Kirjoittaja Aihe: Foorumin käyttöä koskevat ohjeet (päivitetty 27.3.2012)  (Luettu 6166 kertaa)

Hani

 • Vieras
  OIEI:N FOORUMIN SÄÄNNÖT
  Huom: sääntöjän päivitettäessä muutos tehdään tähän viestiin - välillä on hyvä käydä kertaamassa...

  TÄMÄ EI OLE ANONYYMI FOORUMI
  Kirjoita oikea nimesi signatureesi = ETUNIMI + SUKUNIMI. Tämä ei ole anonyymi foorumi. Jokaisella käyttäjällä on vain yksi tunnus foorumille. Tunnukset, joiden signaturessa ei ole nimeä, poistetaan. Signaturessa noudatetaan hyvää makua!
  Signature tulee näkyä kaikissa viesteissä. Ja jos satut vain hengailemaan täällä etkä ikinä kirjoita viestejä, niin sama koskee myös sinua - ylläpitäjät näkevät kenen tunnus oikeasti on ja että samalla henkilöllä ei ole useaa turhaa tunnusta.

  Nimikirjaimet "H.K". eivät riitä kertomaan kuka viestin takana on. Kaikki eivät tiedä kuka "H. Kähkönen" tai "Hanna K." on ja niitäkin voi olla monta hyvällä mäihällä. Kaikki eivät tiedä kuka "Hanna Kähkönen" on, mutta se riittää kuitenkin personoimaan käyttäjän ihan riittävästi ja olemme kaikki tyytyväisiä. Tietenkin kaikki mahdolliset nimet saa laittaa, jos sellaisia monta omistaa.


  Kerromme jos käytäntö muuttuu.

  FAQ
  Foorumin yläosassa on linkki FAQ-sivulle, josta löydät suomeksi selostettuna vastauksen moneen kysymykseen liittyen foorumin käyttöön. Jos on ongelmia, katso sieltä ensin.
  FAQ-sivulle pääset myös tästä http://oiei.fi/forum/index.php?action=help

  AVATAR
  Avatarin koko on max. 100 x 100 pikseliä. Isomman kuvan foorumi pienentää väkisin noihin mittoihin. Huomioi avatarien tekijänoikeudet. Avarateissa noudatetaan hyvää makua!

  ASIATTOMAT VIESTIT
  Foorumi on moderoitu. Asiattomat viestit poistetaan sen enempää kyselemättä. Jatkuva asiaton käyttäytyminen johtaa tunnuksesi poistamiseen.

  YLEINEN NETIKETTI
  Älä kirjoita isoilla kirjaimilla. Kirjoita suomea. Mieti onko kirjoituksessasi mitään järkeä. Kunnioita kanssakeskustelijoita. On suositeltavaa lainata (Quote) osa vastattavasta postista.

  KIELLETYT AIHEET
  Täällä foorumilla ei keskustella politiikasta tai uskonnosta eikä myöskään laittomuuksista.

  ONGELMIA?
  Suuntaa kysymyksesi foorumin palstalle OIEI VERKOSSA -> ONGELMAT

  Jos haluat vaihtaa tunnustasi (esim. vanha oli ihan tyhmä) tai häipyä koko foorumilta ja poistaa tunnuksesi, ota yhteyttä foorumin ylläpitäjiin.

  :!: HOX: Muista suojata sähköpostiosoitteesi myös foorumilla!

  Tämä on Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n keskustelufoorumi. Keskustelun olisi hyvä pysyä jossain rajoissa yhdistyksen toimintaan liittyvänä. No-life-osiossa tosin sallitaan kaikki Suomen lain ja hyvän maun (määrittelykysymys...) rajoissa.
  [/list]
  « Viimeksi muokattu: 26.03.2012, 23:10:59 ip kirjoittanut GiiGi »

  Hani

  • Vieras
  Foorumin käyttöä koskevat ohjeet (päivitetty 16.12.2006)
  « Vastaus #1 : 03.07.2006, 13:20:02 ip »
  TÄMÄ EI OLE ANONYYMI FOORUMI

  Kirjoita oikea nimesi signatureesi = ETUNIMI + SUKUNIMI
  . Tämä ei ole anonyymi foorumi. Jokaisella käyttäjällä on vain yksi tunnus foorumille. Tunnukset, joiden signaturessa ei ole nimeä, poistetaan. Signaturessa noudatetaan hyvää makua!
  Signature tulee näkyä kaikissa viesteissä. Ja jos satut vain hengailemaan täällä etkä ikinä kirjoita viestejä, niin sama koskee myös sinua - ylläpitäjät näkevät kenen tunnus oikeasti on ja että samalla henkilöllä ei ole useaa turhaa tunnusta.
  Kerromme jos käytäntö muuttuu.

  Lue myös muut foorumin säännöt kohdasta "Uutiset"