Kirjoittaja Aihe: PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu  (Luettu 20417 kertaa)

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« : 18.06.2007, 22:40:24 ip »
PUNK!
On vuosi Kahdeksankyt jotain. Oulunsalon kovimmat punkkarit pistävät ranttaliksi tutun kaavan mukaan. Pää täyteen, nainen kainaloon ja sitten tapellaan.. tai edelliset missä järjestyksessä tahansa. PARTY ANARKIAA!

Kärjistettyä mutta ei turhan vakavaa Suomipunk meininkiä. Revi vaatteet, vedä tussilla anarkistimerkki selkään ja lisää reipas asenne .. Valmis!


Bileet pärähtää käyntiin maanantaina 2.7.07  Ingame punkkibändin voimin kello 18.00 ja loppuu viimeistään 22.30. Voi siis tulla vaikka olisi töitä aamulla!

Ikäraja: 15 (ainakin jos emme tunne sinua)
Pelimaksu korkeintaan 2 e.

Lyhyet mutta asenteelliset hahmot tarjolla kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu osoitteeseen: punk@oiei.fi

Ilmoittautuessa kerro kuka olet, millaisen hahmon haluat ja/tai millaista et missään nimessä halua.


____

Vanhemmille ja muille tiedoksi:

Pelissä ei ole oikeaa viinaa eikä oikeaa väkivaltaa. Kaikki on simuloitu OIEI:n hyväksi todetuilla NoRules säännöillä
Mikko Heikura

Tautou

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 143
  • MSN Messenger - kyyhky88@hotmail.com
  • Profiili
Re: PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #1 : 19.06.2007, 18:29:23 ip »
Lainaus käyttäjältä: "Swatninja"

Bileet pärähtää käyntiin maanantaina 2.7.07  Ingame punkkibändin voimin kello 18.00 ja loppuu viimeistään 22.30. Voi siis tulla vaikka olisi töitä aamulla!


Siellä nähdään vaikka onkin töitä aamulla! :D
Niina Kouva

laalaa

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 159
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #2 : 21.06.2007, 18:09:24 ip »
Olis niin kiva tulla, mutta ku on töitä :(
Laura Halvari
Miksi aavikolla ei voi kasvaa sieniä?

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #3 : 25.06.2007, 01:06:08 ap »
Hola!

Ilmoittautumisia on tullut tarpeeksi että peli todellakin pidetään.
Tällä hetkellä vaan näyttää että Oulunsalon Punkkarit koostuvat suurimmilta osin naisista joten muutama miespelaaja olisi toivottavaa.

Eli en tunne ihmisiä joiden oletan saapuvan paikalla ilmoittautumatta ja viikon puolivälin jälkeen en ole kirjoittamassa uusille ilmoille hahmoja varsinkaan jos tunnen nämä jo vuosien takaa.

Ilmoittautuneille tippuu ensimmäinen infomaili kohtasilleen.

Ei muuta.
Mikko Heikura

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #4 : 26.06.2007, 00:33:19 ap »
PUNK!

Örp sinä siinä. Olet ilmoittautunut yllämainitun nimiseen larppiin. Tämä on peliin liittyvä tietolärpäke jonka saat nyt kun juhannuksesta tässä välissä ehdittiin selviytyä.
Pelin ensisijainen tarkoitus on pitää hauskaa päivänä joka olisi muuten jäänyt tyhjäksi ja kaikki järjestelyt tehdään tällä reilun viikon ajalla joka kannattaa huomioida monenkin asian suhteen.
Uusille ja vähän vanhemmillekkin pelaajille siis tiedoksi että useimmat pelit eivät ole tämän genreisiä eikä niissä ole
välttämättä samanlaisia hahmoja niin pituudeltaan tai tyyliltään. Kaikki mikä hahmoissa on mainittu on yleisluontoista eikä
niitä tarvitse seurata raamatullisesti jos siltä ei tunnu. On vain muutamia yleisiä asioita joihin pyritään ja niistä tulee mainintoja tässä
infossa.


Ensinnä kuitenkin mainostusta.

Koska tulet maanantaina tähän peliin kannattaa saman tien ilmoittautua myös tiistaina samassa paikassa pidettävään fantasiapeliin.
Pelipaikalle voi ja kannattaakin pelin jälkeen jäädä viettämään aikaa larppaajien kesken ja tutustumaan niihin sellaisina kuin he hahmojensa ulkopuolellakin ovat.
Peli kaipaa pelaajia joten jos olet tulossa PUNK:iin niin ilmoittaudu myös "Puolueettomasti teidän" peliin.. jookosta.
Lisätietoa: tautou.kweek (at) gmail.com sekä  http://foorumi.oiei.fi/viewtopic.php?t=586


ja mainostus loppu.

