Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Malesian Tiikeri - Heimoveljet: 03.07.2015 - 05.07.2015

Kirjoittaja Aihe: Malesian Tiikeri 2 - Heimoveljet, 3.-5.7.2015 Lännenrannan leirikeskus, Raahe  (Luettu 2521 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Malesian Tiikeri 2 - Heimoveljet

Vuosi 1856, syyskuun alku

Kaksi viikkoa sitten merirosvolaiva 'Malesian Tiikeri' purjehti päällikönsä Sahrizan johdolla pois Duhkhan saaren hämyiseltä rannalta. Painajaisina merirosvojen unissa esiintyvä Duhkha painui horisonttiin, kun laiva otti kokan kohti kotisatamaa. Valitettavasti Malesian Tiikerin matkareitille tuli odottamattomia esteitä brittilaivaston luoman uhan muodossa, minkä johdosta merirosvolaiva joutui poikkeamaan suunnitellulta kurssilta.

Serasan, Pohjois-Natunan eteläisin asuttu saari, oli vasta alkanut toipua Hollannin Itä-Intian Kauppakomppanian miehityksen alle jäämisestä. Serasanin alkuperäisheimo, pääkallonmetsästäjistä polveutuva dayak-kansa (rauhallisia maanviljelijöitä ja tilallisia, toisin kuin esi-isänsä), oli alistettu Hollannin mahdin alle, aina Hollannin Itä-Intian Kauppakomppanian kaatumiseen asti. Nyt, eräs toinen kärkkyvä suurvalta, oli iskenyt kylmät kyntensä Natunan hedelmällisiin saariin, aloittaen verkkojensa punomisen hitaasti mutta varmasti.

Serasanin kutsuva syli huusi turvaa pakenevalle laivalle, veti vietellen ahneita puoleensa ja kumisi puiden lehvissä surullisena oman heimonsa nimeä. Kuinka paljon saattavat veljet ja sisaret loukata toisiaan, ennen kuin Etelä-Kiinan meren vapaus hävitään?


_____________________________________________

Itämaan ja meren uskomuksia ja eksotiikkaa sisältävä liveroolipeli pelataan 3.-5.heinäkuuta 2015 Lännenrannan leirikeskuksessa Raahessa (lisätietoja pelipaikasta osoitteessa http://www.raahe.fi/nuoriso/lannenranta ). Pelipaikalla saa yöpyä perjantaista sunnuntaihin. Peli koostuu tunnelmoinnista, pienestä actionista, lateksi- ja boffosapeleista sekä piilukkopistooleista. Peliin mahtuu 28 pelaajaa joista 14 hahmoa on Malesian Tiikerin ensimmäisen osan jatkavia + muutama npc. Hahmot ovat enemmän ja vähemmän merirosvollisia. Pelimaksuarviosta lisää alempana.

Ilmoittautuminen peliin aukeaa maanantaina 1.5.2015. (Hyvää Vappua!) Viime vuonna Malesian Tiikerin miehistön jäseniä pelanneilla on etuoikeus vanhoihin hahmoihinsa, tästä lisää alla! Peli täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, hahmojen sukupuolijakauma huomioiden. Pelinjohtaja pitää kuitenkin veto-oikeuden pelaajavalinnoissa itsellään ja tuppaa suosimaan aloittelevia pelaajia.

______________________________________________

Pelissä tulee olemaan 28 hahmoa, joista osa on merirosvoja ja osa muualta tulonsa hankkivaa kantaväestöä tai uudismaalaisia.

Vaikka peli on jatko-osa ja siinä on jatkavia hahmoja, on jokainen hahmo pelinjohtajistolle tärkeä ja pyrimme viimeiseen asti tarjoamaan jokaiselle pelaajalle tasapuolisen mielekkään pelikokemuksen. Meille jokainen hahmo on yhtälailla tärkeä, oli tämä sitten jatkava hahmo tai uusi. Koska merirosvojen hahmot ovat ensisijaisesti edellisosassa olleita, on uusille pelaajille hahmoja jaossa ensisijaisesti sekä kantaväestöstä että uudismaalaisista.

Huom.: Pelin merirosvohahmot ovat enemmänkin idealistisia merirosvoja, kuin että tappaisivat, ryöstäisivät ja raiskaisivat huvikseen ja aina tilaisuuden tullen. Vuonna 1856 merirosvojen aikakausi oli jo hiipumassa ja pelin rosvojoukko on lainsuojattomia merenkävijöitä brittien vallan, Englannin Itä-Intian kauppakomppanian ja omien poliittisten kahnauksien tai mielipiteidensä vuoksi. Heidän päätarkoituksensa on tulla toimeen, mihin kuitenkin sisältyy myös muiden laivojen (varsinkien brittien) valtaamista ja upottamista. Hahmojen on tarkoitus ammentaa merirosvouden aatetta henkisen minän ja ulkoisen käytöksen malleissa. Samalla asenteella kirjoitetaan myös pelin muut hahmot.

Peli on avoin kaikille, sekä kokeneemmille että aloitteleville pelaajille. Alle 16-vuotiaalta pelaajalta tarvitsemme huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos peli kiinnostaa, muttet ole koskaan aikaisemmin larpannut, ota rohkeasti yhteyttä!

