Kirjoittaja Aihe: anime henkinen larppi  (Luettu 4989 kertaa)

Lauri

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 20
    • Profiili
anime henkinen larppi
« : 25.02.2007, 20:50:48 ip »
Hei,

Puhuin Omakkeen hallituksen kanssa ja he haluasivat että OIEI järjestäisi heille anime henkisen pelin jossa voisivat esitellä cosplay pukujaan.

Puhuimme ja pyörittelimme ideaa ja meille tuli peli jonka idea on yö  japanilaisessa sarjakuvakaupassa, jokainen pelaaja herää sarjakuvakaupasta ja heidän tehtävä on löytää takaisin heidän omiin maailmoihinsa.

OIEI ei ainoastaan järjestä vaan myös osallistuu larppiin. Ajatellin että ainakin viisi ninjaa oliis ihan kiva tulla mukaan larppiin.

Peli pelattaisiin ennen kesää, lauantaina klo 17.00 ja loppuisi klo 20.00. Paikalle varmaankin tulisi noin 10-15 cosplay asussa olevaa pelaajaa. Pelin jälkeen olisi yleisbriiffi ja sitten 21.00 olisi mukava perhe anime elokuva (paikan siivous samanaikaisesti).

Omakkeen puheenjohtaja on hyvinkin innostunut ideasta. Jos kyseinen larppi menee hyvin niin varmaankin Omake haluaa samanlaisen larpin uudestaan syksyllä ja varmaankin isomman larpin animeseminaaria varteen maaliskuusssa 2008.

Koska pelaajat ovat enimmäkseen nuoria tyttöjä (12 vuotiaista alkaen) tietystikkään pelissä ei voi olla seksiä ja hyvin vähän väkivaltaa. Paikalla on tietysti ainakin yksi virallinen kuvaaja jotta voivat laittaa kuvat sivuilleen.

Olisi hienoa jos väkivalta myöskin mallinettaisiin jollain yksinkertaisella ja anime henkisellä tavalla.
-Lauri Gardner