 
PUNK! sijoittuu tarkemmin määrittelemättömälle kahdeksankymmentäluvulle joka ei kuitenkaan ole mitenkään olennaisessa osassa pelissä kuin sen suhteen ettei cd levyjä ole
vaan C-kasetti ja vinyyli on voimissaan. Neuvostoliitto on olemassa ja punk siinä missä rokki ja moni muukin hämypaskadisco  on pinnalla.
Oulunsalo on tietty pikkupaikkakunta jossa kaikki tuntee toisensa ja ne muutamat nuoret siellä suunnilla ovat omissa porukoissaan. Paikalliset punkkarit hengaavat keskenään ja "vihaavat" muita. Kun he eivät ole pieksämässä toisiaan, rokkareita, hippejä tai Liminkalaisia taide-opiskelijoita viettävät nämä aikaa keskenään viinaksen ja punkin voimin jossain.. tappelemassa toisiaan tai rokkareita, hippejä tai Liminkalaisia taideopiskelijoita vastaan.. eli oikeastaan he tekevät sitä samaa koko ajan. Päivin ollaan koulussa enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja illalla ollaan raitilla. Kotona ollaan kilttejä poikia ja tyttäriä.. tai sitten ei. Thank god että on kesäloma. Silloin tehdään mitä lystätään päivät ja yöt läpeensä.
Tälle illalle porukka on taas vaihteeksi vallannut Koppanan leirikeskuksen joltain rippileiriläisiltä ja ajaneet ne metsään. Illemmalla esiintyy paikallinen "Ydintuhosota" tai joku vastaavan niminen yhtye legendaarista Ramonessia ja jotain muutakin. Kaikki on tietty tulossa jos paikalle pääsevät ja meno on vähintäänkin reipasta.Omat mehukattipurkit mukaan!. Rokkarit ja hipit ei uskalla näihin edes tulla koska punkkarit kuitenkin ovat Oulunsalon kovimpia tyyppejä.
Joskin punkkarit tappelee paljon ei kukaan sitäkään nyt koko ajan jaksa. Suurin osa onkin lähinnä enemmän leikkimielistä vittuilua ja muuta verbaalista touhua. Tappelut tapahtuu puhtaasti nyrkein ja puukot ja muut apuvälineet on nössöjen hommia. Ylivoiman käyttö riippuu siitä jaksaako moisista kunnian asioita ajatella. Tosimies tietty hoitaa hommat itse. Miehet ei naisia hakkaa ellei ne sitä oikeasti kerjää ja naisten väliset tappelut on vähintään tuplasti hauskempaa seurattavaa kuin jätkien. Vaikka isännällä se haulikko olisikin kaapissa niin siellä kaapissa se pysyy oikeasti vaikka sillä onkin hyvä aina uhkailla. Niin kauan kun kukaan ei kuole tai vammaudu niin kaikki on ihan ok. Tosimiehet ei lavertele jos ottavat turpaan. Tulevat vaan isommalla porukalla takaisin kostamaan.. jos kehtaavat. Koska kuitenkin ollaan ihan kotosuomessa niin toisen tappaminen on iso juttu. Se on kuitenkin automaagisesti poliisijuttu ja elämä ohi. Tyhmiä porukka on mutta ei idiootteja. Ensisijaisesti tarkoitus on pitää hauskaa.. joskin omalla tavallaan. Tappelut tapahtuvat simuloiden ja hidastettuna. Keskimäärin isompi, rumempi ja agressiivisempi "voittaa".
Punkkarit pukeutuvat vaihtelevasti täsmälleen siihen mihin haluavat. Ajankuvaan kuuluvat revityt farkut, musta nahka, niitit, hakaneulat, skottiruutu, kangasmerkit ja kaikki muu sekava. Mutta täälläpäin riittää kun on suurinpiirtein revityt vaateet ja oikea asenne. Muutama anarkistimerkki tussilla piirrettynä tietty on plussaa. Tukka voi sotkussa, mohikaanilla, irokeesillä tai varsin normaalisti pitkänä tai lyhyenä. Väreinä kaikki shokkivärit sekä aina muodissa oleva valkoinen ja musta. Luulen että jokainen tietää miltä punkkari näyttää. Mutta Oulunsalossa on meininki hieman rajoittunutta joten ketään ei piestä (välttämättä) jos ei ole täsmälleen mallin mukainen koska mallia ei ole koska kaikista kapinoidaan muutenkin. Paikalla on OIEI:n maskilaukku pelaajien käytössä.
Viinaksia pelissä proppaavat alkoholittomat mehut ja vastaavat. Ottakaa omat mehupurkkinne tai vastaavat mukaan ja täyttäkää sillä mitä itse haluatte juoda. Välttämättä sitruksia kun niille useimmat ovat allergisia jos vaikka tarjoamaan satut. Huumeita Oulunsaloon eksyy harvakseltaan. Oikean alkoholin tai huumeiden hallussapito, niiden vaikutuksen alaisena oleminen sekä lääkkeiden väärinkäyttö on kiellettyä.

