Kirjoittaja Aihe: Liveroolipeli: Malesian Tiikeri – Serasan 2, Raahe, 9.-11.9.2016  (Luettu 2264 kertaa)

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 140
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Serasan, Etelä-Natunan eteläisin asuttu saari, oli vasta alkanut toipua Hollannin Itä-Intian Kauppakomppanian miehityksen alle jäämisestä. Serasanin alkuperäisheimo, pääkallonmetsästäjistä polveutuva dayak-kansa (rauhallisia maanviljelijöitä ja tilallisia, toisin kuin esi-isänsä), oli alistettu Hollannin mahdin alle, aina Hollannin Itä-Intian Kauppakomppanian kaatumiseen asti. Nyt, eräs toinen kärkkyvä suurvalta, oli iskenyt kylmät kyntensä Natunan hedelmällisiin saariin, aloittaen verkkojensa punomisen hitaasti mutta varmasti.

Järkytys eli vahvana Serasanin syleilyssä, kun saarelaiset olivat johtajansa johdolla sortuneet vakavaan tekoon, joka nyt saattoi maksaa Serasanin asukkaille vapauden lisäksi myös heidän henkensä. Punaiseen verhoutunut, salaperäinen hahmo istui pienellä lautalla, meriveden vaaniessa omiensa perään. Oliko tämä punainen hahmo Sersananin pelastus vai turmio?

Suolaiset tuulet olivat vastikään verhonneet tuoreen morsiamen syleilyynsä, kun dayakin ja englantilaisen liitto oli juhlallisin menoin virallistettu. Tavan mukaan häitä oli juhlittu monta päivää ja häiden loppumisen aattona valmistauduttiin kiitos-seremoniaan, rauhallisesti ja vakaina. Silti rauhallinen ja vakaa ei ollut kansan mieli, kun vanhan pahantekijän hyytävän tuttu lippu oli kulkenut Natunan saaresta saareen, mahdollisesti merkkinä viimein heränneestä huomiosta.


____________________________________________________________________

Uudismaalaisten ja alkuasukkaiden kohtaamisia ja Etelä-Kiinan meren uskomuksia ja eksotiikkaa sisältävä liveroolipeli pelataan 9.-11.syyskuuta 2016 Lännenrannan leirikeskuksessa Raahessa (lisätietoja pelipaikasta osoitteessa http://www.raahe.fi/nuoriso/lannenranta ). Pelipaikalla saa yöpyä perjantaista sunnuntaihin. Peli koostuu tunnelmoinnista, pienestä actionista, kiusallisista tilanteista ja lateksi- ja boffoaseista unohtamatta piilukkopistooleita. Peliin mahtuu 30 pelaajaa, puolet hahmoista on vuonna 2015 Malesian Tiikeri – Heimoveljet –pelissä esiintyneitä dayak-alkuasukkaita ja brittejä oheistuotteineen. Näihin jatkaviin hahmoihin on ensisijainen oikeus niitä vuonna 2015 pelanneille (asian tiimoilta laitellaan vielä sähköpostia). Lisäksi joukkoon mahtuu myös tointa npc-tekijöille. Malesian Tiikeri-sarjassa esiintyneitä Malesian Tiikerin merirosvohahmoja ei tässä pelissä valitettavasti ole.

Ilmoittautuminen peliin aukeaa maanantaina 6.6.2016. Peli täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, hahmojen sukupuolijakauma huomioiden (hahmot on jaoteltu 50%/50% sukupuoleltaan). Pelinjohtaja pitää kuitenkin veto-oikeuden pelaajavalinnoissa itsellään ja tuppaa surutta suosimaan aloittelevia pelaajia.

____________________________________________________________________

Vaikka peli on jatko-osa ja siinä on jatkavia hahmoja, on jokainen hahmo pelinjohtajistolle tärkeä ja pyrimme viimeiseen asti tarjoamaan jokaiselle pelaajalle tasapuolisen mielekkään pelikokemuksen. Meille jokainen hahmo on yhtälailla tärkeä, oli tämä sitten jatkava hahmo tai uusi. Uusille pelaajille on hahmoja jaossa sekä kantaväestöstä että uudismaalaisista.

Peli on avoin kaikille, sekä kokeneemmille että aloitteleville pelaajille. Alle 16-vuotiaalta pelaajalta tarvitsemme huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Jos peli kiinnostaa, muttet ole koskaan aikaisemmin larpannut, ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä esimerkiksi lisäkysymysten muodossa!

____________________________________________________________________

Pelinjohto lähettää sähköpostia jokaiselle viime vuonna peliin osallistuneelle ja kertoo mitkä hahmot jatkavat ja muuta knoppitietoa. Sähköpostia saatte ennen ilmoittautumisen avautumista, joten toivottavasti kaikki ovat sitten selvillä edellispelin hahmojensa mahdollisesta mukanaolosta :)

Ilmoittautuminen peliin sulkeutuu 30.7.2016, minkä jälkeen pelinjohtajisto suorittaa hahmojaon. Tuolloin lähetetetään hahmojen lyhytkuvaukset ja pelin maailmankuvat. Hahmot lähtevät kokonaisuudessaan pelaajille elokuun puolivälissä/-loppupuolella.

