Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Kortee, Lammi ja Voronova-larp: 22.04.2016 - 23.04.2016

Kirjoittaja Aihe: Kortee, Lammi ja Voronova 2, 22.-23.4.2016, Oulu  (Luettu 2248 kertaa)

Ruskanoita

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 144
    • MSN Messenger  - kyyhky88@hotmail.com
    • Profiili
Kortee, Lammi ja Voronova 2, 22.-23.4.2016, Oulu
« : 24.02.2016, 00:40:40 ap »
”Sillä ei ole väliä voitatko vai häviätkö, vaan miten laitat syyn jonkun niskoille.” Oscar Wilde

Oletko kiinnostunut asianajotyöstä Oulun metropoliitassa?
Osaatko etsiä ne rivien väliin jääneet vastaukset, joita kysymällä päämiehesi vapautuu rikosepäilyistä?
Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova haluaa uusia vuonna 2012 työskennelleiden kolmen ryhmänvetäjän ja kuuden riviasianajajan työsopimuksen, jonka lisäksi firmaan etsitään kahta tai kolmea uutta työntekijää. Työntekijöitä tarvitaan puolustamaan tavallisia ihmisiä hieman epätavallisemmissa merkeissä. Paikkoja on vapaana myös muutamalle muulle toimihenkilölle, mistä lisää alempana.

Työaika on kaksipäiväinen, työ alkaa perjantaina 22.4.2016 Toppilansaaressa sijaitsevassa asianajotoimistossamme arviolta noin klo. 20:00 ja kestää muutaman formaalin tunnin ajan. Työt jatkuvat seuraavana päivänä, lauantaina suunnitelman mukaan klo. 10:00 ja kestävät arviolta noin kahdeksan tuntia. Aikatauluun voi vielä tulla jonkinlaisia muutoksia suuntaan tai toiseen.

Työajan puitteissa on tarkoitus etsiä porsaanreikiä tiedoista, jotka painavat (ketä sillä hetkellä painavatkaan) pientä ihmistä kohti mahdollista tapauskohtausta vankeutta. Päivien aikana ei ole oikeusistuntoja.

Työsession hinnaksi tulee arviolta noin 10 euroa/työläinen mikäli kuulut Oulun asianajajaliiton kattojärjestöön nimeltä Oulun Internet-aktiiviset Esitelmöijät ry (off-game: Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry, http://www.oiei.fi). Muilta kuin kattojärjestöön kuuluvilta perimme työmaksua 5 euroa enemmän/työläinen. Perjantaina on mahdollista liittyä OIEI ry:n jäseneksi 5 euron hintaan, mikä huomioidaan heti työmaksussa. Tarjolla on myös edellisen työpäivän mukaisesti kaksi uusintatyöpaikkaa (1 miehelle, 1 naiselle) joissa työläisen tulee käyttää autoaan lauantaina 23.4. työpäivän aikana. Tuon työpäivän hintaan tulee autoilijan alennus jolla paikataan autoilijan bensakuluja. Lopulliset kulut varmistuvat johtoryhmän neuvottelujen jälkeen!

Olit sitten vanha tai uusi työntekijä, mainitse työhakemuksessasi erikseen, mikäli omaat ajokortin ja auton ja olet halukas ottamaan myös mahdollisesti tällaisen (sallittuissa rajoissa hämäräperäisen) työtehtävän vastaan. Avoinna myös sihteerin paikka naiselle.

Edellä mainittujen lisäksi lauantaina 23.4.2016 on tarjolla ilmaistyötä useammalle sellaiselle henkilölle, joka on valmis sitoutumaan lyhyempiaikaiseen ja mahdollisesti useampaan työtehtävään kerralla (eli niin kutsutuille ”sivutoimisille henkilöille”).

