Kirjoittaja Aihe: Tuhon Jäljet 2008  (Luettu 4572 kertaa)

Dexmann

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 19
  • MSN Messenger - kemppainen1@hotmail.com
  • Profiili
  • http://personal.inet.fi/yhdistys/ristituli/
Tuhon Jäljet 2008
« : 08.12.2007, 15:20:14 ip »
Onko mahdollisesti kiinnostusta laittaa liveä pystöön sodan ajan tunnelmiin? Pohjana sen verran että se sijoittuu ns. lappiin keskelle Suomen pienimuotoista sisällissota-konfliktia "Synnyinmaa: Miehitetty"- kampanjaan. Lapin itsenäinen hallinto sotii sissisotaa USP (Uuden Suomen Puolustusvoimat) miehittäjiä vastaan ja miltei vuoden jatkunut "sota" on aiheuttanut alueella paljon tuhoa ja kuolemaa. Alue on laaja ja suurimmat taistelut käydään kilometrin päässä kylästä, pelaajia odotetaan kyseiseen airsoft-peliin n 100hlö. Airsoft peli tukisi siis larpin taustaa ja vuorostaan larppi tukisi mahdollisesti airsoft-pelin siviilikansaa yms.

Tarina sijoittuisi mahdollisesti ns. pakolaiskylään/pakolaisyhteisöön joka sijaitsisi lähellä sotatoimialuetta. Tarina voisi olla iloinen (teemana vaikkapa häät tai muut iloiset kesäjuhlat) tai sitten surullista sodan läheistä angstia.

Ruuat voimme tarjota pelimme budjetista joten pelimaksutkin voisi ohjata vaikka LARPin probbaukseen yms tai sitten pelimaksun voi pitää melko pienenä.

Ristituli rakentaa alueelle puusta ja pressuista pienimuotoisen kylän johon voi liittää telttoja yms. Nämä menisi Ristitulen pelin budjetista.
Kylään sijoitetaan myös soppatykki jolla valmistetaan ruokaa.
Tätä kylää ja pelialuetta (josta kerron sitten tarkemmin) voisi käyttää lliven pohjana. Alueelle tulee myös peliin ns. rauhanturvaajat jotka tässä tapauksessa ovat palkkasotilaita jotka suojaavat siviileitä ja aluetta resurssejensa mukaan. Myöskin näihin joukkoihin voi liittää larppaajia kunhan varusteet saataisiin mahdollisimman sotilaalliseksi. Joukot liittyvät siis suoraa myös LARPiin (vaikka suurinosa heistä onkin softaajia). Joukkoissa palvelevat omaavat kokemusta tunnelmapohjaisista peleistä ja puhuvat ainoastaan englantia, tosin heillä on suomalainen tulkki mukana.

Itseltäni löytyy ideoita paljon ja niitä voin jakaa. Itse kirjoittaisin pelin mutta yksinkertaisesti aika ei riitä johtamaan LARPia ja lähellä/alueella käytävää airsoft-peliä. Kemi on myös hyvä yhdyskohta Oulun ja ROIn larpaajille joten uskoisin tämänkin tuovan pelaajia?

Toivottavasti jollain tai joiltakin löytyy kiinnostusta? Itse voi olla osana kirjoitusta mikäli siihen tarvitaan apua ja taustaa kaikelle mahdolliselle toimitan niin paljon kuin sitä vaan tarvitaan.

Loppu.

Huom! Larppaajien ei tarvitse millään tavalla softata mutta sitäkin voi käyttää mikäli näkee sen tarpeelliseksi. Pelin ajankohta on 5.8.2007 lauantai päivä.

Yhteydenotot meidän sähköpostiin ristituliry@hotmail.com ja kontakti henkilönä toimii allekirjoittanut, Mika Kemppainen. Liven kirjoitus taustaa ja järjestelykokemusta löytyy (kuulunut Harharyhmään perustamisesta asti).
"The eighties fucking ruled, man, until that pussy Cobain came and fucked it all up. "
-Randy "The Ram" Robinson
-----------------------------------------------------
-Mika Kemppainen,Kemi-

Joren

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 321
 • Menetetty ystävällisyys ei tule takaisin
  • MSN Messenger - jorhi86@luukku.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Tuhon Jäljet 2008
« Vastaus #1 : 09.12.2007, 19:27:14 ip »
Kyllähän se Kemi siinä keskellä on, mutta on sinne aina jotenkin "vaikeampi" ollut mennä, siis pelipaikoille, kuin kummassakaan ääripäässä, Rovastilassa tai Oulussa.

Voisin olla kiinnostunut pelaamaan ja jopa auttamaan k.o. larpin järjestelyssä ja kirjoituksessa, mutta kun on näitä omiakin menossa tässä alla niin vastuuta en ole tuosta valmis ottamaan.  Jospa joku toinen voi alkaa "pääpeejiiksi"?

P.S. Tahdon rauhanturvaajaksi ja ne varusteet mitä ei ole, hankitaan. ;)
Lusikkaveikko,
-Jori Hiltunen-

OIEI:n hallituksen varapuheenjohtaja 2012-2013
"Maailma on mielteeni, puhdasta järkeä tulee kritisoida ja täydellinen liberalismi johtaa terveeseen anarkiaan."