Kirjoittaja Aihe: Kolmas retkikunta Lännen Ääreen -liveroolipeli - 12.-13.6. - Tällberg, Ruotsi  (Luettu 1747 kertaa)

Skwrl

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 10
  • Omituinen orava
    • Profiili
    • Sähköposti
Sekalainen joukko matkalaisia kulki polulla jännittyneinä. Mikäli ikivanha kartta pitäisi paikkaansa, hetkenä minä hyvänsä he näkisivät–

Polku kaarsi loivasti vasemmalle ja mutkan takana häämötti pieni aukio, jolla seisoi hirsirakennuksia. Tämän täytyi olla karttaan merkitty paikka, Mullistuksen jälkeen tyhjilleen jäänyt ja vuosisadoiksi unohdettu Telbe!

Matkalaiset suuntasivat rakennuksista suurimpaan, joka oli aiemmin ollut jonkinlainen majatalo. Seikkailun ensimmäinen etappi oli tullut päätökseensä ja nyt olisi hyvä tilaisuus levähtää. Seuraavina päivinä olisi aikaa tutkia loput kylän rakennuksista, selvittää mihin kukin asettuisi asumaan sekä kartoittaa historiantutkimuksen kannalta kiinnostavimmat kohteet. Työtä ja tutkittavaa riittäisi vielä pitkäksi aikaa!

*~*~*~*~*~*

“Kolmas retkikunta Lännen Ääreen” on fantasia- ja seikkailuteemainen liveroolipeli, joka pelataan Pohjois-Ruotsissa, Skellefteån lähellä sijaitsevassa Tällbergin larppikylässä. Vaikka pelipaikka sijaitseekin Ruotsissa, kaikki materiaali ja itse larppi ovat täysin suomenkielisiä. Peli on aloittelijaystävällinen.

Peli sisältää metsäseikkailua, aarteenetsintää, tutkimusmatkailua, tunnelmointia, mysteereitä sekä kylän arkisia askareita.
Maailmanloppuja, kauhua, metsässä vaanivia mörköjä tai suurta pahuutta ei ole luvassa.

Ilmoittautuminen on auki 2.2.-29.2.2020, minkä jälkeen kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostia pelaajavalinnoista. Ilmoittautuminen tapahtuu pelin nettisivuilta löytyvän GoogleForms-lomakkeen kautta.
Pelimaksu tarkentuu myöhemmin, mutta se tulee luultavasti olemaan noin 20-30e Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n (OIEI) jäsenille ja +10e muille. Mukaan peliin mahtuu noin 20 hahmoa.

Lisätietoa pelin nettisivuilla: https://retkikuntalanteenlarp.wordpress.com/
Pelinjohdon sähköposti: retkikuntalanteen.larp[ät]gmail.com
Pelin pääjärjestäjänä toimii Sonja V.
Sonja Viljamaa
På andra sidan Kvarken.