Työnantaja tarjoaa jokaiselle työläiselle kahvin/teen ja pikkupurtavan työpäivän aikana. Kuten normaalistikin työpaikoissa, lämpimän lounaan kustantaa jokainen itse itselleen ja työpäivään on ajoitettu lounastauko, joka pyhitetään kokonaisuudessaan ruokailua varten. Kauempaa tulleille työntekijöille järjestetään majoitus joko asianajotoimiston tiloissa tai muussa kohteessa. Lauantaina työpäivän päätteeksi on kaikille työntekijöille tarjolla sauna, mistä peritään 2 euron käteismaksu/saunoja paikan päällä.

Työntekijän läsnäolo sekä perjantaina että lauantaina on pakollinen! Asianajajan työtä havittelevilta ei vaadita kannettavaa tietokonetta tai tablettia, mutta se on ehdottomasti eduksi työpäivän aikana. Työpaikalla on internet-yhteys, mutta tietokoneen omistajien kannattaa varautua joko omalla yhteydellä tai omalla verkkokaapelillaan siltä varalta, että tekninen tuki ei saa langatonta internetyhteyttä toimimaan toimistossa juuri tuona päivänä (viimeksi ei kuitenkaan ilmennyt mitään ongelmia). Huomaa, että työpäivän aikana työntekijälle saattaa tulla tarve soittaa joitain puheluita muille työntekijöille tai ulkopuolisille henkilöille ja näistä lyhyistä puheluista tai oman langattoman internet-yhteyden käytöstä ei voi hakea erillistä korvausta.

Lähetä työhakemuksesi Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova:n konttorin sähköpostiosoitteeseen k.l.v.konttori@gmail.com

Työhaku on auki 1.3.16.-27.3.16 välisen ajan. Työntekijäpäätökset, työntekijälista, maailmankuvaus ja viime työpäivän materiaali (mm. oikeusjutut ja niiden lopputulemat) lähetetään työntekijöille 28.-31.3.16 välisenä aikana. Työntekijäkuvaukset (hahmot) ja muu uutta peliä koskeva materiaali lähetetään työntekijöille viimeistään 3.4.16. Lisäksi työpäivään liittyvää uutismateriaalia tulee ilmestymään facebook-eventtiin ja/tai työntekijöiden sähköpostiin kerran viikossa maanantaisin 28.3. alkaen. Näistä materiaaleista saattaa tarkkasilmäinen löytää mahdollisia apuja työpäivän aikana käsiteltäviin tapauksiin. Edellämainittuihin aikatauluihin kuuluu 'force majeure'-vara, mikäli jotain odottamatonta ilmenee.

Otsikoi viestisi asianmukaisesti: TYÖHAKEMUS Oma Nimesi
Kerro hakemuksessa itsestäsi seuraavat asiat:

Nimesi:
Ikäsi:
Puhelinnumerosi:
Kotipaikkakuntasi:
Työkokemuksesi (off game: pelikokemus):
Mahdolliset allergiasi tai muu(t) työpanostukseesi vaikuttava(t) tekijä(t) [ei vaikuta työllistämispäätökseen]:

Kerro meille myös [jos uusit työsuhteesi, vastaa a) kohtaan, jos olet uusi työntekijä, vastaa b) kohtaan!]:

a)
Mikä oli viime työpäiväsi 14.4.2012 status ja haluatko uusia työsuhteesi?
Onko joitain muutoksia mitä toivot tämänkertaiseen työsuhteeseesi?
Onko sinulle jäänyt mieleen jotain, mitä toivoit itsellesi työntekijänä tapahtuneen edellisen työpäivän jälkeen?
Millaisia toiveita sinulla on statukseesi ja työsuhteeseesi liittyen?
Millainen työntekijä et halua olla/millaisia elementtejä et halua työympäristöstäsi löytyvän?

b)
Miksi juuri sinä sopisit työntekijäksi Kortee, Lammi ja Voronovalle?
Pidätkö enemmän kenttätyöstä vai kaipaatko suurempia suunnitelmia? Perustele lyhyesti kantasi.
Millaisia toiveita sinulla on työsuhteeseesi liittyen?
Millainen työntekijä et halua olla/millaisia elementtejä et halua työympäristöstäsi löytyvän?

