Kirjoittaja Aihe: Hallituksen päätös koskien mahdollisesti peruuntuvia OIEI:n tapahtumia  (Luettu 1177 kertaa)

TuomioKirves

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 3
    • Profiili

Hei jäsenistö,

Viimeisimmässä kokouksessa (6.5.2020) OIEI:n hallitus teki linjauksen, joka toivottavasti auttaa osaltaan koronan leviämisen estämisessä, sekä tuo harrastajillemme turvallisuudentunnetta ja mielenrauhaa, niin tapahtumien järjestäjille, kuin osallistujillekin.
OIEI:n hallitus linjasi, että kaikille oieiläisille, jotka joutuvat perumaan osallistumisensa OIEI:n peliin oman sairastumisensa vuoksi, maksetaan pelimaksu takaisin OIEI:n puolesta. Hallitus suosittaa, että kotiin jäädään vähäisimmästäkin flunssan oireesta. Tällä toivomme helpottavamme päätöksen tekoa sekä pelaajalle, että vievämme pois taloudellista stressiä pelinjohdon harteilta. Korvausta haetaan OIEI:lta suoraan (ei esimerkiksi pelinjohtajilta, jotka tilittävät pelimaksut OIEI:lle kuten ennenkin) lomakkeella, joka tulee piakoin OIEI:n lomakepankkiin ( http://www.oiei.fi/index.php?page=lomakkeet ). 
Samaten OIEI haluaa tehdä selväksi, että se vastaa OIEI:n tapahtumien kuluista sekä korvaa kaikkien OIEI:n pelien pelaajille näiden pelimaksut, mikäli koko tapahtuma perutaan COVID-19 epidemian vuoksi. Tällä haluamme varmistaa, ettei tapahtumanjärjestäjien tarvitse huolehtia koronan vuoksi tapahtumien rahallisesta puolesta, ottamalla harteillemme tapahtumien taloudellisen riskin esimerkiksi siinä tapauksessa, että pelipaikan vuokrista ei saada koko summaa takaisin. Näin myöskään pelaajien ei tarvitse miettiä, saako pelimaksunsa takaisin vai ei jos tapahtuma esimerkiksi yllättävien rajoitusten tai vaikkapa pelinjohtotiimin sairastumisen vuoksi perutaan, ja osa pelin kustannuksista on jo maksettu.
Nämä linjaukset ovat voimassa ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Seuraamme pandemian etenemistä, ja toimenpiteiden jatkoa harkitaan, mikäli pandemia vielä 2021 jyllää ja vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.

Ensisijaisesti suosittelemme seuraamaan aktiivisesti tapahtumanjärjestäjien omia tiedotteita, niin OIEI:n tapahtumissa, kuin muissakin liveroolipeleissä. Ymmärrämme, että hartaasti odotettujen ja hypetettyjen tapahtumien peruuntuminen voi harmittaa. Muista kuitenkin, että tämä on myös tapahtumanjärjestäjille raskasta aikaa ja kaikkien harrastajien terveys ja turvallisuus tulee aina ensin. Suosittelemme siis odottelemaan rauhassa ohjeistuksia, ja lähettämään järjestäjille korkeintaan tsemppiä ja jaksamista, eikä kuormiteta ylimääräisillä kyselyillä.

Terveisin,
OIEI:n hallitus
Juuso Vattulainen