Nämä ja muut pelitekniset asiat käsitellään uudestaan ennen peliä alkubriiffissä. Pelaajien toivotaan saapuvan pelipaikalle viimeistään neljän aikoihin. Työssäolevat saavat tulla vähän myöhemmin. Pelin olisi parempi alkaa kuudelta koska työssäkäyvät haluavat myös kotiinsa ajoissa. Otamme parhaillaan selvää kuinka aikaisin pelipaikalle voi jo saapua. Seuratkaa foorumia tai kysykää erikseen.
Hahmoja tullaan lähettämään viikonloppuna ja ne tullaan kirjoittamaan mahdollisimman lähelle pelaajien toiveita. Hyvänä viimeisenä ohjeena se ettei kannata murehtia pikkujuttujen kanssa tämän pelin suhteen. Tarkoitus on vaan pitää kivaa keskenämme.

Pelipaikka sijaitsee todellakin Oulunsalossa Koppanan leirikeskuksessa. Ajo-ohjeet lopussa. Paikalla on sänkyjä ja patjoja riittävästi kaikille. Lisäksi on keittiö jossa on jääkaappi, mikro, hella ja peruastiat. Paikalta löytyy myös sisä sekä ulkovessat, suihku, sauna (pyyhe mukaan) ja nuotiopaikkoja. Tämän lisäksi iso hiekkaranta ja meri n 100 metrin päässä ja siinä voi uida. Kauppoja ei ole välittömässä läheisyydessä. Pelissä ei tarjota ruokaa. Pelimaksu 2 e maksetaan pelipaikalla ja sillä kustannetaan bändin soittovälineiden roudaamiseen liittyvät kustannukset.
Peli päättyy viimeistään ennen puoltayötä. Pelipaikalla saa ja kannattaa jäädä yöksi.
Paikalla otetaan valokuvia yksityisten henkilöiden toimesta. Jos et suostu siihen että sinusta otetaan valokuvia tai että niitä julkaistaan netissä, kerro siitä äänekkäästi heti tullessasi niin teemme parhaamme ettei kuvia sinusta oteta.

Kysymykset, huolet ja murheet voi lähettää osoitteeseen punk@oiei.fi


Lähde Oulusta kohti Oulunsaloa (kohti etelää), joko moottoritietä tai Limingantietä, avustuksena voi etsiä lentokentälle ohjaavia kylttejä, jolloin pääset Lentokentäntielle.
Aja Lentokentäntietä, kunnes oikealla SHELL huoltoaseman. Käänny tästä liikenneympyrästä OIKEALLE eli Hailuodontielle kohti lauttarantaa. Aja suoraan kunnes VASEMMALLA kyltti SALONPÄÄ 2. Tätä ennen oikealla puolella on varoitus asiasta. Tietä saa ajaa aika reilusti eteenpäin... Älä hämmenny jos jossain vaiheessa alkaa tuntumaan että olet ajamassa jonnekin ihan hukkaan.
Tiellä pitäisi ympärillä näkyä peltoja ja pian tien sivussa on punainen maalaistalo joka on lähestulkoon kiinni tiessä. Aja suoraan kunnes tulet Y:n muotoiseen risteykseen. Jatka tästä suoraan (eli vasemman puoleinen) joka on hiekkatie. Aja tietä suoraan kunnes tulet pitkälle suoralle jonka päässä näkyy hyvällä säällä meri. Tässä vaiheessa on hyvä hiljentää sillä käännös tulee tästä piakkoin oikealle harmaan verkkoaidan jälkeen. Käännöksessä on ainakin näihin päiviin ollut tohjoksi ammuttu ruosteinen kyltti jossa lukee "Koppanan leirikeskus". Aja suoraan routavaurioista tietä. Älä käänny seurakunnan leirikeskukseen jonne kaunis kyltti houkuttaa vaan jatka suoraan. Oikealla puolellasi pitäisi näkyä pienen ajelun jälkeen vanhaa hakkuuaukeaa. Olet lähellä...
Hakkuuaukean jälkeen ajat vielä vähän matkaa kunnes vasemmalla puolella on keltainen rakennus jonka keskikohta on katettu. Pihalla on myös keltainen keittokatos. Onneksi olkoon, olet selvinnyt perille!
Mikko Heikura

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #5 : 28.06.2007, 23:46:41 ip »
Unohtui mainita sen verran että kyytipolitiikka on se että jokainen hankkii oman kyytinsä pelipaikalle.  Jos olette akuutin kyydin tarpeessa tai sitten teidän autoonne mahtuu vielä ihmisiä niin ilmoitelkaa siitä täällä niin pystyn itsekkin seuraamaan tilannetta.