+

Oletko kykenevä ajamaan omalla autollasi lauantain 23.4. aikana?
Mikäli et pääse meille viralliseksi työntekijäksi, oletko valmis tulemaan ilmaisavustajaksi (off-game: ns. npc-/statistihahmona, ilman pelimaksua)?

Kiitos mielenkiinnostanne!

Heli Karakorpi
Konttori ja reskontra
k.l.v.konttori@gmail.com

___________________________________________________________________

Off-game!

”Rikokset palaavat usein tekijänsä luo.” - Seneca

Mikä: Asianajotoimisto Kortee, Lammi ja Voronova on fiktiiviseen Oulussa sijaitsevaan asianajotoimistoon sijoittuva liveroolipeli, joka leikkii todesta ja tarusta ammennetulla, hieman erikoisella oikeuslaitos-käsityksellä (selvennetään maailmankuvassa) ja paisutellulla Suomi-imagolla. Peli on kirjoitettu  amerikkalaisten lakisarjojen (esim. Good Wife, Kova laki etc.) innoittamana ja hengessä.

Mitä: Tutkimusta ja ihmissoppaa; sekä puolustuksen keräämistä että arkipäivän elämää – maailmaa emme tällä kertaa pelasta, sillä ”Ihminen on pieni maailmankaikkeus.” - Demokritos

Milloin: Perjantaina 22.4.16. ja Lauantaina 23.4.16. Pelaajan läsnäolo molempina päivinä pakollinen. Alkubriiffi pelipaikalla perjantaina arviolta klo. 18-20, aika tarkentuu myöhemmin.

Missä: Oulussa, Toppilansaaressa

Paljonko: Arviolta maksimissaan 10 euroa OIEI:n jäsenille, 15 euroa muille. Lopullinen pelimaksu selviää pelibudjetin hyväksynnän jälkeen. Pelissä on kaksi autollaan liikkuvaa hahmoa, pelissä kuluvaa bensaa korvataan 5 euron pelialennuksella näille kahdelle pelaajalle. Pelimaksulla katetaan pelaajille kahvia/teetä ja purtavaa, sekä tarvikekuluja ja pelinjohdon ja npc:n liikkuvia pelistä johtuvia menoja.

Keille: Yli 18-vuotiaille. Virallisia pelaajahahmoja on tarjolla 12-13 (kysynnän mukaan), NPC-hahmoja on noin viidelle (kysy tarkemmin sähköpostitse). Edellisestä pelistä tutut hahmot pyritään ensisijaisesti tarjoamaan edellisosan pelaajille! Mikäli hahmoja vapautuu, niitä korvataan uusilla hahmoilla ja pelaajilla sen mukaan kuin se pelin kannalta on mahdollista.

Huomaa, että saatat pelissä tarvita pääsyä sähköpostiin tai muutoin internettiin – pelissä on myös yksi yhteiskäytössä oleva kannettava tietokone, mutta oma läppäri on hyödyksi. Pelinjohdolla on tarjota lainaan ainakin yksi miniläppäri ja mahdollisesti tabletti (jos sinulla on tällaiselle tarve, mainitse se ilmoittautuessasi!). Läppärillä/tabletilla voit muun muassa pitää hahmoasi ja pelin muita materiaaleja koko ajan mukanasi. Pelissä voi tulla myös tilanne jossa hahmon tarvitsee soittaa lyhyt puhelu/puheluita jollekin toiselle hahmolle, tällaisia menoja emme valitettavasti voi korvata.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteesta: k.l.v.konttori@gmail.com
Pelin facebook-eventti: https://www.facebook.com/events/1727456974140452/

Tarjoaa: Niina Heikura (tukena ja turvana OIEI ry)
« Viimeksi muokattu: 11.04.2016, 10:57:04 ap kirjoittanut GiiGi »
Niina Kouva