Kirjoittaja Aihe: III - Siirtyy  (Luettu 2290 kertaa)

Kaermes

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 17
    • Profiili
III - Siirtyy
« : 10.09.2008, 18:23:43 ip »
Peli siirtyy vähäisen pelaajamäärän vuoksi harmaaseen tulevaisuuteen.

Vherfai poltettiin maan tasalle. Ne harvat, jotka selvisivät hiisien ja demonien hyökkäyksistä, katosivat nopeaa omille teillensä haluamatta puhua asioista yhtään enempää. Miekkamiehet, mahdinkäyttäjät, ja jopa suuri määrä vapaaehtoisia kaartilaisia, Katen nostoväkeä, kerääntyi entisen kylän laitamille kostaakseen tapahtuneet ja etsiäkseen kirotut hiidet käsiinsä tappaakseen ne lopullisesti. Sodan merkit olivat selvät ja ihmiset valmistautuivat pahimpaan koko läänissä. Maailmanlopun saarnaajat puhuvat uudesta Tuhon sodasta, mutta kylmimpien analyytikoiden mukaan kyseessä ei ole muuta kuin pitkästä rauhanjaksosta syntynyt tarve päästä vuodattamaan vihollisten verta.

Uusi uhka nousee samaan aikaan etelästä, Suokuntien vanhat hallitsijat, noitakuninkaat, olisivat palaamassa vaatien takaisin sitä, mikä heille kuuluisi. Kauan ja pitkään he ovat piiloistaan taistelleet Ulend Tulisilmää, Katen hallitsijaa vastaan, ja nyt he olisivat valmiina nousemaan avoimeen sotaan. Vallanpitäjät ja Mandhaxen vaikutusvaltaisimmat henkilöt kokoontuivat pikaisen kokoonkutsumisen jälkeen puhumaan yhteisistä asioista ja päättämään läänin, ellei jopa koko valtakunnan tulevaisuudesta.


"III" on väliosa Katen Suokunnissa pyöriville larpeille, ja epäsuoraa jatkoa Jumalten Kiroamien tapahtumille.

Mitä? Neuvottelut Mandhaxen parhaimpiin kuuluvassa majatalossa - paikalla on aatelisia, kauppiaita, edustajia ja diplomaatteja.
Missä? Haapaveden keskustassa, partiomajalla, sen takkahuoneessa, ja kyllä, pelissä siis vain yksi tai pari huonetta.
Milloin? Alustavasti 29.11.08
Montako? 10
Pelimaksu on eläväinen käsite, jotain 5-10 eypoa.
Muuta? Ikäraja joustava 15, mutta peliin haetaan kokenutta/innokasta väkeä - puhuttavaa ja setvittävää tulee olemaan paljon, ja sitä kautta opeteltavaa myös.
PJ Antti Sarjanoja, sposti pelin ilmo-osoite, 0415779515.

Miksi? Noh, eipä ole ollut vielä peliä, joka painottuu pitkälti vain tämmöiseen konseptiin: runsaaseen materiaaliin, räväköihin persooniin ja totta kai neuvotteluihin sekä puhumiseen. Lisäksi tässä on oiva sauma pitää itselle ensimmäinen kirjoitettu neuvottelupeli.

Ilmoittautumisia ja kyselyitä voi valutella vanhaan tuttuun osoitteeseen island.main [ät] gmail.com
Viimeiset ilmot haluaisin lokakuuhun mennessä.

Liitä tiedot:

Nimi,
Syntymäaika,
Sähköposti,
Puhelinnumero,
Asuinkunta,
Pelikokemus,
Kuva (kuten IRC-galleria nick),
Erityisruokavaliot,
Muut mainittavat seikat. (Sairaudet/muut tärkeät asiat, joita meidän tulisi tietää)

Tavanomaisesta käytännöstä poiketen en hirveästi pistä painoarvoa hahmotoiveille - tulee sellainen kuin tulee. Toiveita saa toki esittää, noin suurpiirteisesti, jokainen osapuoli kuitenkin tulee pelissä olemaan varsin puhuvassa roolissa.
Antti Sarjanoja

"You have failed me Demongo."
"Master. Please forgive me."
"Hmmm... NO. "