Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Malesian Tiikeri - Koppana: 09.08.2014

Kirjoittaja Aihe: Malesian Tiikeri – Duhkhan saari, 9.8.2014, Koppanassa  (Luettu 1922 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Vuosi 1856, elokuu

Merirosvolaiva 'Malesian Tiikeri' purjehti päällikkönsä Sahrizan johdolla Bengalin lahdella, päämääränään päästä Andamanin meren yli Malesiaan. Sahrizan hyvä ystävä, intialainen suurkauppias Dragon Idris, oli joutunut Englannin Itä-Intian kauppakomppanian hampaisiin. Sahriza oli lähtenyt pelastamaan ystäväänsä Intian Mormugaosta molempien laivojensa voimalla. Brittihallinto oli kuitenkin päässyt laivoineen Sahrizan joukkojen perään, minkä johdosta Malesian Tiikeri oli lähtenyt harhauttamaan vihollisjoukkoja, varmistaakseen kakkoslaiva 'Sarawikin Helmen' paon. Sahrizan haavoittuessa pakotilanteessa oli Malesian Tiikeriä ohjaamaan tullut kakkoslaivan kapteeni Ayala, joka oli taidoillaan saanut britit eksytettyä vaikeakulkuisessa, sumun verhoamassa ja karikkoisessa Miekka-solassa. Solan jälkeen laiva oli piiloutunut sumuun, haavoittuneiden hoitoa varten. Salakavalasti vuorovesi oli kuitenkin vanginnut laivan tyveneen, lähelle pahamaineista Duhkhan saarta. Lähetettyään kaatuneet toverinsa Varunan hämärään huomaan, suuntasivat merenkävijät katseensa kohti saaren rantoja. Juomaveden ja ruuan puute pakottivat osan heistä astumaan pelastusveneeseen ja kääntämään kokan kohti vehreää maisemaa.Itämaan ja meren uskomuksia ja eksotiikkaa sisältävä liveroolipeli pelataan 9.elokuuta 2014 Koppanan leirikeskuksessa Oulunsalossa (lisätietoja pelipaikasta osoitteessa http://www.ouka.fi/oulu/nuoret/leirikeskukset ). Pelipaikalla saa yöpyä perjantaista sunnuntaihin. Peli koostuu tunnelmoinnista, pienestä actionista, lateksi- ja boffosapeleista sekä piilukkopistooleista. Peliin mahtuu 20 pelaajaa + muutama npc ja hahmot ovat sekä enemmän että vähemmän merirosvollisia. Pelimaksuarviosta lisää alempana.

Ilmoittautuminen peliin on auki. Viime vuonna ilmoittautuneilla on etuoikeus vanhoihin hahmoihinsa (tästä lisää alla!). Peli täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, hahmojen sukupuolijakauma huomioiden.HOX! Pelinjohto lähettää sähköpostia jokaiselle viime vuonna peliin osallistuneelle ja heillä on etuoikeus vanhoihin hahmoihinsa. Vanhoilla pelaajilla on aikaa uusia ilmoittautumisensa 30.kesäkuuta asti. Pelinjohto pyytää mitä nöyrimmin ilmoittamaan myös sen, mikäli edellisen vuoden pelaaja ei pääse peliin. Viime vuonna ilmoittautuneiden ei tarvitse erikseen täyttää ilmoittautumiskyselyä uudelleen, jollei pelaaja erikseen tahdo. Muistattehan kuitenkin päivittää mahdolliset ruokavalio- ja allergia-tilanteenne!

Viime vuonna peli jouduttiin perumaan pääpelinjohtaja-Niinan sairaalaan joutumisen vuoksi. Tänä vuonna Niina on ollut fiksu ja ottanut jo valmiiksi tuekseen ihmisiä, jotka voivat pitää pelin myös ilman Niinaa mikäli tällainen tilanne jostain syystä uusiutuisi, vaikka moinen onkin hyvin, hyvin epätodennäköistä!Ilmoittautuminen peliin on auennut!

Ilmoittautuminen liveroolipeliin Malesian Tiikeri – Duhkhan saari:

Pelissä tulee olemaan noin 20 hahmoa, joista osa on merirosvoja ja osa muualta tulonsa hankkivaa väestöä. Pelin merirosvohahmot ovat enemmänkin idealistisia merirosvoja, kuin että tappaisivat, ryöstäisivät ja raiskaisivat huvikseen ja aina tilaisuuden tullen. Vuonna 1856 merirosvojen aikakausi oli jo hiipumassa ja pelin rosvojoukko on lainsuojattomia merenkävijöitä brittien vallan, Englannin Itä-Intian kauppakomppanian ja omien poliittisten kahnauksien tai mielipiteidensä vuoksi. Heidän päätarkoituksensa on tulla toimeen, mihin kuitenkin sisältyy myös muiden laivojen (varsinkien brittien) valtaamista ja upottamista. Hahmojen on tarkoitus ammentaa merirosvouden aatetta henkisen minän ja ulkoisen käytöksen malleissa. Muut pelissä olevat hahmot ovat intialaisia, osa ylimystöä, osa normaalia kastia erikoisin vivahtein.

Peli on avoin kaikille, sekä kokeneemmille että aloitteleville pelaajille. Alle 16-vuotiaalta pelaajalta tarvitsemme huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos peli kiinnostaa, muttet ole koskaan aikaisemmin larpannut, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä ilmoittautuminen (ja mahdolliset lisäkysymykset) osoitteeseen malesiantiikeri.larp@gmail.com

Ilmoittautuessa mainitse:

Nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Pelikokemus:
Allergiat, sairaudet:

Millaista hahmoa haluaisit pelata?
Millaista hahmoa huomaat usein pelaavasi, tarkoituksella tai tahattomasti ja tahdotko jotain muuta?
Mitä ominaisuuksia et halua hahmoosi?
Onko sinulla jonkinlaisia taitoja tai kykyjä, joita voisit pelissä hyödyntää tai esitellä?
Oletko valmis pelaamaan parisuhdetta?

Valitse seuraavista:
Haluatko pelata mieluiten a) merirosvoa b) jotain muuta c) ei väliä
Haluatko mieluummin a) ratkoa b) himmailla c) ei väliä x) rommia

Haluatko ennemmin NPC-roolin kuin pelaajahahmon?


Viime vuonna ennen pelin peruuntumista OIEI:n hallitus ehti hyväksyi pelipudjettimme, jossa pelimaksuksi oli määritelty 5e/OIEI:n jäsen ja 10e/ei jäsen. Esitämme saman budjetin tänäkin vuonna, mutta muutaman euron heittoa pelimaksussa saattaa olla.

Vanhojen pelaajien ilmoittautumisen uusiminen päättyy 30.6.
ja
Uusien pelaajien ilmoittautuminen päättyy 13.7.
Hahmojako julkaistaan ja hahmot lähetetään viikolla 29!

terv. PJ- Niina Kouva
Niina Kouva

GiiGi

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 294
  • Profiili
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015