Kirjoittaja Aihe: Ehdotuksia toiminnasta?  (Luettu 3838 kertaa)

Hani

  • Vieras
Ehdotuksia toiminnasta?
« : 23.03.2005, 09:06:42 ap »
Eilen tuli S-treffeillä hyviä ideoita OIEI:n toimintaan. Antaa tulla tännekin niitä!  :P  

Jotain puhetta oli aloittelijoille sopivasta softair-tapahtumasta, jossa harjoiteltaisiin ensin aseen käsittelyä, tähtäilyä, "ei osoitella ketään sillä sitten ennen peliä"-turvallisuutta ynnä muuta asiaan kuuluvaa. Sen jälkeen voisi olla pienimuotoinen larppi, jossa pamauteltaisiin kanssapelaajia kertaviritteisillä räpsyillä, ettei kukaan saa elinikäisiä traumoja kun sarjatulimuovikuulasade on tehnyt ihmisestä vesirokkoa sairastavan näköisen.

Voisi olla kysyntää myös In the Heat of Oulu-jatko-osalle...?  :wink:

Monet vuosikausiakin larpanneet ovat varmaan innokkaita (ainakin minä!) killeröimään ja pelaamaan eläytymispainotteisia softair-pelejä, mutta aloittaminen voi olla vaikeaa kun yhdistyksessä on niin monta univormufriikkiä, militaristia, pyssyhullua ynnä muuta, jotka eivät varmaan sorra aloittelijoita tahallaan mutta osaavat kuitenkin kaiken paremmin ja tietävät mistä pitää painaa että kuula lentää kohti vihulaista.

Pointti: Kaikkea voidaan järjestää yhdessä, kun tiedetään mitä jäsenet haluavat.

Missä muuten nykyään ovat halvimmat kynysoftairit, vrt. entisajan Ola-Beretta vai mikäs se olikaan...?  :roll: Iso kysymys tässä muutenkin on että kuka lainaa pyssykkää jos itsellä ei ole omaa?