja grillataan.

Huomio! Vaikka peli lähdemateriaalista johtuen on jossain määrin humoristisella otteella kirjoitettu, se sisältää myös dramaattisia elementtejä ja näin ollen suositamme, että pelaajat ajattelevat hahmoja oikeina ihmisinä eivätkä ylivedettyinä parodioina. Pelijohto pyrkii myös kirjoittamaan hahmot tässä hengessä.

Alla ilmoittautumislomake joka lähetetään osoitteeseen
punkeroproductions@gmail.com

Nimi:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Kotipaikkakunta:
Pelikokemus:
Erikoisruokavaliot ja relevantit sairaudet:
Haluatko/voitko tarvittaessa pelata NPC:tä:

Millaista hahmoa haluat pelata?
Millaista hahmoa et halua pelata?
Onko olemassa joku pelaaja jonka kanssa et halua pelata?
Entä joku jonka kanssa haluaisit mielellään pelata?
Kerro lyhyesti (parilla sanalla tai lauseella) millaisia ajatuksia pelimainos sinussa herättää.
Onko sinulla jotain erityistaitoja? Osaatko soittaa banjoa? Omistatko avolava-auton? Osaatko toimia osana kuvausryhmää?
Muuta?

Pelinjohtajanne:

Karoliina “Ero” Kemppainen

Kukka-Maaria “Punk” Hautamäki
kukka.hautamaki@gmail.com
0405746573

Karoliina Kemppainen

OIEI:n
Webmaster 2011-2013
Puheenjohtaja 2010
Sihteeri 2008-2009