Kirjoittaja Aihe: Jäsenkirje 2015  (Luettu 1376 kertaa)

GiiGi

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 294
    • Profiili
Jäsenkirje 2015
« : 16.03.2015, 23:46:21 ip »
Tämä on OIEI ry:n vuosittainen jäsentiedote, joka lähetetään kaikille yhdistyksemme jäsenille. Tämän jäsentiedotteen sisältö koskee tulevia pelejä ja muuta toimintaa sekä tietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista.1. JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT VUODELLE 2015Jäsenmaksu


OIEI:n jäsenmaksu on tänäkin vuonna 5 euroa, ruokakunnille 10 euroa. Maksathan sen mahdollisimman pian, viimeistään 30.4. mennessä. Sen jälkeen suoritetaan jäsenrekisterin puhdistus ja kaikki jäsenmaksun maksamatta jättäneet poistetaan rekisteristä. Jäseneksi voi kuitenkin liittyä uudelleen koska tahansa sen jälkeen.

Jäsenmaksun voi maksaa OIEI:n omissa peleissä tai jossain muussa OIEI:n tapahtumassa jäsenvastaava Hanna Puolakalle. Jäsenmaksun voi myös maksaa suoraan OIEI:n tilille FI2380001670507384. Laita maksun viestiksi jäsenmaksu + oma nimesi.Lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:


Sukunimi:

Etunimet:

Syntymävuosi:

Kotipaikka:

Sähköposti:

Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2014? Kyllä/ei


Jäsenedut


Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2015 jäsenkortilla.

OIEI:n jäsenenä saa tällä hetkellä jäsenetuja seuraavista liikkeistä: 


– Pilailu-Puoti "Pilis" (Kauppurienkatu 34): −15 % naamareista, silmikoista, maskeista ja peruukeista, −10 % muista tuotteista
– Suomen Kampaamotarvike Oy (Rautatienkatu 20): −10 % Shot- ja Grimas-tuotteista
– Nappi Kikka Design Ateljee Oy (Pakkahuoneenkatu 18): −10 % yli 10 €:n ostoksista
– Public House Graali (Saaristonkatu 5): 1 € alennusta isosta Karhusta, Crowmoorista sekä vaihtuvasta Koff-hanasta OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.


Matkakorvaukset


Oulussa asuva OIEI:n jäsen voi myös saada matkakorvauksia pelimatkoille, jotka suuntautuvat yli 50 kilometrin päähän Oulusta. Matkakorvauksen määrä lasketaan seuraavalla tavalla: matkakulut + pelimaksu / 4. Matkakorvausta voi kuitenkin saada korkeintaan 20 euroa. Matkakorvausta vastaan hakijan täytyy toimittaa hallitukselle kirjallisena tapahtumaraportti pelistä sekä selvitys matkan kuluista sekä pelimaksusta. Jos samalla pelireissulla oli useampi jäsen, vain yhden osallistuneista täytyy palauttaa tapahtumaraportti. Kustakin korvaushakemuksesta päättää hallitus tapauskohtaisesti. Tapahtumaraportin voi toimittaa hallituksen sähköpostilistalle hallitus(at)oiei.fi. Matkakorvaushakemukset toimitetaan allekirjoitettuna rahastonhoitaja Susanna Veijalaiselle. Matkakorvaushakemuksen ja tapahtumaraporttipohjan löydät OIEI:n internetsivujen lomakkeet-osiosta. Varasto ja kirjasto 


Jäsenten käytössä on laaja proppivarasto, josta löytyy vaatteita, astioita, ensiapuvälineistöä, taisteluvarusteita sekä muuta larppaajille hyödyllistä tavaraa. Lista ja kuvia varastolla olevista tavaroista löytyy OIEI:n internetsivujen varasto-osiosta. Varasto sijaitsee Limingantullissa ja avaintenhaltijoina toimivat varastovastaavat Markku Peltoniemi ja Jenni Ronkainen, varasto(at)oiei.fi. 
Jäsenten käytössä on myös larp-kirjasto, josta voi lainata larppaamista sivuavia kirjoja ja lehtiä.

Kirjasto sijaitsee tällä hetkellä yhdistyksen varastolla, mutta siirtyy myöhemmin keväällä kirjastovastaava Jenna Vikmanin luokse Kaijonharjuun. Tarkemmat tiedot lainattavasta materiaalista löydät foorumilta. Kirjastosta löytyy muun muassa pelin kirjoittamista ja järjestämistä tukevia teoksia sekä käsityöoppaita. Kokoelmia kartutetaan jatkuvasti lisää, ja ehdotuksia uusista hankinnoista ottaa vastaan kirjastonhoitaja Jenna Vikman, tiedottaja(at)oiei.fi2. TULEVAT TAPAHTUMATOIEI:n tulevia pelejä:


18.4. SteamJazz: JazzklubiOIEI:n tapahtumat eivät suinkaan rajoitu larppeihin, vaan järjestämme myös paljon muuta toimintaa:S-treffit:


Joka maanantai kello 18-21 kokoonnumme S-treffien merkeissä Kaijonharjun nuorisotalolle (Kalevalantie 5) keskustelemaan ja viettämään aikaa, pelaamaan biljardia tai tanssimaan historiallisia tansseja. Mukaan ovat tervetulleita tutustumaan myös OIEI:hin kuulumattomat jäsenet, joten tuo kaverisikin mukaan tutustumaan toimintaamme! K-treffit:


Joka kuukauden toinen tiistai kello 19 alkaen kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita Public House Graaliin istumaan iltaa K-treffeille. Luvassa on vapaamuotoista keskustelua ja oleskelua. Seuraavat K-treffit ovat 10.3. ja 14.4. Tervetuloa!Alajaostot:


Tanssialajaosto Louhen Korpit pitää historiallisten tanssien harjoituksia S-treffeillä. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi ennen tanssinutkaan! Historialliset tanssit ovat helppoja ja nopeita oppia. Seuraavat tanssikerrat ovat 30.3. ja 13.4. Tanssia on tarjolla siis joka toinen viikko.

