Kirjoittaja Aihe: Tänään ei ollut hyvä päivä...  (Luettu 37540 kertaa)

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
Tänään ei ollut hyvä päivä...
« Vastaus #30 : 04.04.2007, 21:12:42 ip »
Lainaus käyttäjältä: "Carbon Kid"

Ja minä ole oieilaisia miksikään ole haukkunut, on vaan ihan kuule omakohtaista kokemustakin, huomio olen ollut oiein pelissä, ja jäänyt kuten parille muullekin oiein peleissä olleelle vähän paska maku suuhun siitä että ihmisiä jaotellaan truelarppaajiin ja epälarppaajiin ^o.O^


Minuakin kiinnostaisi tietää miten OIEI:läiset erottelevat larppaajat ja truelarppaajat toisistaan. Ei tosin ole ensimmäinen kerta kun olen moista kuullut mutta väittäisin että kyseinen tunto tulee ihmisillä ensisijaisesti siitä että he astuvat ensimmäistä kertaa kaveriporukkaan joka on jo pitempään pyörinyt keskenään ja tuntee olonsa ulkopuoliseksi.

Moista on havaittavissa kaikkialla muuallakin missä on ihmisiä jotka tekevät keskenään asioita oli harraste sitten salibandy tai partio. En usko että Suomessa on (ainakaan näin vanhoja) larppiseuroja jotka ovat täysin vapaita tiiviistä kaveriporukoista.  OIEI koostuu ihmisistä ja ihmiset ovat erilaisia.  Ei siis sanota että kaikki OIEI:läiset ovat jotain koska OIEI ei ole yksi.

Loppuun tämmöinen enemmän tai vähemmän asiaan liittyen:

Jos haluaa leikkiä pelien jälkeen tai pelin aikana muiden kanssa niin tulee leikkimään eikä odota että kutsutaan. Jos muut ei halua leikkiä niin se johtuu siitä ettei ihmiset yksilöinä halua leikkiä toisen kanssa henkilökohtaisista syistään. Ei sen takia että OIEI:läiset ei halua leikkiä. OIEI ei tietääkseni ole vieläkään yksi yhteinen tietoisuus.
 

Kiitos..
Mikko Heikura

kEhNo

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 129
  • MSN Messenger - messerchmitt@hotmail.com
  • Profiili
Tänään ei ollut hyvä päivä...
« Vastaus #31 : 05.04.2007, 06:43:03 ap »
Meillä itseasiassa sattui tilanne, että yksi pelin tekoon osallistuneista joutui olemaan tulematta peliin, ekana mitä tehtiin, oli että kysyttiin saadaanko silti käyttää/muokata hänen matskujaan.
A. Oksa

09.01.07 21:16   <Layrah>   näin unta että sie kuolit auto-onnettomuudessa ja meille soitettiin tanne siita ja me vaan naurettiin. paskasesti. :D

Nanniina

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 43
  • MSN Messenger - werewolfskid@hotmail.com
  • Profiili
Tänään ei ollut hyvä päivä...
« Vastaus #32 : 05.04.2007, 08:40:47 ap »
Tämä on surullista, koska ihminen ei ilmeisesti vieläkään tajua, että miksi irroittauduin hänen pelistään. Ensinnäkin hahmokirjailijan roolista ei ollut puhe. Tein matskut - tein sivut ja silti mun varpaille hypittiin.

Hahmojaossa tulisi ensinnäkin olla reilu. Potentiaalisista pelaajista tulisi keskustella toisenkin pelinjohtajan kanssa ja ystävilleen ei kauhesti saisi mitään "parhaita" hahmoja luvata. Olen vähän kuullut, että tällaiseenkin olisi peli mahdollisesti voinut kosahtaa.

Toisekseen kun aletaan katsomaan pelaajia - aloittelijoita tai konkareita, ei sillä väliä. Me ollaan ihan täysin erilaisia kaikki. Jotkut saattavat ottaa nokkiinsa pahemmin toisista asioista ja jotkut taas tulla surullisiksi - sitähän me emme voi etukäteen tietää, ellei kyseessä ole esimerkiksi kutsularppi, johon kutsutaan VAIN ihmisiä, jotka tunnetaan. Sanoin asiasta, että kaikkia mahdollisuuksia pitää ajatella - eikä vain sitä, että toinen on tylsä, koska ei osaa ajatella täysin identtisesti toisen peejiin kanssa. Tässä vaiheessa sitten sain kuulla, että Oiei on sitä, tätä ja tuota... Kauheaa vineä ja vonkumista. Mielestäni olen tullut siihen tulokseen, että minun tuntemani Oiei on täynnä hyviä tyyppejä ja pitäydyn mielipiteessäni. Mitä se mulle kuuluu, jos joku harrastaa siellä elitismiä - koska sitä harrastaa suuremmissa määrin muutkin. Ihmisiä ne silti on ja mielipiteenvapaus on jokaisella.

Siitä päästään kärjistävään tekijään, joka sai minut kokonaan lähtemään pois pelin johdosta ja kulusta. Minähän en ala katsoon kun hieno idea levahtaa käsille ja itse en pysty tekemään mitään. Kun käytännössä minun ei anneta tehdä sille mitään. Sitten kun ei oikeasti muutenkaan voi sanoa, että peli oli edes alkujaan hyvällä pohjalla. Tästä voi tiedustella lisää tietysti, mutta pahat mielessä en ala kertomaan.

Olen siis juuri virallisesti julistautunut taas kusipääksi, kun omaan omia mielipiteitä asioista. Nättiä. Ja vielä synttäripäivänä.

Parhaat synttärit ikinä. :'D

// edittiä:

Hän puhuu siis tässä nyt harry potter-larppaajista ja sitten meistä muista larppaajista, kuinka me muut oletettavasti dissattaan hp-larppaajia... Näin selvetääkseni. Jos on kiinni vain yhdessä genressä - jää harrastuksen monipuolisuus taka-alalle... Myöskin sisäpiirien muodostuminen on vähän liian yleistä hp-porukoissa. Ihmisillä saattaa olla jopa syitä dissata hp-larppaajia. Mistä sen tietää ennenkuin kysyy. Mielipidevapaus.
~ Anniina Yliniemelä ~ Vanilla-chan ~ Vanitsu ~ Nanniina ~

Olen palikka.

Riffi

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
Tänään ei ollut hyvä päivä...
« Vastaus #33 : 05.04.2007, 20:04:14 ip »
Todistusaineistoa on olemassa, että OIEI:n jäsen on käynyt HP-pelissä ja allekirjoittanut juuri suunnittelee ilmoittautuvansa yhteen.

Tyylejä on monia, minua ei kiinnosta vampire pätkääkään, kaveri taas pelaa vain vampirea. Siltikään se ei estä meitä kahta kommunikoimasta keskenään vaikka minä en ymmärrä mikä häntä vampiressa kiehtoo.

Jos henkilöillä on keskinäisiä selvittelemättömiä asioita, tulisi henkilöiden selvittää nämä asiat keskenään eikä julkisesti foorumilla. Sen verran sivistynyttä on kielenkäyttö ollut, että en näe vielä syytä alkaa heiluttamaan ruoskaa.

Mutta toivoisin, että mietitte mitä sanotte foorumilla.

Edit: Niin vaikka minä en ymmärrä mikä vampiressa kiehtoo, on se minun mielestäni ihan yhtä paljon larppaamista ja on hän ihan yhtä paljon larppaaja kuin minä.
Riikka Kauppi
Nörtti, papupata.