Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Väärän lipun alla -larp: 07.12.2018 - 09.12.2018

Kirjoittaja Aihe: Väärän lipun alla, 8.12.2018, Kaijonharjun nuokkari  (Luettu 4544 kertaa)

GiiGi

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 294
    • Profiili
OIEIn pikkujoulupeli vuonna 2018! Ilmo auki syyskuun loppuun saakka!


Hylkiö, yhteiskunnan vihollinen, tappaja, kurkunleikkaaja, murhaaja, kaappari, merten kauhu, merirosvo - heitä on kutsuttu läpi aikojen erilaisin tavoin, mutta aina pelolla, kauhulla, ihastuksella ja osin kunnioituksella. Oman vapautensa luojia, tasa-arvoisia keskenään - vaarallisia valtaeliitin loppumattomalla varallisuudella hankitulle hallintokoneistolle. Koneistolle, johon kadonnutta massaa, sen sisältämää yksilöä on vaikea saada takaisin. Samalla tuolle koneistolle juuri reunalla elävät hylkiöt ovat kuitenkin aina olleet tärkeässä asemassa, jopa korvaamattomia; he ovat horisontista nouseva tumma pilvi, illan hämäryydestä nouseva varjo - syntipukkeja ja sijaisuhreja yhteiskunnan muille ongelmille ja aina joskus, se väärä lippu jonka alla äärimmäisetkin teot ovat oikeutettuja.


”Väärän lipun alla” on Renegade Colonies -peliuniversumiin sijoittuvan scifikampanjan itsenäinen osa, joka pelataan keväälle suunnitellusta pelistä juhlavammaksi pikkujoulupeliksi laajennettuna.

Yhdistyneen Maan ja Siirtokuntien väliset jännitteet ja kasvava avaruuspiraattien muodostama uhka ovat pelimaailman nykyhetkien tapahtumien keskiössä ja tarinan nyt avautuvassa luvussa sijoitutaan tunnetun avaruuden reunavyöhykkeiden hylkiöiden, tappajien ja sankarien - vapaudennälkäisten avaruusmerirosvojen magneettisaappaisiin. Pelin tapahtumien keskustassa on piraattiyhteiskunnan hallintojärjestelmä, Cabala of Equals – neuvosto ja sen jäsenten keskinäiset valtasuhteet. ”Väärän lipun alla” sijoittuu kartoitetun avaruuden rajamailla sijaitsevalle avaruusasemalle, johon valitut edustajat ovat kokoontuneet vuotuiseen neuvonpitoon ja päätöksentekoon – ja tietenkin juhlimaan, tanssiaisten merkeissä. Pelin roolit ovat pääsääntöisesti kaapparialusten kapteeneja, perämiehiä ja luotseja sekä aseman ja alusten muuta väkeä ja miehistöä – seassa ehkä muutama yllätysvieraskin.

Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua neuvotteluihin, kaupankäyntiin, hahmojen keskinäiseen juonitteluun ja kaveeraamiseen sekä ehdottomasti maailman ja yksilön tulevaisuuden pohtimiseen tieteismaailmassa fiilistellen.
Peli kestää noin kahdeksan tuntia.

Aika: 7.-9.12.2018 (peli la 8.12.)
Paikka: Kaijonharjun Nuorisotalo
Pelimaksu: vielä avoin, tarkentuu lähiaikoina

Pelinjohto: Petri Kostama / Oiei ry
Yhteys: renegadecolonies(at)gmail.com

Ilmoittautuminen: 30.9.2018 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1IVudvIoCL6a_UqpJ9E-iHDEhWQt8ekJrvoKXJR-oixQ/viewform?edit_requested=true

"The space feeds and hides us, it defines us,
and in the end, it claims us."

------
FB-eventti: https://web.facebook.com/events/293821018063932/
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015