Vanhoilla pelaajilla on aikaa uusia ilmoittautumisensa ilmoittautumisajan loppumiseen asti. Pelinjohto pyytää mitä nöyrimmin ilmoittamaan myös sen, mikäli pelaaja ei pääse jatkamaan hahmollaan tai haluaa vaihtaa hahmoa. Osa hahmoista voi olla tämän pelin ajan "syrjässä", odottamassa mahdollista kolmatta osaa, mikäli pelaaja estyy peliin tulemasta. Kaikkien hahmojen kohdalla tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä kylä kuin kylä ja laiva kuin laiva vaatii tietyt miehistön jäsenet toimiakseen. Mikäli jatkavasta pelaajasta ole kuulunut mitään 1.8. mennessä, annetaan hahmo uudelleen jakoon.

Jos peli tulee hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan loppumista täyteen, ilmoittautuminen suljetaan jo aikaisemmin, minkä jälkeen ilmoittautumisia otetaan varasijoille. Hahmojen lähetysaikaan tämä ei vaikuta.

Pelimaksu tulee arviolta olemaan 10-15 euroa (ei oiei:n jäseniltä +5 euroa, lisätietoja OIEI:stä ja jäseneksi liittymisestä www.oiei.fi ), riippuen siitä onko peli kaksipäiväinen ja kuinka monelle. Pelimaksulla katetaan pelipaikan vuokrakuluja, sekä ruoka ja proppikuluja.

____________________________________________________________________

Ilmoittautuminen liveroolipeliin Malesian Tiikeri – Heimoveljet:

HOX! Tärkeää tietoa pelin aikatauluista! Pelinjohtotiimi tahtoo tarjota osalle pelaajista larpin kaksipäiväisenä, jolloin osa pelaajista (ilmoittautumisen ja oman pääsemisen mukaan) aloittaisi pelin jo perjantai-iltana 9.9. ja yöpyisi pelissä in game. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että vastaat lopullisen harkitusti ilmoittautumisen kysymykseen omasta peliin pääsemisestäsi. Perjantain aloitus koskee ensisijaisesti edellisen pelin jatkavia hahmoja (jatkavat pelaajat ovat saaneet sähköpostilla ilmoituksen jatkavista hahmoista) ja osaa uusista hahmoista (ainakin alkuasukkaita). Jos jokaiselle pelaajalle sopii perjantaialoitus, aloitetaan peli kokonaisuudessaan perjantaina. Hahmojakoa tehdessä pelaajaan aloituspäivällä on suuri merkitys.

Pelin hahmot kuuluvat kolmeen eri kansaan: dayak-alkuasukkaista polveutuneeseen heimoon, Britannian Itä-Intian Kauppakomppanian jäseniin ja Alankomaiden Itä-Intian hollantilaisiin. Perjantain aloitus on kokonaisuudessaan alkuasukkaille ja osalle briteistä. Aikaisemmalla pelialoituksella on tarkoitus tarjota pelaajille ryhmäytymistä ja tutustumista omiin ja lähipiirin hahmoihin in game, kun lauantaina puolestaan aletaan sitten pelata niitä ns. virallisia juonia. On oletettavaa, että perjantaina aloittavien peli alkaisi alkubriiffi sisällyttäen klo. 19-21 välisenä aikana. Mikäli käy kuitenkin niin, että enemmistö perjantaialoitukselle suunniteltujen hahmojen pelaajista ei pysty aloittamaan peliä jo perjantaina, aloitamme pelin kaikkien hahmojen kohdalla lauantaina 10.9.

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset sähköpostiosoitteeseen: malesiantiikeri.larp@gmail.com

Ilmoittautuessa mainitse:

Nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Pelikokemus:
Allergiat, sairaudet:
Pääsetkö aloittamaan pelin perjantaina 9.9. vai lauantaina 10.9. (huomioi, että kaikki pelin alkuasukkaat aloittavat pelin 9.9., ellei jatkohahmon pelaaja ole muuta pelinjohdon kanssa sopinut)?

Millaista hahmoa haluaisit pelata?
Millaista hahmoa huomaat usein pelaavasi, tarkoituksella tai tahattomasti ja tahdotko jotain muuta?
Mitä ominaisuuksia et halua hahmoosi?
Oletko valmis pelaamaan parisuhdetta?

Muodosta seuraavista vaihtoehdoista lause, ottaen jokaisesta kohdasta vain yksi valinta:
a) minä b) muut c) me
a) ajattelen b) toimin c) käsken
a) suojella b) totella c) pelätä d) taistella
a) minua b) tovereita c) rakastettua d) vihollisia e) Kuningatarta f) Kuningasta g) rahaa x) rommia
a) (tyhjä) b) puolesta c) vastaan

(esim. Minä ajattelen suojella rahaa. / Minä käsken totella minua. / Muut käskevät taistella rommia vastaan. / Me ajattelemme totella Kuningasta. / Minä toimin peläten minun puolesta.)

Haluatko ennemmin NPC-roolin kuin pelaajahahmon?

Muita terveisiä pelinjohdolle (esim. onko sinulla toiveita päästä harjoittamaan pelissä jotain taitoa, huolestuttaako sinua pelissä jokin)?Kiitos ja kumarrus, Kouva/Heikura, Kouva, Heikura, Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n (OIEI ry) tuella.
Niina Kouva

GiiGi

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 294
  • Profiili
Peli peruttu / siirretty tulevaisuuteen.
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015