Kirjoittaja Aihe: Mahdollisuuksien tori  (Luettu 4007 kertaa)

Hani

  • Vieras
Mahdollisuuksien tori
« : 26.04.2005, 20:06:36 ip »
Hei!

 Meitä on lähestytty seuraavanlaisen asian tiimoilta:

 "Mahdollisuuksien tori on Kepan (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) koordinoima tapahtuma, joka tarjoaa kävijöilleen monikulttuurista tietoa ja elämyksiä. Mahdollisuuksien toreja järjestetään touko-kesäkuussa, lähes 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Toreilla järjestöt esittelevät toimintaansa, jakavat tietoa ja tarjoavat kävijöilleen elämyksiä. Tapahtumien avulla halutaan tuoda esille monikulttuurista Suomea. Järjestöjä Mahdollisuuksien toreilla on laidasta laitaan, mutta niitä yhdistävät vapaaehtoistyö ja halu toimia suvaitsevaisuuden puolesta.

 Oulun Mahdollisuuksien tori järjestetään perjantaina 3.6. klo 16-21 viimevuotiseen tapaan Hallituskadun pätkällä, Otto Karhin puiston vieressä. Tarjolla on tuttuun tapaan asiaa eri maiden kulttuureista, ihmisoikeuksista, reilusta kaupasta ja ympäristökysymyksistä, sekä musiikkia, tanssia, taidetta ja muuta ohjelmaa.

 Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ja tekemään Oulun Mahdollisuuksien toria! Tarkoitus on tehdä tapahtumasta kävijälleen enemmän kokemuksellinen ja osallistuttava.

 Tämän vuoden torilla Ruoka-aika-kampanjan tempaus liittyy YK:n vuosituhattavoitteisiin. Tarkoituksena on "poseerata parempi maailma". Tempauksessa valokuvataan ihmisiä erilaisten iskulausekylttien kanssa. Kylteissä vaaditaan Suomea toimimaan globaalin köyhyyden ja nälän voittamiseksi. Kampanjakuvista kootaan näyttely eduskuntaan sekä internettiin. Tempauksesta järjestetään koulutus Oulussa 20.5. klo 17 Toppelius-talolla, Torikatu 16. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Lisätietoa tempauksesta löytyy osoitteesta www.poseeraaparempimaailma.fi.

 Järjestönne on tervetullut esittelemään toimintaansa torille. Pöytävuokra on omasta pöydästä 20 euroa ja toisen järjestön kanssa jaetusta pöydästä 15 euroa. Mukaan mahtuu kolmekymmentä ensimmäiseksi ilmoittautunutta."

 Tapahtuman nettisivut ovat osoitteessa www.kepa.fi/mtorit

 Minulla on tarkemmat tiedot mukaan pääsemisestä sekä yhteistiedot mikäli OIEI haluaa tapahtumaan osallistua. Kertokaa ajatuksianne. Tapahtuma ei ole suoraan "harrastemessuluonteinen", joten voidaan miettiä onko meidän osallistumisemme mielekästä, vaikka vapaaehtoisesti ja suvaitsevaisesti (muistakaa tämä, ystävät!!) yhdistystä pyöritämmekin...

 Larpaten maailma paremmaksi, ou jea. ;) Jos kaikki larppais niin niitten ei tarvis oikeesti kiusata ketään, aatelkaa nyt vaikka larppien ilkeitä natsisetiä, jotka on oikiasti aivan mussukoita.