Oman auton liikkeistä en osaa sanoa vielä mitään. Ilmoittelen kun tiedän jos siihen mahtuu johonkin saumaan.
Mikko Heikura

GiiGi

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 294
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #6 : 29.06.2007, 12:44:00 ip »
Ai niin, kyyditkin tosiaan pitäisi hankkia!
Jossain vaiheessa joku lupaili semmosia, mutta siis: tarvisin kyytiä Haukiputaalta/Oulusta pelipaikalle iltapäivästä ja pelin jälkeen takaisin.
Bensoja olen valmis totta kai maksamaan oman osuuteni.  :)

Ottakaa yhteyttä mieluummin puhelimella, koska en varmaan pääse täällä käymään joka hetki.

- Maikki
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #7 : 30.06.2007, 05:16:58 ap »


Päivät vähenee ja meininki tiukkenee. Hahmot lähtee toivon mukaan lauantaina tai viimeistään pikkusen sunnuntain puolella. Koittakaa kestää.
Mikko Heikura

muuska

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 8
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #8 : 30.06.2007, 20:25:32 ip »
Hoyy~

Täällä kaipaisi kaksi kyytiä Oulun keskustasta/sen liepeiltä Koppanalle maanantaina. Pääsemme lähtemään ihan milloin vain kyytejä olisi. Mieluiten hiukan ajoissa :>

Jos jollakulla on vapaata autossa, niin ottakaa yhteyttä
040 5393481 / Sini

Kiitos!

EDIT. Kyyti järjestetty, kiitos nopeasta toiminnasta Suskalle :D

Swatninja

 • Wanha parta
 • ****
 • Viestejä: 421
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #9 : 01.07.2007, 02:09:00 ap »
Oh Yeas!

Olen mielestäni lähettänyt nyt sekä hahmon että viimeisen infopalan jokaiselle pelaajalle tai ainakin sähköpostiin josta tiedän että heidän tavoittaa kun eivät ole omiaan antaneet.. Jos ette ole saaneet niin kerro minulle nyt het!.

En toista samoja juttuja uudestaan mitä edellisissä maileissa oli.

Maanantaina se alkaa.. OUJEE!
Mikko Heikura

tii

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 44
  • Profiili
Kyytiä tarjolla
« Vastaus #10 : 01.07.2007, 16:12:19 ip »
Lähden Koppanaan Oulun keskustan tuntumasta Toivoniemestä. Voin hakea kyytiläiset inhimillisen ajomatkan päästä. Korvausta otan kuluvan bensan mukaan. Perillä haluaisin olla kahden maissa eli lähtö ajoitetaan sen mukaan. Käymme Oulunsalon Kapteenissa kaupassa, eli eväkset voipi jättää sinne ostettavaksi.

Soita: Tiia 044 557 3440
Tiia Kekkonen

Danju

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 415
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #11 : 05.07.2007, 17:28:19 ip »
Oli hauskaa, bändi soitti hyvin. Minä ainakin pidin ^^
Kiitos pelinjohdolle ja pelaajille.
Karoliina Kemppainen

OIEI:n
Webmaster 2011-2013
Puheenjohtaja 2010
Sihteeri 2008-2009

Tarantella

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 365
  • Profiili
  • Sähköposti
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #12 : 05.07.2007, 19:39:20 ip »
Anarkiaa!

Joo, oli kivaa. Kiitos pelinjohdolle, pääsin pelaamaan jotain, millainen oikeasti en ole. Se oli hyvä kokemus. Ja piiskalla oli kiva leikkiä ^^ Lisäksi kiitokseni kanssapelaajille, en hetkeäkään epäillyt, ettemmekö olisi olleet Oulunsalon kovin jengi.

Täältä koko viikon aikana ottamani kuvat. Muistakaa tsekata keikkavideo :)
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri

GiiGi

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 294
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #13 : 05.07.2007, 21:36:18 ip »
Rokki pois piitsiltä!

Kiitos kaikille kovasti pelistä, meikällä oli hauskaa!
Ja bändi oli mahtia :)
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015

Jarkeldo

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 144
  • Profiili
PUNK! 2.7.07 Koppanan Leirikeskus, Oulu
« Vastaus #14 : 06.07.2007, 12:47:51 ip »
Kiitos pelistä! Ittelläni ei valitettavasti ollut kauhean kivaa, mutta tiedostan kyllä että jos tästä jotakuta on syytettävä niin minua. :P

Mutta bändi ounas kyllä ihan kybällä!
Jarkko Iisakka
OIEI:n sihteeri vuonna 2013

"His desire was to tell a great tale that had being only in his mind and could not be reduced to common words; but no one who ever witnessed a performance ever left it with any clear understanding of what that tale was."