Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • K K Kievari: 05.06.2015 - 06.06.2015

Kirjoittaja Aihe: Kultaisen Kolmikärjen Kievari 2.0, 5.-6.6., Rovaniemi  (Luettu 1883 kertaa)

Tarantella

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 365
    • Profiili
    • Sähköposti
Kievarin hämärä kietoi asiakkaat hellävaroen viittaansa ja kätki heidän kasvonpiirteensä toisilta. Sali oli suuri ja hämyisä, valoa toivat vain pari ikkunaa ja sytytetyt kynttilät. Tämä sopi hyvin hieman salaperäisemmillekin puuhille - kaikki kievarin asiakkaat kun eivät halunneet tehdä asioitaan jokaisen läsnäolijan tiettäväksi. Nämä olivat tavallista levottomampia aikoja. Maantierosvot, sudet, pimeyden olennot ja, mikä pahinta, veronkantajat, vaanivat pahaa-aavistamatonta matkalaista. Kievarissa nämä huolet saattoi kuitenkin heittää hetkeksi syrjään ja nauttia kaikessa rauhassa maukkaasta ruoasta, kuohuvasta oluesta sekä kodikkaan mukavasta majoituksesta.

Pieni joukkio tuoreita seikkailijoita oli matkannut jo useamman päivän Pohjoistietä pitkin kohti etelää ja lähestyi nyt viimein kievaria. He olivat kuulleet paikasta paljon tarinoita - niinpä sekä heidän mielialansa että odotuksensa olivat korkealla.
“Seikkailut saavat alkunsa juurikin tämänkaltaisissa paikoissa!” Tanin sanoi, tutkastellen kievarin julkisivua hyväksyvästi. Sitten hän astui ystävineen sisään kievarin ovesta ja antoi salin lämmön, äänien ja tuoksujen virran tulvia ylitseen.

---------

Halajaako mielesi tunnelmallista turinointia bardien laulua ja soittoa kuunnellessa vai vetääkö veresi ennemmin rehvakkaaseen rehentelyyn toisten tosimiesten ja -naisten kanssa, olutkolpakoiden kolahtaessa pöytään kerta toisensa perään? Molempia on tarjolla Kultaisen kolmikärjen kievarissa, eikä hauskuus todellakaan tähän lopu.

Kievari avaa ovensa perjantai-iltana - tule siis kanssamme nauttimaan talon vilskeestä ja vilinästä yön yli, aina lauantai-iltaan asti. Voit levätä matkan rasituksista ja yöpyä kievarin mukavissa makuusaleissa, mutta ei mikään estä sinua tulemasta vasta lauantaina viettämään vapaapäivääsi mukavassa seurassa, kievarin hyvän ruoan ja juoman parissa. Tule avoimin mielin, sillä koskaan ei voi tietää, missä jännittävä seikkailu vain odottaa löytäjäänsä!

-----

Rovaniemen live-roolipelaajat ry yhdessä Oulun interaktiiviset eläytyjät ry:n kanssa järjestää helposti lähestyttävän liveroolipelin Leirikarin leirikeskuksessa Rovaniemellä 5.-6.6.2015. Liveroolipeli sijoittuu fantasiamaailmaan ja on uudistettu versio kesällä 2012 pelatusta Kultaisen Kolmikärjen Kievarista. Tässä pelissä pyrimme tuulettamaan väsähtäneitä käsityksiä kalastajavaimoista ja urheista lohikäärmeentappajasotureista. Pitsinnypläystä on tarjolla myös miehille, eikä mikään estä naisia tarttumasta miekkaan. Aloittelijaystävällisyydestään huolimatta pelissä on tarjolla vaativampiakin hahmoja kokeneille pelaajille.

Peli kestää perjantai-illasta lauantai-iltaan, peliin on mahdollista osallistua joko pe-la tai pelkästään lauantaina. Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat pelaajat! Jos osallistuit vuoden 2012 peliin, ei hätää - tästä pelistä löytyy sinulle aivan varmasti uutta ja ihmeellistä pelattavaa.

Mitä?
Fantasiaa nostalgisessa majatalomiljöössä

Missä?
Leirikarin leirikeskuksessa Rovaniemellä

Milloin?
5.-6.6.2015

Kuka?
Rovaniemen live-roolipelaajat ry (Rolli) ja Oulun interaktiiviset eläytyjät ry (OIEI)
Pääpeejinä hääräävät Laura, Nessu ja Janne.

Kenelle?
Kaikille yli 14-vuotiaille. Tätä nuoremmat saavat osallistua huoltajansa kanssa.

Hinta?
Vielä selvityksen alla, alle 20€ kuitenkin.

Mitä maksuun sisältyy?
Larppiin osallistuminen, joko perjantai-iltana ja lauantaina tai vain lauantaina. Molempina päivinä on tarjolla lämmin ateria, lauantaiaamuna lisäksi kevyt aamiainen. Yöpymiset (pe-su) ja sauna kuuluvat hintaan.

Bonus!
Jos larppaaminen kiinnostaa mutta uusi maailma epäilyttää, ei huolta! Tarjoamme erityisesti uusille ja myös vanhoille larppaajille mahdollisuuden työpajailuun hahmojen elävöittämisen ja proppaamisen merkeissä. Näitä työpajoja järjestetään Rovaniemellä ja Oulussa.

Uudet nuoret larppaajat ovat hyvin tervetulleita tutustumaan Rolliin ja pelinjärjestäjiin esimerkiksi Rolli-kahveille (parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 17.00 Rovaniemen pääkirjaston nuorten tiloissa. Kahveista ilmoitetaan myös täällä: https://www.facebook.com/rolliry ). Myös vanhemmat ovat tervetulleita larppaamaan meidän kanssamme!

Tuntuuko larpissa joskus siltä, ettei hahmollasi ole enää järkevää syytä olla paikalla, muttet oikein voi poistuakaan? Tarjoamme larpissamme mahdollisuutta ‘non-stoppailuun’ - voit siis pyytää hahmoa, joka ei ole korvaamaton osa juonta ja joka voi näin ollen vapaasti lähteä kievarista, jos se tuntuu loogiselta. Varaamme tällaisia larppaajia varten hahmoja, joiden saappaisiin he voivat hypätä vanhan hahmon poistuttua paikalta. Näitä hahmoja varten pyrimme myös varaamaan tarvittavat propit. Otamme peliin myös fiilistelyhahmoja eli voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja viihtymään kievarin asiakkaana ilman mitään suurempia juonikuvioita ja suunnitelmia.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kuitenkin kysellä paikkoja pelinjohdolta.

Lisätietoja voi kysellä vaikka täältä: rolli.pelit(Ö)gmail.com.
« Viimeksi muokattu: 05.05.2015, 10:47:12 ap kirjoittanut Tarantella »
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri