Kirjoittaja Aihe: Liveroolipeli: Ihmisten Aika IX - Zigûr, 13.-15.9.2024, Kannus  (Luettu 479 kertaa)

Ruskanoita

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 144
    • MSN Messenger  - kyyhky88@hotmail.com
    • Profiili
Sota.
Se tekee ihmisistä hirvöitä toisilleen.

                         Tuntematon

Eletään Neljättä Aikaa, Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Suuren meren yli Kuolemattomille maille, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento, elävä tai kuollut, enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 45 Neljättä Aikaa ja kuluvan vuoden viidennen (elokuu) kuukauden loppu. Ihmisten Vallan aika on tässä. Valitettavasti Gondorin kuninkaan tuoma rauha ei kuitenkaan yllä Itään, vaan siellä valtaansa pitävät heimot ja joukkiot ovat johtajansa menetettyään kääntyneet tuhoisalle tielle toisiaan vastaan. Idässä noudatetaan “Vahvimman lakia”, eikä kukaan ole vapaaehtoisesti valmis luopumaan vallastaan. Ei, vaikka suurin osa miekkoihin ja kirveisiin kaatuneista on niitä, jotka eivät koskaan taisteluun käyneetkään.___________________________________________________________________________________________


Kaksipäiväinen liveroolipeli ‘Ihmisten Aika IX - Zigûr’ pelataan 13.-15.9.2024 Kannuksessa, noin 170 kilometrin päässä Oulusta. Pelin järjestää Niina ja Mikko Heikura, apuna Sami Kouva sekä Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://oiei.fi) :n tuki.

Peli sijoittuu Keski-Maan itäisellä puolella olevaan Rhûnin maahan, tarkemmin siellä olevan pelinjohdon loreen lisäämän Cálëvanendë-nimisen pyhätön läheisyyteen. Pyhätössä asuu ja toimii Nurtarómenya-niminen järjestö, joka on vannonut suojelevansa Itää. Peli on suunnattu sekä edellisen Ihmisten Aika VIII - Gizik -pelin jatkohahmoille, että 5-10:lle uudelle hahmolle. Vanhoista jatkohahmoista huolimatta, pelinjohto kohtelee kaikkia hahmoja tasapuolisella rakkaudella ja intensiteetillä (vaikka kauemmin sarjassa pelanneilla onkin toki jo yhteistä taivasta allaan).

Pelin ilmoittautuminen ja avustaja haku on jo auki, lisätietoa pelin nettisivuilta!

Pelin nettisivu: https://sites.google.com/view/ihmisten-aika-ix-zigr/
« Viimeksi muokattu: 22.03.2024, 21:48:40 ip kirjoittanut Ruskanoita »
Niina Kouva