Kirjoittaja Aihe: Hallituksen kokouksen 4/2008 pöytäkirja  (Luettu 3073 kertaa)

Danju

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 415
    • Profiili
Hallituksen kokouksen 4/2008 pöytäkirja
« : 31.03.2008, 07:50:33 ap »
OIEI ry:n hallituksen kokous #4
26.03.2008
Paikka: Hartaantie 12 as 31, Oulu

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello  17:33

§2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvallan toteaminen sekä läsnäolijoiden tarkistus

Läsnä: Tero Säkkinen, Hanne Saarikoski, Kaisa Vainio, Elina Väänänen ja Karoliina Kemppainen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 Esityslistan hyväksyminen
Hallitus hyväksyi esityslistan.

§4 Pöytäkirjan tarkastajien ja sihteerin valinta

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Hanne Saarikoski ja Tero Säkkinen

§5 Posti ja talous
5.1 posti
Posti on viimeksi tarkistettu 25.3.2008. CRYO oli lähettänyt kutsun juhlistamaan kymmenvuotistaivaltaan, sekä NAK oli lähettänyt kirjeen myönnetystä tilavuorosta ajalle 20-22.3.

5.2 Talous
Maksamattomia laskuja ei ole. Vuosiavustusta on myönnetty 4465 euroa. Tarkastettiin Tero Säkkisen tekemät tuloslaskelma ja tase, vuodelle 2007.  Molemmat hyväksyttiin muutoksitta.

§6  Viime vuoden hallitusten päätösten vahvistaminen
Vahvistettiin viime vuoden hallituksen päätökset pienin lisäyksin. Pelivastaava voi tästä lähtien hyväksyä korkeintaan 50 euroa tappiolle meneviä budjetteja. Tästä yli menevät budjetit tulee hyväksyä hallituksella.

§7 Erilaiset vastaavien virat peleissä
Keskusteltiin erilaisten vastaavien tarpeellisuudesta peleissä. Lopputuloksena oli, että samassa yhteydessä kun pelibudjetti esitellään tulee pelille olla nimettynä turvallisuusvastaava ja siivousvastaava. Pelibudjettia ei voida hyväksyä ennen kuin nämä ovat nimettynä.

Turvallisuusvastaavan tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että pelipaikalla on ensiapulaukku ja sammutuspeite. Sekä käsisammutin siinä tapauksessa, jos ei ole täysin varmaa tietoa onko pelipaikalla omaa. Ensiapulaukku, sammutuspeite ja käsisammutin löytyvät OIEI:n varastolta.
Turvallisuusvastaavan tulee olla myös ensiaputaitoinen. Muita toimenkuvia turvallisuusvastaavalla on huolehtia avotulesta ja sen turvallisuuteen liittyvistä seikoista sekä huolehtia mahdollisten peleissä olevien aseiden turvallisuudesta.

Siivousvastaava suositellaan nimettäväksi pelinjohtoporukan ulkopuolelta, sekä kehoitetaan tarjoamaan vastaavalle jonkinlainen palkkio. Samanlaisen palkkion voi tarjota myös turvallisuusvastaavalle. Oulun leirikeskuksissa (Sanginjoki, Koppana) pelattaessa siivousvastaavan toimenkuvaan kuuluu täyttää  tarkistuslomake niin paikalle tullessa kuin sieltä lähtiessäkin. Siivousvastaavan päätehtävänä on huolehtia loppusiivouksen sujuvuudesta ja organisoida sitä. Siivousvastaavalla on viime käden vastuu siitä, että paikat ovat siistinä lähdettäessä pois pelipaikalta.

§8 Varajäsenet
Mikko Heikura on virallisesti ilmoittanut luopuvansa varajäsenyydestään.
Maria Järvinen ja Markku Peltoniemi ovat molemmat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita varajäsenyydestä. Uusista varajäsenistä päätetään OIEI:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa 31.3.

§9 Larppaajien kattojärjestö
Hallitus ei tule aktiivisesti edistämään uuden kattojärjestön luomista, mutta mahdollisesti tukee asiaa jos joku jäsenistä alkaa moista rakentamaan. OIEI:n hallitus kokee, että sen toimenkuvaan ei kuulu uuden kattojärjestön luominen vaan oululaisen liveroolipelaamisen edistäminen.

§10 Kesän Leirikeskuvuorot
Kesän leirikeskusvuoroja pitää hakea 31.3 mennessä. Tero Säkkinen hoitaa leirikeskusvuorojen hakemisen.

§11 Edustus ja lahja Cryon 10 –vuotisjuhliin
Alustavasti paikalle päätettiin lähettää Jyrki Huhta. Lahjasta ja onnittelukirjeestä vastaavat Hanne Saarikoski ja Tero Säkkinen.

§12 Kirje Lassila&Tikanojalta, sekä Koppanan siivoaminen
Keskusteltiin viime Sanginjokivuoroa koskeneesta kirjeestä, sekä Koppanan sotkujen siivoamisesta. Asiaa selvittelevät Tero Säkkinen ja Markku Peltoniemi.

§13 Menneet tapahtumat
Auringon etuvartio II, 14-15.3. Sanginjoki
Omiitti, 21-22.3, Sanginjoki
§14 Tulevat tapahtumat

Sininen lintu 12.4. Sanginjoki
MacNolten Aika III: Capture the flag 3.5. Kaijonharjun nuorisotalo

Muiden paikkakuntien tapahtumia:

WH40K3: Underhive, 5-6.4. Kuopio
Kuolleen kukon majatalo: Kevään Korvalla, 24-25.5, NIvala
-Keskusteltiin yhteistyömahdollisuuksista. Päätettiin tukea peliä niin, että peliin saa lainata OIEI:n tavaroita kunhan ne myös huolehditaan takaisin varastolle. OIEI tukee myös peliä tukemalla matkakorvauksin Oulusta sinne lähteviä jäseniään.

§14 Muut Esille Tulevat Asiat
Seuraava lautapelikerhon kokous on Hannen ja Teron luona 2.4.2008 klo 18 alkaen.
§15 Seuraavan kokouksen aika ja paikka

Seuraava kokous on 22.4.2008 klo 18 osoitteessa Hartaantie 12 as 31.

§16 kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20:11
Karoliina Kemppainen

OIEI:n
Webmaster 2011-2013
Puheenjohtaja 2010
Sihteeri 2008-2009