______________________________________________

HOX! Pelinjohto lähettää sähköpostia jokaiselle viime vuonna peliin osallistuneelle ja kertoo mitkä hahmot jatkavat ja muuta knoppitietoa. Sähköpostia saatte ennen ilmoittautumisen avautumista, joten toivottavasti kaikki ovat sitten selvillä edellispelin hahmojensa mahdollisesta mukanaolosta :)

Vanhoilla pelaajilla on aikaa uusia ilmoittautumisensa 31.toukokuuta asti. Pelinjohto pyytää mitä nöyrimmin ilmoittamaan myös sen, mikäli pelaaja ei pääse jatkamaan hahmollaan. Osa hahmoista voi olla tämän pelin ajan "syrjässä", odottamassa mahdollista kolmatta osaa, mikäli pelaaja estyy peliin tulemasta. Kaikkien hahmojen kohdalla tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä laiva kuin laiva vaatii tietyt miehistön jäsenet toimiakseen. Mikäli jatkavasta pelaajasta ole kuulunut mitään 1.6. aamuna, annetaan hahmo uudelleen jakoon.

Ilmoittautumisaika peliin päättyy kokonaisuudessaan 14.6.2015 ja sitä seuraavana päivänä pelaajat saavat hahmojaon ja proppausohjeet. Hahmot pyritään viimeiseen asti lähettämään pelaajille ennen juhannusta, mutta viimeistään hahmoaan voi odotella saapuvaksi 21.6.2015. Kysyä saa kaikesta askarruttavasta asiasta ennen sitä.

Jos peli tulee hyvin nopeasti täyteen, suljetaan ilmoittutuminen kokonaan jo 31.toukokuuta (jolloin hahmojako ja proppausohjeet lähtevät 1.6.), mutta hahmojen lähetyspäivämäärään tämä ei vaikuta.
______________________________________________


Ilmoittautuminen liveroolipeliin Malesian Tiikeri – Heimoveljet:

HOX! Tärkeää tietoa pelin aikatauluista! Pelinjohtotiimi tahtoo tarjota osalle pelaajista larpin kaksipäiväisenä, jolloin osa pelaajista (ilmoittautumisen ja oman pääsemisen mukaan) aloittaisi pelin jo perjantai-iltana 3.7. ja yöpyisi pelissä in game. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että vastaat lopullisen harkitusti ilmoittautumisen kysymykseen omasta peliin pääsemisestäsi. Perjantain aloitus koskee ensisijaisesti edellisen pelin jatkavia hahmoja (jatkavat pelaajat ovat saaneet sähköpostilla ilmoituksen jatkavista hahmoista) ja osaa uusista hahmoista. Pelin hahmot kuuluvat kolmeen eri kansaan: merirosvoihin, dayak-alkuasukkaista polveutuneeseen heimoon ja Britannian Itä-Intian Kauppakomppanian jäseniin. Perjantain aloitus on kokonaisuudessaan merirosvojen pelaajille ja osalle alkuasukkaista. Aikaisemmalla pelialoituksella on tarkoitus lähteä hievenen hiitaammin ja tunnelmoinnin ja ryhmäytymisen kautta liikkeelle. On oletettavaa, että perjantaina aloittavien peli alkaisi alkubriiffi sisällyttäen klo. 19-22 välisenä aikana. Pelissä on mahdollisesti paikkaa uusillekin merirosvojen pelaajille, mutta näiden pelaajien tulee pystyä aloittamaan peli jo perjantaina. Mikäli käy kuitenkin niin, että ennemmistö perjantaialoitukselle suunniteltujen hahmojen pelaajista ei pysty aloittamaan peliä jo perjantaina, aloitamme pelin kaikkien hahmojen kohdalla lauantaina 4.7.

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset sähköpostiosoitteeseen: malesiantiikeri.larp@gmail.com

Pelin ilmoittautuminen on auki!

Ilmoittautuessa mainitse:

Nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Pelikokemus:
Allergiat, sairaudet:
Pääsetkö aloittamaan pelin perjantaina 3.7. vai lauantaina 4.7. (huomioi, että kaikki pelin merirosvohahmot aloittavat pelin 3.7., ellei jatkohahmon pelaaja ole muuta pelinjohdon kanssa sopinut)?

Millaista hahmoa haluaisit pelata?
Millaista hahmoa huomaat usein pelaavasi, tarkoituksella tai tahattomasti ja tahdotko jotain muuta?
Mitä ominaisuuksia et halua hahmoosi?
Oletko valmis pelaamaan parisuhdetta?

Muodosta seuraavista vaihtoehdoista lause, ottaen jokaisesta kohdasta vain yksi valinta:
a) minä b) muut
a) ajattelen b) toimin c) käsken
a) suojella b) totella c) pelätä
a) minua b) tovereita c) rakastettua d) vihollisia x) rommia

(esim. Minä ajattelen suojella rommia. / Minä käsken totella tovereita. / Muut käskevät pelätä rommia. / Muut ajattelevat totella vihollisia. / Minä toimin peläten minua.)

Haluatko ennemmin NPC-roolin kuin pelaajahahmon?

Muita terveisiä pelinjohdolle (esim. onko sinulla toiveita päästä harjoittamaan pelissä jotain taitoa, huolestuttaako sinua pelissä jokin)?Kiitos ja kumarrus, team Niina Kouva/Heikura, Kouva, Heikura, Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n (OIEI ry) tuella.

ps. pelin facebook-eventti: https://www.facebook.com/events/321004211423806/
« Viimeksi muokattu: 10.05.2015, 08:39:57 ap kirjoittanut Tautou »
Niina Kouva

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Hei!
Korjasin pelimainosta sen verran, että tähdensin hieman tuota edellisvuoden pelaajille lähetettyä viestiä. Jos pelasit vuoden 2014 Malesian Tiikerissä hahmoa, on olisi sinulle pitänyt tulla maili otsikolla: Malesian Tiikeri 2 - Heimoveljet jatkavat hahmot ja ilmoittautumisen uusiminen

Yhteismaililla tarkoitettiin siis tuota sähköpostia. Jollet ole sähköpostia saanut, ole pikimmiten yhteydessä Niina-pelinjohtajaan joko pelin facebook-eventin tai sähköpostin kautta!
Niina Kouva