OIEI:n boffotreeniryhmä harjoittelee pehmomiekkailua joka keskiviikko kello 20:00–22:30 Puolivälinkankaan nuorisotalolla (Mielikintie 7). Harjoitukset sopivat kaikentasoisille, joten tule rohkeasti mukaan! Seuraava treenikerta on 25.3.

Keskeneräisten Proppien Kerho kokoontuu joka toinen torstai (tarkkaile foorumia ja Facebookia aikataulumuutosten varalta) kello 17:00–22:00 Tuirantie 15:n kerhohuoneeseen. Tule viimeistelemään kesken jääneet proppisi! Paikalla on talon puolesta muun muassa ompelukone ja saumuri.


Jäsenistön mielenkiinnon mukaan kokoonnumme aika ajoin myös soittamaan historiallista tai muuta larppeihin sopivaa musiikkia sekä tekemään muita larppeihin sopivia käsitöitä tulevia pelejä silmällä pitäen.

Tarkempia tietoja tulevista peleistä ja muista tapahtumista löytyy OIEI:n foorumilta ja Facebookista.3. OIEI VERKOSSAOIEI:n kotisivuilta löydät muun muassa tietoa tulevista tapahtumista, kuvia menneistä peleistä sekä lomakepankin, josta löytyy tärkeitä lomakkeita niin pelinjohtajille kuin muullekin jäsenistölle. Kotisivuja päivitetään koko ajan, joten jos uusia ideoita tulee, niistä voi kertoa foorumilla!

Foorumilta löytyy tarkempia tietoja tulevista tapahtumista sekä esimerkiksi kattava lista Oulun seudulla olevista hyvistä pelipaikoista ja muita vinkkejä larppaajille. Foorumilla on luettavissa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat. 

Foorumia ajantasaisempaa keskustelua käydään nykyisin OIEI:n Facebook-sivulla. (www.facebook.com/groups/oiei.ry) Facebookissa voi vinkata tulevista tapahtumista niin Oulussa kuin muuallakin tai avata keskusteluja larppaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.  Myös OIEI:n sähköpostilistoille liittyminen kannattaa. Niiden kautta saat tietoa tulevista peleistä suoraan omaan sähköpostiisi, mikäli et halua seurata Facebookia tai foorumia. Käytössämme on kaksi sähköpostilistaa: "larp", joka on larppi-ilmoittelua varten, sekä "lista", joka on yleinen ja vapaamuotoinen keskustelulista. Larp-listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa. Lista on moderoitu, joten viestit tulevat listalle pienellä viiveellä. Lista-listalle taas voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Kaikki larp-listalle lähetetyt viestit menevät suoraan myös lista-listalle, joten jos liityt lista-listalle, sinun ei tarvitse tilata larp-listaa erikseen.
Listoille voi liittyä netissä: 
http://oiei.fi/mailman/listinfo/larp_oiei.fi (larp) ja  
http://oiei.fi/mailman/listinfo/lista_oiei.fi (lista).

Jos listojen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen webmaster(at)oiei.fi. 4. MUISTUTUKSEKSI PELINJOHTAJILLEOIEI:llä on käytössä kaikille pelinjohtajille yhteinen budjettipohja. Kaikkien pelien ja muiden tapahtumien (sekä alustavat että toteutuneet) budjetit tulee tehdä tälle valmiille pohjalle. Kulukorvaukset haetaan tuttuun tapaan kulukorvauslomakkeella. Budjettipohjan ja kulukorvauslomakkeen löydät OIEI:n internetsivujen lomakkeet-osiosta. Peleihin ja tapahtumiin liittyviä polttoainekuluja maksetaan ajetun reitin mukaan 20 snt/kilometri. Ajosuunnitelma sekä toteutuneet ajot tulee selvittää alustavan ja toteutuneen budjetin liitteenä. Lisätietoja löydät foorumilta Hallitus tiedottaa 2015 -alueelta. Budjetin laatimisessa sekä muissa käytännön asioissa pelinjohtajia avustaa hallituksen pelivastaava Viivi Junno, pelivastaava(at)oiei.fi. 5. OIEI:N KEVÄTKOKOUSOIEI:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Kaijonharjun nuorisotalolla (Kalevalantie 5) maanantaina 30.3. klo 18.30.


Muistathan tulla paikalle päättämään yhdistyksen tärkeistä asioista! 

Nähdään peleissä ja muissa tapahtumissa!

Terveisin
 OIEI:n hallitus 2015
,

Anna-Maija Räihä, puheenjohtaja
Johanna Verhiö, VPJ, varajäsenvastaava
Elina Väänänen, sihteeri
Jenna Vikman, tiedottaja, S-treffivastaava, kirjastovastaava
Susanna Veijalainen, rahastonhoitaja
Hanna Puolakka, jäsenvastaava
Viivi Junno, pelivastaava
Juuso Vattulainen, varajäsen

Hallituksen tavoittaa sähköpostiosoitteesta hallitus(at)oiei.fi
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015